Nevěsty, které se vdávaly 18.6.2011

Zobraz úvodní příspěvek
ahojky holky je nekdo kdo se vdava stejne jako ja?
Odpovědět
1
13
14
@lancome Ahoj, tak vitaj medzi nami :-) Inak neboj to vsetko stihnes - ja som mala vsetko za 3 tyzdne a teraz ked vsetko mam, tak sa nudim :-)
Odpovědět
Ahoj holky, normalne jsem nemohla najit tuhle nasi diskusi a narazila jsem jeste na jinou se stejnym datem. Tak se nam to krati, tak jak jste na tom? Holky, mely jste uz nektera z Vas schuzku s fotografem? Budete mit sebou nejake pomucky (knirky, destniky atd.)?
Odpovědět
Profilova fotka
@lucisi ahoj, máme s ním schůzku 27.5. na focení na svatbě budeme mít 2 balonky (bílý a fialový), péřový vějíř a andělská křídla. K dispozici ještě tvořič bublinek. vše naše, fotograf nic takového neměl....
Odpovědět
@lucisi my budeme mít schůzku asi 14 dní před a na takové knírky apod. přítel není, takže to by neprošlo, ale balonky nebo skleničky a šáňo by k typu našich fotek aji šlo, budeme mít fotky čistě jen z přírody (doufám že bude pěkně) :-) a k tomu by se to moc nehodilo, ale třeba na hostinu kde už fotografku mít nebudeme bych ty knírky nachystala a pak se nechala vyfotit někým z hostů... až bude nálada, mohlo by to být fajn. :-)
Odpovědět
@anieka89 @dulik Holky diky, ja toho naseho fotografa nejak nemuzu dohnat na spolecnou schuzku, takze uz to pomalu vzdavam :-( Knirky se mi taky moc libi, bylo by to vtipny, tak uvidime.
Odpovědět
Profilova fotka
@dulik Taky máme focení v přírodě. Kolem nás budou slovenské kopce a hory celé zalesněné. Kam oko dohlédne. Jen asi v jednom místě bude muset pan fotograf vyretušovat tovární komín (chemička Nováky). Je strašně vysoký a trčí mezi kopci. :-D
Odpovědět
Mam radost, dneska mi prisla na zakazku udelana bizu. Jsem nadsena :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@dulik Ahoj, u nás je to takový divoký, stěhovali jsme se a zařizovali kuchyn, pořád uklízeli a montovali, takže ted se zase vracím ke svatbě a musíme s tím zase trochu pohnout. Na zámku jsme byli ted v pondělí, je to tam docela pěkný, jen trošku temný a malý, ale třeba rozsvítí a bude to lepší :) Jak jsme byli na matrice, tak mě paní zaskočila dotazem, jestli chceme recitátora na obřad - no já teda rozhodně ně - a máme si vybrat ty písničky na obřad. Dívala ses na ten seznam? To je šílenej výběr, pokud si z toho něco vybereme tak asi jen hudbu, bez zpěvu...protože pak z toho může být taky pěkná fraška :/
Odpovědět
@misad Taky jsme byli v pondělí na matrice, na seznam jsem nekoukala, ještě půjdeme na matriku v červnu, co tam je za písně? Máš ten seznam? Recitátora bychom taky nechtěli. Zámek je vevnitř moc pěknej, to se ti zdá tmavý, ale viděla jsem spoustu fotek a v pohodě. :-) Určitě nemusíš mít strach. Taky jsme v únoru dodělali kuchyň, teď děláme ložnici, je toho nad hlavu, ale aspoň to utíká a člověk nad tím tolik nepřemýšlí obzvlášť ještě když toho máme spoustu v práci.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, taky se přidávám do diskuze, sice pozdě, ale přece :-) Máme to 18.6. na zámku v Buchlovicích. Myslím, že už máme zařízené vše, krom hélia do balónků a ozdoby na auto....Ještě pořáda váhám, co tam dát....
Odpovědět
S blizici se svatbou mam pocit, ze se zblaznim z tchyne. Porad vymysli nejake pitomosti na ozdobu aut, dekoraci stolu, ze si objedna pro sebe zakusky nekde jinde atd. Vubec nechce pochopit, ze mame vsechno zarizene a ze po ni se chce,aby premistila svuj zadek na obrad a pak na hostinu. Proc maji nekteri lide pocit, ze se vsechno musi tocit okolo nich?! Tak se holt jednou nebude chlubit, ze to zarizovala ona, ale ocividne se s tim nehodla smirit.
Odpovědět
Ahojky lucisi: docela Tě chápu, moje budou tchyně....se celou dobu na nic neptala až mě to mrzelo, a tedka měsíc před svatbou strasne chce vsechno menit, jak se jí to nelíbi že je to tak zarizeno , tak ji nechapu, je to nase svatba a myslim ze se má zeptat s čím chceme pomoct ale ne porad neco namitat....a vychazis ze svou thyni?my od zacatku nemeli dobry vztah :(
Odpovědět
Článek se načítá
@lucisek86 @jana92 @misad @anieka89 @lucisi a ostatní vdávající se 18.6. 2011, jaké byly svatby? U nás vše klaplo jak mělo, měla jsem jen nervíky skrz předpovědi počasí, ale naštěstí se nevyplnily a vše dopadlo dobře. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@dulik U nás na jedničku, strašně jsme si to užili. Počasí jsem nějak nestihla vnímat, vím jen, že nebylo ani moc vedro, ani moc zima, ani že nepadalo nebe :-) Ale celý včerejšek jsme uklízeli a jsem úplně "vyflusaná", potřebovala bych tak týden volna, abych všechno stihla vstřebat.
Odpovědět
Profilova fotka
U nás také všechno proběhlo na výbornou. Pár kapek štěstí spadlo, ale bylo příjemně, žádné vedro, všichni se bavili a pařili :-) V neděli jsem byla zbitá jak pes, ale dneska jsem to už dospala :-)
Odpovědět
@dulik Vse probehlo nad ocekavani dobre,sice nam odpoledne prselo,ale nikomu to nevadilo a vsichni jsme se moooc bavili. Ted uz jen s napetim ocekavam fotecky od pana fotografa. Nemuzu uverit,ze uz jsem vdana pani, hrozne rychle to uteklo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, takže taky už jsem od soboty vdaná paní. Svatba byla moc krásná, ale hrozně rychle to všechno uteklo. Celý den jsme měli pod mrakem, ale velký déšť přišel až v noci. Jinak všechno klaplo přesně podle plánů, nic se nepokazilo, všichni se skvěle bavili, prostě podařená akce. Všem ostatním nevěstám moc gratuluju a přeju moc štěstíčka a lásky do dalších společných let. :-)
Odpovědět
Ahojky holky, jak píšete, den D strašně rychle utekl, byl nad očekávání dokonale úžasný, malinko nám pršelo štěstí i svítílo sluníčko, bylo moc fajně, všichni jsme pařili a bavili se, bála jsem se že něco pochybí či se neco nezadaří ale bylo na jedničku s několika hvězdičkami :) pořád čekám na nějakou změnu a nějak se nedostavuje, až na to že jsem si musela zvyknout na příjmení a myslím že kdyby m někdo v noci probudil tak mu nové neřeknu :D :D Moc Vám přeji do společného života spoustu lásky, štěstíčka a vzájemné tolerantnosti :)
Odpovědět
Ahojky holky, jak píšete, den D strašně rychle utekl, byl nad očekávání dokonale úžasný, malinko nám pršelo štěstí i svítílo sluníčko, bylo moc fajně, všichni jsme pařili a bavili se, bála jsem se že něco pochybí či se neco nezadaří ale bylo na jedničku s několika hvězdičkami :) pořád čekám na nějakou změnu a nějak se nedostavuje, až na to že jsem si musela zvyknout na příjmení a myslím že kdyby m někdo v noci probudil tak mu nové neřeknu :D :D Moc Vám přeji do společného života spoustu lásky, štěstíčka a vzájemné tolerantnosti :)
Odpovědět
@dunkahe @lucisek86 @capaja1 @lucisi @jana92 @misad @anieka89 @barbora_ba Zdravím novomanželky! :-) Jak se daří po svatbě?
Odpovědět
Profilova fotka
@dulik Nám dobře :-) Zrovna dávám fotky všech zúčastněných na naše svatební webovky, pořád tou svatbou žijeme. Hrabu se ve fotkách, chodím si hladit šaty, čučím na snubák... :-) Taky jste z toho pořád odvařený?
Odpovědět
@dulik Ahojky,no my se taky porad hrabeme ve fotkach :-D Nechali jsme rodicum udelat fotoknihy a porad si je musime prohlizet, tak snad je taky brzy predame. Jinak obihacka kolem dokladu, konecne jsem si zvykla na sve nove prijmeni a uz se necitim jako prvnak, kdyz mam podepsat :-) No a hlavne taky planujeme mimi 8-)
Odpovědět
@lucisi Plánujete mimi? :-) A ještě někdo? My zatím ne. @dunkahe Taky pořád prohlížíme fotky a snažíme se trochu upravit ty od kamarádů a od rodin, abysme si je mohli nechat konečně hromadně vyvolat. Alba už máme, tak jen ty fotečky chybí, ale je jich strašně moc, tak to bude asi trvat.
Odpovědět
@dulik no, radi bychom, jsme spolu 11 let, takze si myslim, ze uz je cas :-D
Odpovědět
@dulik My sa mame tiez super. Tiez este trosku svadbou zijeme... dali sme si urobit fotoknihu, tak sa teraz na nu hrozne tesime a tiez sme sa pomalicky zacali rozpravat o nejakom tom potomkovi :-) tak uvidime. Skor som sa zamyslala kedy to nadsenie prejde, lebo nas este nepreslo a od svadby sme taky happy :-) Sranda :-)
Odpovědět
1
13
14
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?