Nevěsty, které měly svatbu 19. 09. 2009

Zobraz úvodní příspěvek
19.09.2009 bude určitě jedno z nejžádanějších datumů roku 2009... Máte toto datum vybrané na Váš velký den "D" ? Pojďme si společně zkrátit chvíle čekaní na "naše" datum, pojďme se společně připravovat, i nformovat, co už máme, co nás čeká, ... Já vím, asi si řeknete,že je to ještě za dlouho, ale ... myslím,že to uteče jako voda :-D
Odpovědět
Profilova fotka
joťo: klec by měla mít rozměry nejméně 50x60X 70 cm, ale becně platí čím víc, tím líp, já třeba mám jednu klec vybudouvanou společnými silami s manžílkem ze staré skříně po babičce, válela se na půdě, tak jsme udělali trošku renovaci a uvnitř rekonstrukci a maj to jak byteček ve třech podlažích :-) a v interiéru ti nebije do očí kovová klec... teď do nového plánujeme vůbec udělat dřevěnou, velkou rohovou :)
Odpovědět
petu: to mají úplnej bejvák 8-) až přijdu domů, zkusím to nadhodit manžílkovi, co by tomu říkal, ale jen ho zkusím, co by tomu řekl
Odpovědět
Profilova fotka
jita: my ho máme taky neomezeně, ale koukají, jak dlouho jsme tam a kde to je právě to všude kolem mě mají holky už taky děti, některé dokonce už dvě
Odpovědět
Profilova fotka
jiťo: zkus to, uvidíš :) u nás jsem to zkoušela taky párkrát než se to povedlo, mrkněte kdyžtak na stránky cincila.eu, chodím tam radši než na cincila.com, i když tam je fotek a lidi víc, atmosféra je lepší na eučku... a mám tam pár fotek z interiéru klece a najdete tam i od jiných lidiček :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak dneska mám všeho plný zuby. v práci sem byla o 2 hodiny dýl a jak mi bylo řečeno zřejmě zadarmo ]-( měla sem toho vážně dost a potřebovala jsem od manži podržet, samozřejmě přesně jak píšete vůbec mu to nedošlo :-S naopak mě ještě sjel, že na mě čekal dlouho v krámu a že děsně spěchá, přitom předtim řikal že si něco zařídí a příde - samozřejmě sme se dorafali, ale tak moc že mi chce koupit byt, jenom at´vypadnu :-N fakt už nevim co si o tom všem myslet |-|
Odpovědět
Profilova fotka
Tak konečně nám dorazilo fotoalbum na fotky... je teda nádherný, ale čekala jsem na něj přes měsíc... paní už mě pěkně vytáčela přišlo mi, že zkouší jestli na to náhodou nezapomenu, že jsem to zaplatila. TeĎ mám ale dilema, jestli si koupit růžky nebo to oboustraný lepící... máte nějaký zkušenosti? já jenom s tím, že se ty celuloidový růžky trhaj a stejně se to vyndavá strašně blbě, tak mám chuť vyzkoušet ty lepítka
Odpovědět
Profilova fotka
tkani:já mám ty lepítka.Akorát jsem byla naštvaná,že mi paní tvrdila,že jdou odlepovat.Tak že když jsem měla foto trochu křivě a chtěla to opravin...ejhle,nešlo to.Tak pozor na to! brundi:u nás to bylo stejné,v práci to je tento týden prostě na děs a včera to vyvršilo....podpora žádná,až když jsem začala bulet,tak mu asi přišlo něco jinak :-| jíťa lowe:u nás máme některé stránky bloklý a mají možnost kontorlovat kolik času trávíme na netu,ale zatím z toho nic nebylo.....ale začíná se nějak přitvrďovat ]-( tak pa pa a krásný víkend
Odpovědět
Profilova fotka
tkani: tak fotoalbum taky ještě nemáme, taky pořád nevím jestli ty růžky nebo folii, a hlavně mám vytištěných asi 400 fotek, takže potřebuji nějaký hodně bytelný a velký barbu: u nás se přiostřije už od července, co máme nového šéfa, jde to od 10 k 0 takže fakt síla ale dnes máme večírek tak se tam chystám rozšoupnout, když nás okrádájí na mzdě, tak si dám do trumpety a rozhodně nebudu sama
Odpovědět
Profilova fotka
tak tenhle týden je opravdu nějaký erupční... jsem ze všeho nějaká ... taková přešlá mrazem, první týden v novém "bytě" nebyl podle mých představ... manžel je pořád v práci... na nic nemá čas, na dodělávání bytu je materiálu nakoupeno plno, ale není čas aby ho někdo zpracoval...a pokud je čas, tak se musí nejdřív dodělat třeba satelit nebo internet... jsem z toho přešlá... vůbec se mi tu nelíbí, už jen z pozice tý, že včera mi v koupelně manžel vyjímečně zatopil z 14 stupňů tak stoupla teplota na 17, skvělé že, na zánět močového měchýře... ;-( a když jsem si chtěla napustit aspoň teplou vanu, zjistila jsem, že ejhle, ona není... bojler totálně prázdnej... já se snad po téměř dvou letech vrátím k rodičům...dokud tady nedodělá aspoň tu koupelnu...
Odpovědět
Profilova fotka
musim si postezovat..sme resily s manzelem darky k vanocum a on rekl, no musim asi neco koupit svemu milackovi..a pak sel a pohladil pocitac :-))))), no vzala sem si ajtaka :-) tak co bych cekala...
Odpovědět
Profilova fotka
ahojte :-) tak jak já nic nestíhám a z práce sem děsně utahaná :-| pet - no jáísem na tom podobně, v pondělí nám příde myčka; pračku sme hodili do sklepa, ale problém je v tom, že je připojená jen na noční proud, protože jinak to tam nejde udělat - tak ted´ furt špekulujeme kdy ho pouštěj :-D, navíc je tam jen jedna zásuvka a když jede pračka, tak se vypíná bojler, tim pádem sme taky často bez teplý vody - no budeme to muset vymyslet trochu jinak tuli - no tvůj manžel je teda zlatíčko :-D mě ten můj zas sdělil, že k vánocům mu stačí Pinakl studio ne PC a KIA Soul - no není skromnej :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
teda tuli, to bych ho asi zabila :-D já už jsem si dáreček k Vánocům vybrala a mám ho doma v podobně čtvrté černé činčily :-D brumdi: tak to u nás s budováním bude ještě spoustu práce, ale musim ho zas veřejně pochválit,páč včera opravdu udělal co slíbil a na schodech už nám svítí bodovky a je tam daná izolace a topení :-) jen satelit zatim ještě není, ale ten až tak akutně nepotřebuju :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
pet - no vidíš, ten můj včera zas vydrhnul celou chodbu rejžákem - až si říkám co že se mu stalo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
no přeci jen jsou to chlapi co k čemu :) ale musíme je k tomu občas trošku popostrčit, že :-) stejně ho mám ráda, i když je na mně občas ošklivej, tak to všechno dělá pro mě :-)
Odpovědět
ahojky, tak s tou teplou vodou to také znám. Sice máme vlastní bojlrel, ale v pátek jsem byla na třídním srazu, vrátila jsem se domů a těšila se do vany. Manžílek ležel v posteli, že si napustil vařící vanu a krásně se vyrochnil, když jsem byla pryč. Ale to že tam ležel asi hodinu mi nesdělil. Já jsem si dala napouštět vanu, šla jsem mu povědět zážitky a pak jsem šla skočit do vany a jak jsem do ní rychle skočila, tak jsem z ní zase rychle vyskočila. Protože teplá voda došla. Petu: na zánět bacha, prodělala jsem ho asi před rokem a pořádnej a už nikdy bych to nechtěla. Tak na manžílka musíš zatlačit a donutit ho nebo nebudeč taképlnit manželské povinnosti jako je sex :-) brum: jo, v chlapech se těžko vyznáme, což?
Odpovědět
Profilova fotka
hurá... my měli dneska úspěšný den... máme přezutý autí, domluvili jsme se s pánem co nám bude dělat střechu... možná začne už mezi svátkama (to jsem čuměla), mám upečený první cukrový a připravný těsto na další a teď pozor... manžílek upekl buchtu!!!! Sice jsem při machtlání cukroví navigovala krok po kroku, ale dopadlo to výborně. No tak teĎ už jenom dorazit tu diplomku :-(
Odpovědět
Profilova fotka
jito: bohuzel mám tu smůlu, že zánět močáku mám tak dvakrát třikrát do roka, vlítnu do toho hrozně rychle a to si fakt nemyslim, že jsem jak ty dnešní "moderní holky" a nosim košilku... takže se tomu moc neubránim... a kor v takovýhle podmínkách, naštěstí se manžílek pomalu zase vrací k normálu, ten první týden tady byl fakt hroznej, akorát byl nabručenej... jinak my mezi svátkama plánujem volno, tak snad se stihne zase trošku s něčím na bytečku hnout :-D
Odpovědět
petu: aha, tak víš o čem je řeč, tak na sebe buď opatrná. My jsme se teď na poradě dozvěděli, že se mezi svátkama do práce chodit bude, ale my kancelářské myšky se asi nějak vystřídáme. HUráááá
Odpovědět
Profilova fotka
jo holky, tak koukám že voda zlobí všude, ale my jsme v paneláku, tak tam je voda teplá téměř vždy jen u našich je problém tak jsme měli v pátek taky poradu a dozvěděli jsme se, že nám končí nový šefík, ten co tu udělal škrty na platech, atd atd tak od ledna nebude, ale prý se krom toho nic měnit nebude ---krize, že? jinak jsem taky včera pekla, ted jen to poslepovat a naplnit krémem
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme pekli u mamky, táta šéfoval teplotě v troubě a my se snažily o to ostatní :-) zvládly jsme perníčky, šlehačkový, linecký, naše rodinné škvarkové, skořicové a vanilkové rohlíčky a ještě táta chce dělat těsně před Vánocema věnečky a já se pokusím až tam zas budem, tak kávové, ale to stačí až těsně před taky, protože se maže krémem a netvrdne :-) no ale pozor, dneska jsem Pavlovi psala smsku, že mamina je taky doma na neschopence s močákem, a já že to zase cítím, přestože nemám ani dobraný ATB, tak se vzpamatoval a řekl, že si od babičky půjčíme tu malou etavírku a prostě si tam budem topit sami, když oni nechtěj... Teda vím, že než jsme se tam stěhovali, tak mě moje mamka upozornila, na nutnou dávku tolerance, ale nečekala jsem, že ona tolerance bude pouze jednostranná, tedy, že já se nechám utiskovat a oni mě budou týrat zimou...
Odpovědět
Profilova fotka
petu, to oni takhle topí v celým domě? já myslela, že to je z důvodu tý vaší rekonstrukce, že tam třeba topíte jenom přímotopem (ale taky mi bylo divný, že by to ten přímotop vyhnal jenom o pár stupínků - ségra a švagrule tím přitápěli dětem a během chviličky byla koupelka vytopená na saunu)... já bych tam asi nevydržela v takový odchovně tučňáků. Mě stačí, že když jsem na tu jednu noc u tchánovců, tak v noci se ani nedá usnout, jak to nafutrujou a ráno tam mrzne. Navíc v kuchyni mají vždycky minimálně 26 ... minule to vyhnali až na 29 ... to už jsem se ani nemohla nadechnout a když jsem chtěla otevřít okno, tak se strašně divili. Pak když se člověk z týhle pece vydá do jinýho vymrzlýho pokoje, tak je to o angínu.
Odpovědět
petu: jak píše tkanicka, já taky myslela, že je to z důvodu dostavby. No, to bych se ale ozvala a hodně, já mám teplíčko ráda, to zase náš taťulda se o nás bojí, aby nám hahoře nebyla zima, když jsme pod půdou a máme tam kolikrát až vedro na padnutí. Petu, tak si o tom s manžílkem na vážno promluv, vždyť takhle to nejde. Holky, to já ještě nepekla, čekám, že se do toho pustíme s mamkou, ale nevím nevím, bude mít teď odpolední, tak jsem jí navrhla, že když dopolko udělá těsta, tak já to odpoledne a večer upeču. Tak nevím. Ale co vím, je, že to nebudeme přehánět :-) Pádím domů, tak se mějte
Odpovědět
Profilova fotka
tak to já jsem asi cvok peču sama a pak to vozím k našim a ještě manželovo babičce ale těm jen malou krabičku, dostávají od každého a moc cukr nemůžou, ale mě to baví, jen letos je to nějaký divný, to počasí ne a ne se naladit na tu vánoční notu, no taky při 10 stupních v prosinci
Odpovědět
Profilova fotka
lowe... to teplo by mohlo ještě chvilku vydržet... zima nám přeje - můžeme stavět :-D
Odpovědět
Profilova fotka
tak holky další jobovka je na světě, dneska jsem jela z práce domů, manžílek mě vyzvedával a byli jsme domluvenik že když teda nezatopěj oni, tak že si od mojí babičky ú§jčíme to malý topítko a prostě si tam na tu chvíli zatopíme sami, když oni nechtěj... protože jsem dneska ráno zase cítila močák.no a pak cestou domů mi teda vyprávěl, že to jako s rodičema řešili, že teda 14 stupňů je fakt málo v koupelně ( neříkám, že tam musím mít 30 !!! 20 by mi klidně stačilo) no a drahá tchýně prej sdělila, že " no jono, vona je zhejčkaná teplem" ... takže asi tak, tolerance ano, ale podřizovat se budu jenom já a že mě to teda ohrožuje na zdraví jí je evidentně fuk, jak se předvedla... bohužel je to blbý, ale jak píše tkani, jsem ráda, že je nad nulou, i když chlap moc doma není, ale když přijede dřív z práce, aby dodělal rychle ten beton v koupelně, ať to může tvrdnout a hned jak se na to bude dát stoupnout se tam zrovozní vana a záchod a bude to...elektroměr už je zapojenej, takže ať se klidně tchýně postaví na hlavu a odstrkává ušima .... já si budu mít v koupelně teplo!
Odpovědět
Profilova fotka
pet - no vidíš, na tchýni se vykašli a budeš mít teploučko tkani - tak přesně s timhle neustále bojujeme s tchánovcema - neustále máme na talíři jak je malej furt nemocnej jak ho neoblíkáme a kdo ví co (což je blbost), ale že tam tchán věčně fajruje, takže máme v bytě saunu a když přídem zvenku první co je, že otvíráme okna, abysme tam vůbec vydrželi :-D je jaksi vedlejší - samo, že zrovna z tohohle malej věčně kašle, ale to jim prostě nevysvětlíš, furt si budou mlít svoji :-| on je na tom topení uhlim tak závislej, že na jaře musíme dávat na dveře od sklepa železnou petlici s pořádnym zámkem :-D , aby netopil - je schopnej topit, když je venku 20 stupnu, jelikož jemu tim jak má zůžený žíly je zima pořád, ale že to odnášíme my všichni ostatní nikoho netrápí :-S :-p
Odpovědět
Profilova fotka
nj, vykašli, my zatím svojí koupelnu nemáme, a až bude beton, tak stejně budem muset tak tři čtyři týdny čekat, než se po tom bude dát chodit... brumdi: co já bych dala za sauničku... teď teda rozhodně... úplně tchána chápu, ale na druhou stranu to chce kompromis... ale chodit doma pomalu v zimní bundě je fakt uhozený na hlavu...
Odpovědět
Profilova fotka
pet -jj ono je uhozený chodit v bytě jak v zimní bundě, tak v plavkách :-D - ono to chce tak akorát ;-) mějte se fajn, jdu vytřít podlahu, osprchnout se a spát sem utahaná jak pes
Odpovědět
dobré ranko, jdu přihodit vtípek (tedy spíš smutnou skutečnost), včera večer nám odešel bojler, takže jsme bez teplé vody, taky na té naší diskuzi je buď vedro nebo zima :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jíťo, tak jen doufám, že tohle se u nás teda už nestane, no to bych byla zbalená za tři minuty jak tenkrát, když jsme se pohádali s našima...
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?