Ahoj nevěsty, kdyby tady náhodou byl někdo ze severu, případně z Litoměřic, budu ráda, když se přidáte do diskuze a budeme probírat co máme a co ne, kde, kdy a tak ;-) Moje svatba srpen 2012, místo ještě trochu dohadujeme jak pro obřad tak hostinu, ale určite ne daleko od Litoměřic....a co vy???
Ahoj Litoměřičandy ,Konečně se mi splnil sen a začínáme plánovat svatbu ,už máme termín 1.9. v Libochovicích od 11h :D Hostinu budem mít v Chudoslavicích na Statku ,paní majtelka mi moc nesedí ,ale snažime se . Jiné místo nás tady tak neokouzlilo... Fotografa máme z Ustí ,jmenuje se Radovan Sabata a fotil všechny mé známe ..:) Jinak holky,prosím nevíte o Videu svatebním ? ?? Svtabu si plánujem do bílo zelena :)
@vanysek No, snad budeš s volbou Libochovic spokojená, nemám se zámkem moc dobré zkušenosti a spousta nevěst je tam z toho nešťastná. Jinak co se týče hostiny, také jsem si Chudoslavice předběžně zamluvila, ale nejsem též nadšená s paní majitelky, navíc cenová kalkulace mě příliš nepotěšila a tak se snažím ještě hledat jiné místo, ale jednoduché to opravdu není. Fotografku mám Ladu Baladovou. Video jsem si zatím jen vytipovala od známých. Dobré reference má lionstudio nebo vidmat.
@fioraia Je tak to jsem ráda ,že jsem našla někoho kdo by to tam chtěl ,kalkulaci ,už také máme hodně mě naštvala položka za urovnání stolů 1500kč to mi přijde nehorázné ... s paní si píšem a zatim se trochu domlouváme ... Budu si vše dělat sama ...,budem mít tak 50 lidí a co vy ? Paní je dost rázná coo..,ale chápu ,že chce vydělat .
@fioraia Jinak jsem obřad chtěla v Ploskovicích ,ale bohužel ty termíny všechny jsou obsazené se Statkem ,tak proto Libochovice ,ale brácha tam měl svatbu a líbilo se nám to :)
Ahojky, taky se k Vám přidávám.. už jsme začali s plánováním a zařizováním....termín máme 9.6. na zámku v Libochovích....na fotografku jsem měli smůlu...chtěli jsme Ladušku Baladovou, ale bohužel má plno :-( tak zatim máme jednu pani z Loun. Jinak nemáte někdo zkušenosti s restaurací Pamplona v Libochovicích???
@vanysek Ahojky, já chtěla taky Ploskovice, ale když jsme volali před koncem roku kdy vypíší termíny, paní byla tak nepříjemná, že můžeme být vůbec rádi, že nějaké termíny vypíší a kde si cosi a to jsme se jen zeptali, tak nás to hodně odradilo a budeme mít obřad na zámku ve Velkém Březně :-) Sice jsou v Ploskovicích hezké fotky v parku a byl to můj sem odmala, ale v Březně to bude taky super a hlavně příjemný lidi. Tak si z toho nic nedělej, že mají plno. :-)
Holky vůbec mi to nevadí v Libo ,mě se to tam líbí a v celku mi to je jedno ,jen jsem to chtěla mít blíž na hostinu :) akorat pojedem tak pul hodky v autě :)
@vanysek No já jí budu muset zítra napsat, ale vůbec nevím jak dobře vezme moje připomínky. Zítra ještě jdeme obhlédnout dvě případná místa k hostině, ale tady na litoměřicku příliš velký výběr není. No, uvidíme. Zatím jsem z toho všeho trochu rozpačitá.
@fioraia zrovna dnes jsme se rozhodli hledat ,taky jinde :( Prostě se nám nelíbí její přístup ,platit za uspořádání stolů a krokovne ,navíc má docela drahé víno ,mám domluvenou kolibu ,pak možná Nučnice a jinak nevim :( Ted jsem z paní otrávená natož za pár měsíců...a vůbec se neboj ,protože my za to platíme a neochota ji lidi bude odrazovat vše se dá udělat ,ale stačí chtít .
@vanysek No já jsem ještě ceník za uspořádání stolů, ani krokovné zatím nedostala... Jediné co jsem mailem obdržela byl ceník jídla a pití. Taky jsem se dnes dívala na Nučnice, budu asi pánovi psát. Jinak mi byl navržen pivovarský sál v Litoměřicích, cukrovar v Lovosicích nebo Mostná hora.... To je kdybys chtěla inspiraci ode mě ;-)
@fioraia V Cukrovaru jsme byli jednou na večeři a už tam nepůjdem. Jídlo super, ceny ok, prostředí krásný, ale jak se choval personál byl fakt děs, takže nee. Kvalita jídla na Mostce šla taky docela dolů, takže mít tam svatbu tak se bojím jednou tolik, že mě odrbou :-| Pokud bych pořádala nějakou "lepší" svatbu, tak bych šla asi do Radničního sklípku nebo do tý nový restaurace v Hradě, tam je to fakt na úrovni. My to máme úplně mimo LTM...
@sarkar Jojo, taky už jsem něco takového slyšela, ale všude je vždycky nějaký zádrhel. Nemáme zase tolik peněz na svatbu, ale i přesto chceme, aby to bylo pěkné. Jestli se můžu zeptat, kde to máte vy?
holky my budem mít 50 lidí a to se do Cukrovaru nevejdem jsou to naši znamí,ale bohužel ,jinak nikdy se nám nestalo ,že by personál byl neochotný ...zítra máme schůzku na kolibě s paní a uvidíme ,zatím Chudoslavice necháváme v rezervě . Pak mi napiš jak paní komunikuje ju :) My teda taky moc nechcem utratit hodně peněz a líbil by se nám tam ten sál ,ale když by se něčím přepažil a zmenšil ,at je to utulné .
@fioraia My taky nemáme moc peněz, nebo spíš nechceme jich dát hodně za svatbu, budeme to mít v pensionu U Havlů v Třebenicích. Taková hospoda, ale zase ne úplná putyka, majitelé jsou naši budoucí sousedi a pro naše svatebčany je to to pravý ořechový :-)
@vanysek No já kolek 55. Takže myslíš, že cukrovar nemá kapacitu na tolik lidí? No já ti dám vědět, až se mi ozve paní z Chudoslavic. Jinak jsem napsala do Nučnic, tak uvidíme, jestli se mi pán ozve a co by nám nabídnul. Není to vůbec jednoduché... :-(
@sarkar Včera jsme byli na Mostce a jídlo bylo vynikající. Sice jsem už pár takových řečí slyšela, ale zda-li se zakládají na pravdě kdo ví. My jsme včera byli spokojeni.
na Mostce vaří výborně ,ale je to prostě pro 55 lidí nudle a ,když by vám pršelo ani nemůžete tancovat :( Když bude hezky a budete venku je to super kamarádka tam měla svatbu ,sice při obědě jak sardinky ,ale pak venku zábava neměla chybu .
ne ne ve čtvrtek jdem na schuzku a uvidíme ,ale myslím,že to bude opravdu tam .
Chudoslavice to nebudou na tuty s paní se nechci ,už ani bavit :( a tak moc jsem to tam chtěla,ale je i pravda ,pak lidi rozvážet ,Tohle nás vyjde o dost levněji .
No, dala jsem poptávku taky ještě na Kolibu a uvidíme. Do pátku budu mít naceněnou Mostku a pokud se domluvím i na Kolibě, budu se rozhodovat mezi těmito místy. Včera mi kamarádka poslala jejich rozpočet z Chudoslavic a svatba je tam vyšla pro 54 lidí na 75.000Kč, což mi přijde hodně. Má představa je tak těch 50.000Kč. Počítám tak 30 - 35.000 jídlo a zhruba 15.000 pití, vzhledem k tomu, že nechceme na svatbě "tvrdej" alkohol...
Ahoj holky a zkouseli jste Patriota v Usteku nebo Marinu v Pistanech? Oboje jen docela vyhlasene na svatby a v obouch meli svatby kamaradky.Ja tam nebyla,ale co vim od nich tak Patriot asi mnohem lepsi.A jeste ty Nucnice mohu urco doporucit.Ne jen ze majitel je muj znamy ,ale hlavne tam mela kamaradka svatbu a vsichni rikali i ona ze uplne bomba.Muzete tam i prespat a da se grilovat i cunik na terasce,proste si myslim,ze bomba... :-N JInak my nakonec jeste menime misto obradu.Meli jsme to mit na kopecku u usteka,ale neverime pocasi do toho je v usteku jarmark a mam tam babicku u ktere nevim jak by tam vysla.A hlavne ja budu tajna nevesta a nechci byt videna a to by neslo jak bych se plazila do toho kopce. :-D :-p Takze nakonec vyhral kostel v Moste.Muj sen vzdy byl vzit se v kostele jen jsme resili dopravu preci jen to je dost daleko :-| ale vymysleli jsme autobus.A komu to zatim rikame tak je z toho nadsen,ptz pry budou moc pit od rana,nebat se o auta,dopravu,parking a jak se dostanou druhy den pro auto.Takze budeme objednavat bus a pak po party je rozvazet jednim autem primo tomu urcenym domu :-)
A Mostka take si myslim,ze bude super :-) personal byl vzdy velmi prijemny ale jen to bylo dost drazsi,nevim jak ted...
@tarikaa Patriot je už poměrně z ruky a na Marině se prý nikdo nenají, tak nevím :-( V Nučnicích jsem byla včera a i když byl majitel sympaťák, přijde mi ten sál trochu studený. Jinak možnost sezení venku bylo prima. No dnes ještě jdeme na Kolibu a o víkendu už se budeme muset nějak rozhodnout... :-/ Ono když porovnáváš cenově Chudoslavice a třeba Mostku, tak Mostka vychází v celkové kalkulaci levněji a zase si myslím, že to jídlo tam bude lepší než na statku... Jinak kostel v Mostě je moc pěkný :-) A řešení dopravy autobusem je jedna z těch nejsnažších variant, jak dopravit svatebčany z bodu A do bodu B :-)
@fioraia Ahojky ,tak Cudoslavice zrušený a Koliba obědnaná ,navíc Dominak co to připravuje je Meho přítele známá ,tak nám v mnoha věcech vyjde vstříc a bude i prasátko venku a sezení :D Budem mít ten malý sál je přepulený na pulku . Zálohu chce 5 tisíc a vychází to na 800 na osobu :D 50 lidí je krásný . Co vy ? Jinak Tintěru známe také a svatba tam vyjde taky levně ,ale kamarádka to tam měla a 50 lidí je dost nahnácané ..,ale dá se to . Na Kolibě můžeš jít ven hned ze sálu ,navíc budem mít hodně dětí a ty tam budou poletovat .
Ahoj, nakonec jsme se tam taky byli podívat a uvažujeme o tom, že to nakonec uděláme tam.. Určitě by to tam bylo pohodlnější než na Mostce. Sice někdo říká, že tam nevaří moc dobře, ale nevím co je na tom pravda. Možná tam ještě zaskočíme na večeři a uvidíme. I jsme včera ten sál viděli, jak vypadá přepůlený a není to špatné. Umím si představit, že s výzdobou bude ten sál pěkný. Terasa je prima a pokud se to tam uzavře, bude to ok. Na to grilování jsem se zapomněla zeptat, ale ještě to zjistím. A už víš, jestli budete mít kapelu ne DJe?