19.09.2009 bude určitě jedno z nejžádanějších datumů roku 2009...
Máte toto datum vybrané na Váš velký den "D" ?
Pojďme si společně zkrátit chvíle čekaní na "naše" datum, pojďme se společně připravovat, i nformovat, co už máme, co nás čeká, ...
Já vím, asi si řeknete,že je to ještě za dlouho, ale ... myslím,že to uteče jako voda :-D
no a to ještě ten můj poklad chtěl,a bychom se fakt vzali na moje narozky, ten dostal takovou držkovou :D a pak ustoupil, že si kvůli nám nikdo volno z práce stejně nevezme... takže sobota :-)
hm, tak to jsi hlavička, já bych už nestudovala. Byste mátli svatebčany. By nevěděli, jestli ti mají přát vše nej k narozkám nebo do manželství. Takhle to bude lepší :-)
ve Volyni, kde budeme mít obřad, tak jsme na sobotu sami, ale po nás v neděli tam jsou dvě svatby, napadlo by tě to?? P. matrikářka říkala, že to snoubenci chtějí kvůli datu 20.09.2009, ale to mi přijde už moc ;-)
petunia: A to děláš denní, nebo dálkové? Já studuju dálkově a je pravda, že než jsme se začali o mimi snažit, tak jsem váhala - právě kvůli nervíkám při zkouškách, ale nakonec jsem nechala převládnout své hodiny :-D
Kdože se ptal na příjmení? Já budu Sekavová. Když jsem nastávajícímu řekla, že mi to připadá jako bych byla Ruska, tak se urazil, za hodinu přišel a říká, ale to bys musela být ...ovová ... to ti jedno "o" chybí.
A ktěm datumům, u nás v novinách bylo, že matrika nezaznamenala zvýšený zájem o data 9.9.09 ani o 19.9.09 ... a my to strachy zamlouvali už v březnu. Ani ne z důvodu numerologie, ale zapamatovatelnosti.
Ahoj holky, tak jak je? Já dneska zmákla nechat ostříhat Jiříka, objednat se na 19 k holičce a na líčení a pár dní předtim na manikuru + k líčení a kadeřnici zkoušky, abysme něco vymysleli - jen jsem zvědavá, jak to budeme zvládat časově, jelikož v 11 musíme vyrazit z Aše a obřad je v 11:45 :-p sem furt chtěla dýl, ale paní na matrice mi tvrdila jak je málo svateb - před náma jsou na hradě jen 2, tak jsem jí jen poprosila, kdyby ještě někdo přišel at´nás šoupne nakonec - ráda bych abychom byly poslední svatba a ten den uzavírali :-)
K těm autům koukám, je to všude jinak, u nás se zas moc nenosí mašle na anténu :-), ale stejně my pojedeme v tom krásnym červenym veteránkovi, co mám v albu (jen nesmí pršet, jinak prej pán nepojede :-|)
Zítra si uděláme malej vejlet do Frantovejch Lázní (místo obřadu spadá pod jiný město) a ráda bych ještě domluvila detaily na matrice a asi změnim to jméno - původně sem si tam napsala, že si nechám dvě (mám hezký český jméno), ale malej se bude přejmenovávat, tak já taky celý a ne jen kousek, at´v tom chudák nemá ještě větší zmatek. Takže ted´jsem Součková a budu Fejtková ;-) a že si nahrajeme asi sami cdčko - se docela děsim co by tam paní na ty varhany vymyslela, když umí asi jen svatební pochod :-D
nazdarek holky,teda vy jste toho zase napsaly :-D ...teda,že to uteklo,to máte pravdu. Už je to za dveřmi x-) . S malým jsem dneska byla zkoušet ten obleček,a má ho boží x-) je v tom úplně sladký,a bral to sportovně a vůbec nebečel,jak jsem se z prvu bála. Spíš naopak,ještě mi pózoval,jak jsem si ho fotila. Manekýn jeden :-D . Tak v pondělí jedeme pro ty perníkové srdce,co jsem nechala udělat,jako poděkování rodičům...a v úterý jdeme do hospy vše domluvit...
Jinač počasí nám snad vyjde,tedkom 5.prý má holkám pršet :-p
tkanicka: taky jsem se z prvu bála,jaký bude o toto datum zájem,ale je to normál.... :-) ,jinak taky to máme z důvodu...zapamatovatelnosti... :-D
p.s. - no a k datumu - se nám prostě líbil - 19.ctky jsou naše - oba máme ten den narozky - Jirka v srpnu a já v prosinci, navíc původně sme uvažovali na naše výročí 31.července, ale ted´sem ráda, že ten den nebyla bylo moc vedro a když si představim pařit se vtěch šatech, brr :-p - předpokládám, že v tom září už bude tak kolem 20 tky a navíc podzimy u nás v kraji jsou nádherný - takže budou i lepší fotečky ;-) když sem u fotek zejtra musim doladit fotografa - napadá mě , děláte s nim nějakou smlouvu nebo je to čistě na osobní domluvě bez papíru?
jani - no taky si řikám, že smlouva by asi byla lepší i když má focení svateb jako vedlejšák - no zejtra dopoledne mu zavolám a nějak se snad domluvíme ;-) neni to vpodstatě klasickej svatbení fotograf, je to mladej kluk, co fotí všechno možný, většinou hudební akce v Aši, ale mně se ty jeho fotky prostě líbí - má to nápad a dříme v něm umělec :-D jinak nám nabízeli fotografku na úřadě, ale tam, mám pocit, že to bere jednu za druhou a kšeft má jistej, tak co by se snažila :-p
brumdi: teda,pokud ho znáš a jeho fotky už jsi viděla a myslíš,že by tě nějak nepodved (což asi né),tak bych smlouvu asi ani neřešila. Ale je to všecko o lidech,že. A s tou fotografkou na tom úřadě,tak to si myslím co ty ;-) . No nic letím koupat malého...večer ještě snad písnu. Zatím......
jani - no já ho znám jen od vidění právě z těch několika málo akcí, kde jsem ho viděla zuřivě fotit a viděla jsem na netu jeho fotky a moc se mi líbí, hodim sem odkaz na jeho stránky, snad to admini nesmáznou, at´se taky pokocháte :-D - a právě, že za to ani moc nechce, no možná pro jistotu se zkusim zeptat kamarádky, co pár těch akcí pořádala, jestli je na něj spoleh ;-)
tak ten odkaz - http://www.humanart.cz/portfolio/Darl..., jinak posílal mi meilem i fotky ze svateb a jsou fakt pěkný; jinak taky jdu ted´na malýho večeře, vykoupat a spát :-)
tkani - no právě to je přesně to, co od pořádnýho fotografa očekávám, klasickou momentku si udělám sama :-D jinak se pro dnešek loučim, už mě bolej očička :-)
Tak pilně zařizujte, už se to blíží ;-)
brumd: připojuji se, fotky jsou pěkné.
Nám bude fotit budoucí švagrové přítel, focení je jeho koníček, nedávno si koupil nový foťák, vybavení také má. A vzhledem k tomu, že já focení nemusím, tak si myslím, že tato eventualita je naprosto dostačující ;-)
my máme fotografa taky z rodiny, sice z širší, ale když bude jen při dopoledním chystání a pak při obřadu a pak to focení na zámku... a za pár korun má taky moc krásný fotky :-)
včera jsme s drůžičkou vybrali šatičky i pro ni, takže už jsme snad kompletní :D já už to chci mít za sebou, a navíc ta zkouška za týden.. to z toho ještě budou nervíky...:(
jita: psala jsi, že budeš mít panenku a panáčka na aute? já taky budu mít, a jak je budeš přidělané?
k šatům, kamarádka co s ní chodím cvičit mi včera koupila stuhy merunkové, tedy ještě jsem je neviděla, ale kdyžtak bychom je přidělali přes tu růžovou
lowe: panáček je půjčený z půjčovny, takže na nožkách a zadečku má přísavky a tou panenkou jsi mi dostala ;-) nad tím jsem ještě moc nepřemýšlela. Stuhy budou na kapotě do"V", tak doufám, že jí tam nějak přiděláme. A nebo mě napadlo koupit samotné přísavky, sice nevím kde, ale mělo by to jít, navlíknout panence spoďáry a ty přišít ty přísavky a na nohu jí je třeba přivázat, kstejně bude mít šatička, tak by neměli být vidět. Ty už to máš vymyšlené???
Ahojky...včera jsem mluvila s mamčou a ona říkala, že se byla ptát na dort...tak už jsme i vybrali a prý stačí 3 pracovní dny předem, tak super. x-) Mamča je poklad x-) x-) Teď už jen drobnosti a bude to :-) Ať už je 19. :-N
Jo a u nás bude fotit bráška a kamarád, oba poloprofíci s kvalitním foto vybavením a jelikož jsou to shodou okolností oba svědci :-N tak při obřadu to odfotí bráchova přítelkyně :-) Jinak je to jako u Jíti...foťák nesnáším, tak je to naprosto dostačující :-N
holky, asi budeme bez svatebního dortu :-D Cukrářce jsem dala fotku dortu, ta mi včera oznámila, že jí někam dala a neví kam. Já jsem si samozřejmě fotku nikam neuložila :-( A aby se to nepletlo, já jsem od cukrářky dostala rozpis surovin na dort a tak jsem si ho uklidila, že ho nemůžu najít. Dobré, že?? Takže suroviny mi napíše znova a dort bude po paměti, co si pamatuje. Našla jsem ho tady na beremku, ale jako by se po něm slehla zem.
Ahoj holky:já budu panenku i cilindr přidělávat přísavkama a radši i stuhou.
Jinak jsem včera byla na zkoušce účesu-fotky nemám,neb jsem si zapomněla foťák:o(-a byla jsem moooc spokojená,tak se těším.
Jen líčení mi dělá starosti.S tím jsem nebyla moc spokojená,tak jdu v sobotu k mojí kosmetičce...ale všechny mě líčí hrozně výrazně a já chci být jemně a decentně...
Každý mi říká,že pak nebudou pěkné fotky,ale .....Navíc můj přítel vůbec nemá rád výrazné líčení.Jak budete nalíčené Vy a kým?
jee vt ste ukecany vubec vas nestiham:-), resily ste co na auto, tak ja budu mit dvojsrdce a pritel klobouk, ostatni auta budou zdobeny jenom vepredu a na antene, jedeme daleko a bude hodne aut .
a fotit nam bude kamarad kterej rad foti a ma kvalitni fotak a vsechno co k tomu patri...
no díky holky za pochvalu fotek, mě se strašně líbí a já zas radši pořádný fotky, video sice bude taky, ale to šoupnem naší kameru do rukou manželovi mé svědkyně ;-)
barbucho: já budu taky jen decentně...trošku černé na řasy a jen decetně stíny. Je to blbost, že pak nejsou hezké fotky, viděla jsem tu spoustu hezkých nevěst jen s decentním nalíčením. ;-) A já se budu líčit sama...myslím, že sama nejlíp vím, co mi sluší a aby to nebylo přepatlané, jak by určo od kosmetičky bylo :-p :-N
Tak já sem si objednala líčení i kadeřnici tady u nás v Aši a jsou v jednom domě, tak nebudu muset lítat po městě - zkoušku mám 14.na líčení, 11. u kadeřnice a 17.jdu na manikuru. Chci líčení jen decentní - normálně se nelíčím v podstatě vůbec (max.si obtáhnu černou linkou víčku a hodim jemnou rtěnku), takže nerada bych aby mě zmalovala :-D no a tu manikuru chci klasickou francouzskou na mých nehtech - jen to hezky upravit a nalakovat.
já jdu na zkoušku účesu zítra, na líčení 1. jsem už byla, bylo to hezké, ale ne zas tak moc, takže tento pátek jdu ještě jednou a bude mě líčit jiná holčina. Ta mě přijde nalíčit i v sobotu k nám domů a na nehty jdu 16. myslím, že mi dorostou a budeme je jen upravovat.
jita: tak já mám panenky své, a koupila jsem si přísavky s dirkou a tam navlíknu stuhu a přivážu jí na nohy panenek a velkou přísavku dám pod zadek
líčení: no zprvní zkoušky jsem taky nebyla nadšená, chci mít nalepené řasy a to nebylo nic moc, ale zítra příde znova a zkusíme jen trsy řas, tak jsem zvědavá jak to dopadne, přinejhorším se nalíčím sama a bude to
nethítky si budu dělat sama viz mé album, jen doufám, že se mi nebudou moc klepat ruce