Ahoj nevěsty, kdyby tady náhodou byl někdo ze severu, případně z Litoměřic, budu ráda, když se přidáte do diskuze a budeme probírat co máme a co ne, kde, kdy a tak ;-) Moje svatba srpen 2012, místo ještě trochu dohadujeme jak pro obřad tak hostinu, ale určite ne daleko od Litoměřic....a co vy???
@sarkar Ahojky,nakonec jsem skončila v tom květinářství v družbě :-) ..bylo to hezké,všem se to líbilo,ale já jsem chtěla něco jiného :-( ..bylo to docela i drahý,paní mi řekla,že se budu vejít do dvou tisíc a ve finále,když jsem si vyzvedávala kytičky,tak mi řekla 2.800,- :-O ..moc mě nepotěšila,kor když to bylo úplně jinak..chtěla jsem růžičky do tvaru kuličky a mezi nima měly být drobné kvítky jasmínu,nebo jiných malých bílých kvítků,které mi ukazovala..kytice ale nebyla do kuličky,ale do placky a žádné kvítečky tam nebyly :-( ..byla jsem zklamaná..drahé a ještě k tomu úplně jinak..
Jinak s tou krabicí - v papírnictví v Dlouhé ulici,nebo naproti velitelství u tržnice měli docela velký výběr krabic,koupila jsem tam i hezké na výslužky,zkus to tam :-)
@belina46 Já budu mít kytici z Libochovic, tchyně tam zná ty holky co tam dělají a jsou fakt šikovný. Dělají výzdoby jak na výstavy tak i na zámek v Libochovicích. :-D