19.09.2009 bude určitě jedno z nejžádanějších datumů roku 2009...
Máte toto datum vybrané na Váš velký den "D" ?
Pojďme si společně zkrátit chvíle čekaní na "naše" datum, pojďme se společně připravovat, i nformovat, co už máme, co nás čeká, ...
Já vím, asi si řeknete,že je to ještě za dlouho, ale ... myslím,že to uteče jako voda :-D
petunia:šaty ty si chci nechat ušít...to bude asi největší položka...jinak skoro vše vlastní výroba...ženich má oblek novej tak snad ho do té doby někde nezničí :-( :-D
Tak dnes je to do svatby 1rok 1měsíc a 1den ;-) Koukala jsem na motto na svatební oznámení a já pako si u toho pustia Haberu a už to jelo ;-( Chjo to se chci vidět na svatbě...budu bulet jak želva
Ahojky... po delší době se hlásím ;-)
Koukám že probíráte rozpočty... tak my budeme mít na oběd kolem 60-70 hostů a na večer-grilovačka, raut atd... by mělo dorazit dalších 30 hostů....
počítám že bychom se měli vejít do těch 250 tis.
kdyby jsme pozvali všechny tak jsme tak na 80-90lidech a to by se nezvládlo...Přestavujem si dům takže peněz moc není...Ale co i malá svatba může být krásná ;-)
v říjnu mi bude 20 ;-)
ale jinak mám kamarádku, dneska k ní razím... které bylo teď v květnu 18 a teď v září se berou... :-)
Jo a já jsem Markéta ale raději mi říkejte Máji nebo tak nějak ;-) :-D
Každej mi říká,že jsem blbá..ale je nám spolu dobře...pomohl mi v ten nejhorší okamžik mého života a já už prostě bez něj nemůžu být...Je to dokonalej chlap a nemyslím si to jen já...U nás to ale není jen zamilovanost ale vzájemná úcta...Takového chlapa bych přála každé...Moc ho miluju ... ;-)
Treisi-Maruško, šaty taky moc neřeším, tak snad něco schodím, sice to není tak strašné,ale chtěla bych aspoň 5 kilo.
Závoj nemám, ani nechci, moc se mi to nelíbí, souhlasím s Májou, raději žívé květinky
moje první objednaná věc byl podvazek, trošku jsem si ho upravila :-)