Ahoj nevěsty, kdyby tady náhodou byl někdo ze severu, případně z Litoměřic, budu ráda, když se přidáte do diskuze a budeme probírat co máme a co ne, kde, kdy a tak ;-) Moje svatba srpen 2012, místo ještě trochu dohadujeme jak pro obřad tak hostinu, ale určite ne daleko od Litoměřic....a co vy???
Hudbu taky nemáme, o videu se rozhoduju. Koho jste si vybrali? Já zvažuju kamaráda Tomáš Pěknu. Má firmu www.ingroove.com. Jinak ve středu mám sraz s paní na Kolibě, musím jí konečně zaplatit zálohu. Jinak jsem jen sehnala látku na šaty pro družičky a víc nic.
@vanysek Mě kamarádka přes facebook poradila svýho známýho DJe, vyjde na 6tis. ale je na celej den, vč. ozvučení obřadu. Večer to říkám doma a přítel na to, že toho DJe docela dobře zná, že ho i několikrát slyšel hrát. Prý ho vůbec nenapadl...Takže jsem ráda, že jsem se do toho hledání pustila sama :-D
@fioraia Tomáš nás bude točit,ale neboj do termínu ti nelezu ;-) Přitel ho také zná a ted jsme s nim byli vše dohodnout a je moc fajn :-) ted nám pomahá sehnat autobus.I fotky má hezké,ale u nás vyhrala Lada Baladová na plné čáře :-)
Holky mužete mi doporučit kde dělají dobře svatební koláčky?a také veliké jakoby chodské koláče? Slyšela jsem chválu na Kubíka pekárnu tj.pod lvama jak se jde na mostku.Nemáte některá zkušenosti?
.. A taky nevíte kde pujčit v okolí historický autobus a limuzínu?
.. V pha je toho hodně,ale doprava do Ltm atd je dost drahá ]-(
@tarikaa Ahojky od Kubíka jsem svatební koláčky chutnala a musím říci, že byli výborné.
A jak to máte holky s hudbou? Já jsem chtěla hudbu jenom z noťase, repráky tam v sále mají dobré a přinejhorším vezmem doma 5+1, sice vím, že by se na hudbě taky nemělo šetřit, ale dávat minimálně 5 tis. se mi už opravdu nechce. Nebo jestli máte nějaký levnější typ na DJ nechám se ráda inspirovat. Nebo tipy na interprety taky :-)
@makkkynka Dekuji za radu ;-)
Ja ti mohu poradit DJ za 3 tisice jmenuje se Jaroslav Šrajer a bude hrat me sestře na svatbě,ale ja osobne jsem ho nikdy neslyšela.Vim,že uz to dělá roky a zkusenosti ma velike.Když budeš chtit pošlu ti na něj tel do IP....
Ahojky,tak už máme zařízenou hostinu.Bude to na Vikárce v Litoměřicích.Mám fakt radost a dost se mi ulevilo,že už je to zamluvené,protože toho mýho do něčeho dokopat je umění :-)
Tak, po víkendu zařízen a zaplacen obřad, zajištěný hotel. To považuju asi za to nejdůležitější. Teď ten zbytek... Nemáte někdo typ na dobrou půjčovnu šatů v okolí LTM? bydlím už v jiném kraji, takže nemám takový přehled.
@makkkynka Ona ma svatbu ted v dubnu,ale asi ji nakonec hrat nebude.V restauraci kde to maji si kladou podminky az to neni hezke.No myslim,ze to i moderuje a jak dlouho to nevim,ale jeho meli mit na cely vecer. :-)
@teriip Tak gratuju k vyberu mista pro hostinu.Vikarka je krasne misto a me osobne ani nenapadla.Vzdy kdyz premyslime kam jit posedet Vikarka nam uplne vypadne,pritom je to snad nejstarsi hospudka v ltm :-D maji nejakou terasku? A co ceny? Jsou ochotni udelat nejakou spešl cenu? :-) Myslim,ze tam to budete mit super :-)
@fioraia Dekuju za tip,skocim se tam zeptat kdyz nepochodim u Kubíka.Problem je v tom,ze toto je o prazdniny a tak si nejsem jista zda by napekly i pro nas kdyz maji volno :-S
@tarikaa Nás napadla,protože majitel je bratranec mé budoucí tchýně :-) Mají dva salonky (pro 25 a 10 osob),my tedy budeme sedět v místnosti,kde je i bar,protože salonek už byl zadaný.Pak je tam menší dvorek a terasa s krásným výhledem :-) Na tu budeme mít přístup,pokud bude hezky :-)
A k cenám.Máme jen polévku . knedlíčkouvou,svíčkovou s knedlíkem,bez předkrmu a jako přípitek Cinzano a bude nás to stát 200,- na osobu + co se vypije.Pak máme možnost přiobjednat si navečeři např. mini řízečky.Ale to stačí později doupřesnit :-) A prý se tam konaly i diskotéky a majitelka má plný počítač hudby,takže bychom se s ní taky mohly domluvit a tím pádem by byla zajištěná i hudba :-) No jsem nadšená :-)
Tak a teď už opravdu začínáme schánět kapelu nebo DJ, začali jsme mít z toho noťase strach, že to nebude ono, ale ono to nemusí být super ani s tou kapelou nebo DJ. Holky poradíte mi někoho v okolí?
@tarikka Prosím napíšeš mi kontakt na toho DJ co možná bude mít tvá sestra? Děkuji.
Ahojky holky, je fajn vidět, že v tom nejsem sama... moc kamarádek nemám v podstatě žádné protože kvůli práci a škole není prostě čas a zbytek volna se věnuji budoucímu manželi a pejskovi.. budeme mít svatbu také 11.8.2012 a vubec nevim co mam všechno zařídit :-/ hledám nějakou šikovnou kadeřnici, květinářku a cukrárnu co by nám upekli svatební dort z Litoměřic.. bydlíme přesně v Libochovanech což je cca 9 km od tamtud obřad budeme mít na hradě Střekov v Ústí nad Labem a tam bude také hostina budeme mít od 17:00 pronajatý hrad celý pro nás. Kdyby jste věděli o něčem písněte. a jak jste na tom s přípravami? už se to blíží :-)))
@mylive Ahoj,teda na Střekově,to budete mít krásné :-) No já ti můžu poradit kadeřnici.Sama k ní půjdu www.gstyl.cz jukni ;-) Dort neporadím,mně ho bude péct sestřenka a květinářku sama ještě hledám.Ale už jsem po Litoměřicích pokukovala a třeba na náměstí paní v té květince vedle Trafiky je moc milá,ukázala mi fotky a vypadalo to dobře.Prý stačí přijít tak 14 dní předem a dohodneme se ;-)
@mylive Jé na Střekově to bude perfektní :-) Já mám stejně jako teriip kadeřnici ze salonu gstyl. Dort peče teta a květinářku v Okružní ulici, taky je moc milá a sympatická.
@teriip Jj, tam. Ještě jsem byla vedle papírnictví a tržnice, ale tam byla ta paní taková zvláštní a na můj vkus byla až moc odtažitá a tak nějak mi připadalo, že jí ani moc nezajímám. V tom vedle Roba mi hned nabízela různý kombinace a radila co a jak.
@sarkar Jo,tam naproti velitelství se mi ani nechtělo chodit.I když mě Ondra nutil.Prý tam jsou dobrý,ale na můj vkus nic moc.Nějak zvlášť jsem spokojená nebyla :-|