19.09.2009 bude určitě jedno z nejžádanějších datumů roku 2009...
Máte toto datum vybrané na Váš velký den "D" ?
Pojďme si společně zkrátit chvíle čekaní na "naše" datum, pojďme se společně připravovat, i nformovat, co už máme, co nás čeká, ...
Já vím, asi si řeknete,že je to ještě za dlouho, ale ... myslím,že to uteče jako voda :-D
já dneska fičím,pro ty velký perníkové srdce,jako poděkování rodičům,jsem zvědavá,jaké budou x-) ,snad to bude ok,bo pak nevím,co bychom jim jako za poděkování dali :-N . Večer hodím fota. mějte se.....
jita, cuf - taky nebude, nesmí jinak mám po tom červenym veteránovi (pán řek, že v děšti nepojede, jelikož má otevřenou střechu), to bych pak musela narychlo po sousedech shánět auto :-D nebo jít těch 15 kiláků pěšky :-D
tak se mějte už to vypínám .-)
jito: nam bude delat ridice znamy od rodicu, bude tam vecer jenom jako odvoz ale vetsina lidi bude i spat protoze jsou z daleka..
tak sem konecne koupila silonky,chtela sem dvoje ale za 250:-( musi stacit jedny...
cumftom: to ti nezavidim nam stacilo nasich 36, byl to boj aby si mel kazdej kam sednout...
Jinak já narvala do aut necelých 30lidí :-p najednou jich je víc a víc :-N to už je ale snad konečný počet :-) Co se týká jídla, tak to se nebojím, pár dalších krků se nakrmí, ale odvážet už bychom je museli na etapy :-N
Tak to já to mám bez starostí ženich si přál jet na obřad autobusem :-) sehnala jsem mu zájezďák a pojedou s ním všichni svatebčané x-) ..Jinak holky dneska jsem vyhrála seskok padákem v tandemu a bude se konat v neděli tak mi držte palečky abych se dožila svatby
Ahojte, já byla dneska v květinářství, mám přijít ve střerdu i s tim co mám na myli :-) a počítak tak s cenou tak 2000-2500 - zdá se mni to docela dost, co myslíte?
katka - no to je super, taky bych si hned skočila 8-)
mak - no ale tvrdila mi že je v tom všechno i dekorace na stůl, na auta, korsáže,výbvazky atpod....
pro maminky a já nevim co všechno - prej to nedávno z růží a kal dělala + že je podzim a ceny šli nahoru - tak nevim :-p
no ve středu tam pudu s obrázkem co všechno chci nebo ne a víc jak 2 litry jí za to nedám :-D
To by možná i mohlo odpovídat, jestli je to za všechno. U nás to bude kolem tisícovky za kytku, korzáž, růžičky pro maminky a myrty na vývazky. A jak ty...mamča tam šla s obrázkama a jasnýma instrukcema :-)
Jinak já budu mít 5 kal + něco málo zelenýho k tomu :-N
makak - no ve středu tam pudu taky s obrázkama :-D a snad to nějak s paní vymyslíme ;-)
no do konce tejdne chci mít prostě všechno zařízený, tak doufám, že to zmáknem ;-)
kytice: záleží co budeš mít za kytí, já mám do kulata růže, ženich korsáž a pak kytičky pro maminky po 3 růžích a pro svědkyni taky kyti :-) a taky to budeme mít do 2000,- mě to přijde tak akorát... taky se nechá za kytici vyhodit 5 tisíc...
řidiče jsme mysleli původně souseda, co jezdí s autobusem, že půjčí mikrobus pro 9 lidí a bude vozit, ale musí odjet doIrska, takže nám to zařídil u jedné jeho kolegyně... takže pro nás cizí, nicméně aspoň si to všichni užijeme, že :-)
to ja budu mit cenu 2500-3000, to je maximum, ale v tom bude 700 zaloha na to dvojsrdce na auto...za jendu kalu si uctuje 50,- coz je proti brno uplne super tak chteji pres stovku...
tuli to jo. Já budu mít 5 kal, něco zelenýho k tomu, modrou stuhu a ty perličkový špendlíky, co se píchají ze spodu :-N cena do 500,- takže spokojenost :-)
brumdi: no nevím,ale mě se ta cena zdá přijatelná :-N ,nevím.....Já budu mít růžičky,a úplně takovou prťavou kytičku,tak akorát do ruky. To se mi líbí nejvíce :-) . Za prvé nebude těžká, nebude mi zakrývat šaty (a tím pádem změnšovat,už tak jsem prcek :-N ) a za třetí s ni chci házet :-D ...
¨
řidiče budeme mít dva (dvě auta), z vlastní zkušenosti vím,že jedno auto na rozvoz svatebčanů je málo,tak jsem ráda.
Jo a hodila jsem fotky do alba,těch perníkových srdcí,mám z ních radost,jsou krásné x-) x-)