Ahoj, poradil byste mi prosim nekdo, vdavat bych se chtela nekde kolem Melnika,ale nejak se mi nedari vyhledat zajimava mista pro obrad. Hostinu bych si pak predstavovala spise venkovni (klasicky obed + grilovani a zabava na zahrade.) Nemate nejaka doporuceni? Diky moc.
Leka
@bluejay Ahoj blue, koukám, že tě svatební nadšení neopustilo ani rok po svatbě :-) My jsme měli minulý týden už první výročí - letí to jako blázen. A naše rodinka se v dubnu rozrostla o Davídka. Kramelka už má taky holčičku, pebe a denda jsou těhotné. A co ty? Plánujete mimíska?
@kikika87 Nase hlavne :) nase boty, nase nohy, nase fotka, nas navrh :) Ale ze s tim bylo prace, hotovy to bylo behem hodky, ale pak to dolazovani, navic citat bylo to nejhorsi mesic vybirani
@cacenka_d Tak to je jasný,hlavně,že jste na něj pyšní : ))) Tak dneska sme Michala oblékli a sám byl nadšený, to sako je fakt krásný...jo vývazky asi nakonec koupim,našla jsem moc pěkný tak uvidíme :) Ještě mi chybí noviny a tombola a hromada peněz na financování celé svatby když teď nad tím tak přemýšlím :DDD
ahojky ,tak co nového? nějak teď vůbec nestíhám sem jukat, v práci je toho moc a doma už semi na komp nechce :-( co vývazky, pokročily jste?
cacenko ukáááááá to oznámení, sím sím :-)
@ppampeliskaa Je v albech :)
@kikika87 Tak dneska jsme byli na kontrole vypada to zatim vsechno v pohode, i kdyz na tom 1,6 mm velkym hraskovi jeste prd poznas, to az tak za 2 tydny :)
@cacenka_d Teda tak to už máte opravdu promyšlené...ale hezká jména, to klučičí se mi líbí trochu více :) Ala Magda je taky hezké...já bych chtěla Alici, ale Michalovi se to moc nelíbí...
@kikika87 Tak Majda je jediny na cem jsme se shodli :) Tak mi se takhle spickujeme uz dlouho a tim, ze jsme oba neustupni tak je to nakonec jednodusi :-D