jj díkec Romi....mrknu na to :-)
Dneska jsem si objednala podpisové pero, truhličku na přání a košíček pro družičku...mám z toho děsnou raodst....hned to hodím do albíčka abyste to mohli omrknout :-)
jj na obřad na podpisy...a pak je dám na oslavu ke knize hostů aby tam mohli něco napsat :-) Truhličku budu mít tady z bazárku za 1490..ještě je tam vystavená....ale prý už se bude chystat na odeslání 8-)
ahoj holky, tak my jsme si dneska byli objednat oznámení a vývazky, tak už se těším až nám to dojde.... ale to si ještě chvilku počkáme... :-)
Jinak už mám koupenej polštářek na prstýnky a šerpu na auto.
Ted si musím ještě koupit papír na jmenovky a vrhnout se někdy na to, ať už je to hotovo.. ;-)
Romi mě se tohle dycky líbilo :-) a taky si říkám, že to zase potom můžu hezky prodat :-)
Já se chystám ještě příští týden do Ikee...koupila jsem tam tyl na altánek za super cenu a tak jedu ještě dokoupit na lavice na obřad
Zuzi: já jmenovky nechávám až naposled...až budu přesně vědět, kdo všechno dorazí :-)
nikaa666: jj, však jo, ale to ja už skoro o všech kdo přijde vím, ale stejně ještě než se k tomu doopravdy dostanu tak uběhne zase měsic.. :-| Musím se někde kouknout po tvrdým oranžovým papíru..
To já budu mít truhličku i polštářek na prstýnky půjčené od kámošky, která to vyrobila a je to kráááásné ;-) Truhličku ještě nemám doma a budou do toho házet přání a peníze, páč jiné dary nechceme...
Právě taky nechceme jiné dary..." všechno " máme :-D teda myslím jako výbavu a nejvíc teď potřebujem penízky na dodělání domečku :-)
Jak to plánujete se svatební cestou holky :-)
nika666: my taky nechcem žádné dary jen peníze :-D
vy stavíte? my jsme se letos na Vánoce po 2 rokách stavění nastěhovali do nového, ale ještě taky máme spoustu věcí na dodělavání... , takže svatební cesta bude jen tady v ČR pojedeme na Šumavu, chtěli jsme jet do Paříže, ale to klapne asi až příští rok.. ;-)
Leni - no já si objednala tyl přes net,, mám ho 50 cm široký a 100 metrů dlouhý,,,, kolik máš toho z Ikey a na kolik tě přišel???
Jinak svatebku zatím neřešíme,, asi vyrazíme jen tady někde po ČR
Zuzi: stavíme rok a už doufám, že se tam co nejdřív nastěhujem :-) je to ale všechno boj...děláme si vše sami....naštěstí jsem z oboru :-D :-D
Romi: já mám nějak 2x 3x3 metry za 100,- v jednom balíku jsou dva kusy
no jako to maj teda velkýn mínus u mě...ani se nezmínil, že jste to vy...počkej já mu doma dám :-D :-D ...to byla taková rychlovka a šrumec, že já ani nevěděla kdo pořádně prodává :-( Byli jste na sále nebo na té chodbě? nakonec jsme měli 20lístků :-) z toho jeden kapr a prkýnko se zásobníkem :-D :-D
no vidíš..asi už vím ;-)...ten můj tam totiž běhal jak splašený :-D :-D Já měla takový tyrkysový šaty s kruhovou spodnicí a seděli jsme hnedle na chodbě u schodů u prvního stolu. Třeba se potkáme někde na rybách :-D :-D
Zítra jdem na další rybářskej do Petrovic :-)
jo zjistila jsem, že cukrárna u které si chci nechat upéct dort bude mít opšt přes léto zavřeno :-( :-( takže pomalu začínám shánět stojan na minidortíčky....nebo ještě přemýšlím, že si nějaký vyrobím :-)
asi to nebude takovej problém udělat...bych to viděla z plexiskla a čtyři čtverce nad sebe ....no mám šikovného nastávajícího :-) :-) bude to muset zvládnout :-) Ještě ale prověřím pujčení z nějaký školy třebas....od kamarádky chodí kluk na hotelovku a brácha od přítele zas chodí na kuchaře...tak by se možná něco i dlao najít :-) No vlastně uvidím jestli ty minidortíčky budu mít kulaté nebo hranaté...oboje jsou zatím ve hře :-)
Leni -- jj, bude ten ovocný,,, bude mi ho dělat teta,,, ale chtěla bych ještě jeden klasika svatební - nějaký jen malý aby se neřeklo :) asi s marcipánem,,,,