Ahoj, poradil byste mi prosim nekdo, vdavat bych se chtela nekde kolem Melnika,ale nejak se mi nedari vyhledat zajimava mista pro obrad. Hostinu bych si pak predstavovala spise venkovni (klasicky obed + grilovani a zabava na zahrade.) Nemate nejaka doporuceni? Diky moc.
Leka
@ppampeliskaa oddávající je starosta Liběchova, to jsme si na matrice vyřídili sami....zatím jen po telefonu a měsíc předem se máme dostavit...jo na Rašínkách je nádherná velká zahrada, už jsme tam letos byli 2krát očumovat :DD
@kikika87 byli jsme se v Rašínkách včera podívat a vypadá to tam moc hezky. My se nakonec rozhodli pro obřad na Mělníku na radnici. Byli jsme taky očumovat nějaké hospůdky a tak a musím říct, že na to, že je to tu samá restauračka, tak tu není nic kloudného. Tak budeme hledat dál,ale tím, že chceme i ubytování co nejblíže u hosiny, cca pro 20 lidí, tak je to dost výběrem omezující.
Jinak šaty mě čekají ve středu,bude první zkoušení, snad něco najdu a nebudu muset lítat někde v Praze. Tak mi držte prosím palečky :-) až budou vybrané, tak budu moct konečně začít ladit ženicha a dekoraci :-)
@cacenka_d No já fakt nevím jak to tam přesně mají, ale protože jsem se nedala odradit tak nám na tu svatbu
nakonec paní kývla a slíbila, ale jinak už asi fakt šmitec a svatby co teda ona říkala neberou...je to škoda...
tak jak jste na tom s oznámením? koukala jsem dneska na netu a musím říct, že některé jsou fakt krásné,ale bohužel jich je docela dost, takže výběr zase tak lehký nebude :-)
@ppampeliskaa Mě je dělala známá z firmy na marketingu, navrhovali jsme je sami, máme tam nějaké naše
fotečky a nakonec je máme otevírací, karta se mi až tolik nelíbí, ale dost teď frčí...ale teprve je kamarádka dokončila, tak si je tento týden vyzvednu a jsem moc zvědavá :))
A co chcete vy, jen nějaký vzor nebo také vaše fotky ?
Tak to vám zavidím, my se nějak nemůžeme shodnout. Já bych osobně nějaké jen decentní a otevírací a ten můj chce takové ty kreslené figurky. Takže to budeme muset nějak skloubit nebo budu muset použít ženské zbraně, aby bylo po mém :D Ty citáty jsou šílený, dávají zabrat snad víc jak to oznámení co?!t Cacenko... držím palečky,aby jsi nějaký krásný vymyslela nebo našla :-)
Holky narazila jsem na tuhle stranku na Melnicku, jsou tam listovane a vyfocene vsechny restaurace na Melniku,
to se hodi, kdyz clovek hleda ;-)
http://melnicek.cz/data/pruvodce/centrum
@bluejay Ahojky,tak na to koukám :)...možná by si to mohli trochu aktualizovat, polovina z těch podniků už ani neexistuje :))) ale jako seznam je to fajný :)
Ahoj holky,
nebudu mít teda svatbu na mělnicku, nicméně jsem teď byla na svatbě v Nelahozevsi na zámku a musím moc, moc vyzdvihnout oddávající - dle všeho starostka obce. Pravda - řeč neměla nejdelší, ale velice hezkou, civilní, příjemnou na poslech a bez zbytečných "canců". Příjemný byl i její projev, žádné zadrhávání, zasekávání, hezky se poslouchala. Krom toho byla moc pěkně oblečená a upravená. Byla jsem prostě mile překvapena, také bych takovou oddávající chtěla, proto ji tady doporučuju, pokud některá váháte, zda tam mít svatbu.
Jinak Vám přeji hezké plánování svatby! :)
@kikika87 Material, uz mi ale prisel :)
@punk Souhlas Nelahozeves je hezka, ale nechteli jsme tak daleko.
@mertinka To byla druha varianta, ale nastesti dopadl kokorin :)
@kikika87 Tak navrhni, my mame ted nemocnou tlapku u Samcika, ale to snad nejak zmakneme, pristi tyden v utery jdu cvicit to nemuzu (BTW uz pujdes?) a ve stredu to moc nevidim v praci, jinak asi ok
Tak po delší odmlce jsem tady, měla jsem nějak moc akcí po večerech, tak jsem nestíhala :-) Nakonec padlo rozhodnutí, že svatbu uděláme na radnici. A snad vyjde i ta moje představa, že jsem chtěla vždy svatbu fornou nenásilnou a v džínách po obřadu, už se to rýsuje:-) Nakonec hostinu uděláme na Chloumku u Čapoše, má tam asi rok udělanej sálek s parketem a vychází nám v tom co chceme superově vstříc a navíc se o to nemusíme vůbec starat. Protože na Mělníku jinak opravdu nikde nic není a dál se nám nikam nechce přejíždět. Byli jsme se zeptat v kempu a v Alabamě a přístup tedy děsnej.Ubytování už máme taky zajištěné a je to 300m od hositny, takže super. Jinak jsem si ve středu vybrala šatky, skončila jsem nakonec v Adině, ikdyž musím přiznat že mě tady na mělníku docela překvapili, myslela jsem, že mě tu nikde nic neupoutá a nakonec z toho byli dva faroti :-)
@ppampeliskaa No tak to je dobře, že jste konečně pořídili :)) Taky mám šaty z Adiny a pořídila
jsem tam levněji než tady na Mělníku. Tak dej sem fotečky šatů ať taky něco vidíme :))
Určo sem nějakou fotečku dám,až bude nějak čas a budu sama doma :-)
Kiki: je fakt, že v Adině je to stejně drahý jako tady na Mělníku, byla jsem překvapena a ta slečna co se nám věnovala byla opravdu milá,
cacenka_d : prosím prosím, jak jsou velké ty vázičky co máš na dekoraci? :-)
Holky potřebuju poradit, absolutně mě nanapadá žádný rozumný předkrm, co bude mít vy?
@ppampeliskaa MY předkrm mít nebudeme, nic z toho nejím tak to radši vrazíme do něčeho jiného :)
Jo Adina není špatná, tak to jsem zvědavá na fotečky jaké si vybrala :))))
Slibuju, že příští týden sem hodím ty fotky. Tak já si myslela naivně, že mi ten předkrm rozseknete, že všechny budete mít stejný a ono prdlajs :-) No já uvažuju o nějaké sýrové a masové roládě..jen od každé slabý plátek, protože šunková rolka by mi neprošla (tu maminka ani ségra nejedí)..., sálát s broskví není špatnej nápad... bez předkrmu, by mi to asi taky neprošlo...no předrm má asi čas :D cacenko: to je super velikost, poraď ještě kde jsi je koupila, sím sím :-)
Včera jsme konečně koupili ženichovi oblek,ale byla to fuška, nechtělo se mu do toho.