Nevěsty, které se vdávaly v říjnu 2010

Zobraz úvodní příspěvek
ahojte neviem ci som dobre pozerala,ale nevidela som tuto temu.u nas na mojasvadba sme ju uz vytvorili. tu na beremese je rok 2010 vseobecne:)) tak skusme: kolko je nas tu,ktore sa budeme vydavat na jesen 2010?
Odpovědět
maithai: jedním slovem: Nádhera! Nádherná nevěsta, nádherné šaty, velice symaptický ženich...
Odpovědět
maithai: fotky jsou nádherné!!!! Gratuluju bude mít krásnou vzpomínku,vskutku se vám povedly!!!
Odpovědět
holky moc děkuju, už se těším a zároveň se děsím, až to budu skládat do fotoknihy a alba... nedá se vybrat, je to tak těžké... :-)
Odpovědět
mai: tak to je parada, horis by bylo kdyby jsi nemela z ceho vybirat ;-) a muzu se zeptat kde jsi koupila ten rpuhledny destnik? taky o nem uvazuju...
Odpovědět
maithai: ale to už jsou jen příjemné starosti, ne? :-)
Odpovědět
andrejka: cele svatbeni starosti pro mne byly prijemne, ja si to vsechno naramne uzivala :-) nejkrasnejsi obdobi. katka: Kaci, dešstnik uz mám déle, kupovala jsem ho na jednom serveru destniky TECKA cz - koupila jsem si jich tam asi 5 najednou, vcetne oblackoveho a skladaciho - smesne ceny, slouzi dobre uz dlouho a s pruhlednym se rada nosim po meste :-D vsichni koukaji, malo lidi ho ma.
Odpovědět
Profilova fotka
Mai, už jsem ti to psala do gratulací a ještě určitě někam.. Ten fotograf je fakt dost dobrej, nová naděje pro holky z Moravy. V těch fotkách je život, styl, elegance, fakt super. Viděla jsem tu ještě jedno album od tohohle fotografa a opět super!! My bychom měli mít za 14 dní komplet fotky, tak doufám, že to Zuzka stihne, nemůžu se dočkat:o) Holky, co máte v sobotu svatbu, nestresujte kvůli počasí! Pamatujete na náš termín? od soboty týden před svatbou vytrvale lilo a lilo i další 4 dny v kuse... na den D nám slibovali 9-13 stupňů a déšť nebo aspoň zataženo.. A jak bylo? Svítilo ostré slunce a bylo tak 18 stupňů, na sluníčku fakt teplo, že jsem vydržela s odhalenýma ramenama a zima mi rozhodně nebyla. A i nnell, které celý den poprchávalo, má krásné fotky a svatbu si užila:o) Myslete na to, jak je venku krásně barevné listí a jak úžasné z toho budou fotky:o) andrejko, nestresuj kvůli příteli tvé babičky. Takových lidí se holt pár najde... s dortem si nedělej hlavu, buď to nakrájíte v den svatby a nebo to rozkrájíte lidem do výslužek. Mně dva dny před svatbou psala kamarádka, že nechce jet s nikým cizím v autě podle mýho rozvrhu, co jsem vymyslela, že si půjčuje auto od mámy a že si ho sama nazdobí. tak jsem jí jen napsala, ať si dělá co chce, ale že zdobení aut bude velmi skromné a všichni kromě ní budou mít jiné zdobení, navíc u restaurace je málo míst na parkování a že bych byla ráda, aby to nekomplikovala.. nakonec asi uznala mou pravdu, protože sice přijela svým autem, ale na obřad
Odpovědět
Profilova fotka
jela v autě, které bylo v zasedacím pořádku ode mě:o)
Odpovědět
civet: mamča mi taky říkala, a´t na to prdím.. že prý když to nebudu chtít, tak to nakrájím do výslužek a bude :-) Lidi si pochutnají a já budu mít po dortu :-) Já se dřive stresovala snad kvůli všemu, ale už mě to přechází a přichází na řadu panika, že třeba někde zapkopnu na schodech, budu mít takový knedlík v krku, že neřeknu ani "ano", pak spadnu jako polezu z auta :-)) No, jsem zvědavá :-)
Odpovědět
civ: děkuju, vím, že to myslíš vážně a že se nespokojíš jen tak s něčím, takže to pro mě moc znamená. :-) Škoda, že nebudou zítra, mohly jsme je probrat naživo :-) a s auty jsme to měli stejně, byl dokonce autobus, ale Pavlova rodina si postavila hlavu a zdobila si auta sama, autobus nakonec poloprázdný,... zbláznila jsem se? Ne, nasrali mě, ale nechala jsem to vyšumět, oni už jiní nebudou.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já včera byla ve 3 Marionnaud, ani v jednom bázi neměli, ta moje už mi dochází a začínám mít nerva. V Letňanech jsem měla cuky jim ukrást tester, ale tak překonala jsem se :-D Tak jsem se ptala v Sephoře, tam bázi měli (nějakou pro mě neznámou značku), ale za 850, tak jsem vypleskla oči, poděkovala a zůstala bez báze, grrr.
Odpovědět
if: ja jsem taky dlouho cekala nez ji budou mit, teda nez ji zrovna ja ukoristim...porad byla vyprodana...tak jsem nakonec do lovu zasvetila i nasvajiciho a ten mi ji triumflane jako lovec donesl domu :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
katka: hmm, já myslela, že když obletím tři, že určo na jednu natrefím (ten největší výpadek je už snad překonaný), ale očividně to bylo málo...
Odpovědět
Profilova fotka
mai: ;-) :-N No jo, já jsem děsně vybíravá, ale já už jiná nebudu:o) Jinak Zuzka slibovala, že dneska nebo zítra snad něco pošle (další ochutnávku), tak třeba bude co dalšího drbat:o) if, to mi ani neříkej!!!! Mně ta báze dochází taky a tenhle nebo příští týden jsem si jí chtěla skočit koupit. To už je potřetí, co se jí snažím sehnat a není:o/ Holky, kdybyste tu bázi od artdeca někde v Pze objevily, dejte vědět, je to jediná věc, co na ty moje mastný oči kdy zabrala ]-( .
Odpovědět
Profilova fotka
civet: no, asi máme stejný problém.. ale chci tento týden zkusit ještě M. na Floře, tak ti dám kdyžtak echo, případě zakoupím. Jestli to nebudou mít, tak asi fakt půjdu šlohnout ten tester, už mě to fakt nebaví... kdyby byl aspoň nějaký jiný výrobek - ověřený, dostpuný, za normální cenu :(
Odpovědět
vzhledem k tomu, jak besivě to sháníte, uvažuji, jestli bych to neměla mít v koupelně taky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
if, floru mám nejblíž od práce, tak se tam v blízký době stavím:o) Když se posledně nedala báze sehnat, tak jsem jí koupila od jedný paní z mimibazaru, myslím, že to bylo ID Jasmínka1 - akutálně by tu bázi měla mít pořád:o) Takže kdyžtak opět objednávám od ní. Holt to bude s poštovným, ale co se dá dělat. maithai, jestli si ráda maluješ stíny a štve tě, že je máš po pár hodinách slité v jednu linku, tak to rozhodně nesmí chybět na tvé poličce:o) Mně ten mrňavej kelímek vydrží tak 5 měsíců a to si stíny maluju fakt denně do práce a když někam jdu, atk i o víkendu - takže tak 6 do týdne. A je to učiněnej zázrak, když to funguje i na mě.o))
Odpovědět
zítra mi sdělíte značku a cenu
Odpovědět
Profilova fotka
Tak zkouška šatů dopadla super, vešla jsem se, jsou krásný a mám i krásný převlek ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
lulinko, tak super:o) Šaty jsou v cajku, tak teď už to bude OK, zase jeden stres pryč:o)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak ve středu mám díky nové kadeřnici znovu zkoušku účesu, to jsem teda zvědavá :-S
Odpovědět
tak hlasim, ze jsem taky po zkousce satu....parada, vlezla jsem se a jeste se budou i zuzovat :-) a kozisek mam taky vybrany :-)
Odpovědět
Profilova fotka
lulinka, katka: to je fajn, že zkoušky šatů dopadly dobře, já se před svatbou taky bála a pak jsem měla radost, že se mi šaty pořád líbí a že se do nich vejdu (zužování závidím :-) )
Odpovědět
Profilova fotka
katko, tak vidíš, super, že se dokonce musí zúžit.o) Lulinko, ať ti zkouška účesu dopadne dobře, i když je to nová kadeřnice. Třeba to bude ještě lepší než ta původní..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, od šesti jsem vzhůru :-( Nemůžu vůbec spát, je to hrozný. Dokonce jsem si pořídila meduňkový čaj na nervy :-D
Odpovědět
ahoj Lulinka: ja to mela vcera, za to dneska bych jen spala, spala a spala, ale prace vola, tak nic....vcera jsem koupila jeste spodarky, destnik, zlatavejsi stiny na ocka, lak na nechty, mamce darek, salku pres ramena, po zkousce to ze me opadlo, tak jsem si ty nakupy uzila...jen jsem chtela kratke rukavicky a ty jsem nesehnala...skoda...jeste dneska zkusim nekde pres net, jestli mi je stihnout do patku poslat...ty by se mi mooooc hodily, hlavne ke kozisku.... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jdu dneska koupit lak, představa že bych měla na svatbě drápy od manikérky, to bych si možná tak vypíchla oko ;-) No my včera trochu bumbali, tak je mi trochu špatně, takže dneska budu relaxovat, jdu jen na aquaerobik a pak úplně padnu :-D Já deštník mít nebudu, budeš mít proti dešti nebo na parádu? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak dneska jsem počítala, že nám přijde do kostela cca 80-90 lidí :-)
Odpovědět
Snad je stihnou poslat, pokud je objednáš,ale navíc je tam ve čtvrtek státní svátek
Odpovědět
Profilova fotka
luli, nehty od manikérky nemusí být dlouhé.. já jsem řekla, že chci krátké a udělala mi krátké (gelové). A nějaký deštník si s sebou určitě vem, však může pršet, třeba jen chvíli, ale může. Nemusí být bílý svatební, hlavně aby byl velký, ať se pod něj vejdeš:o)) Na nespavost vám holky nic neporadím, já sama jsem se před svatbou potýkala s nespavostí, tu noc před svatbou jsem nespala skoro vůbec (a nastávájící taky ne), prostě jsme nemohli zabrat:o(
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?