@stastnanevesta ahojky, jj, nejak jsem nestihla napsat:) vsechno ok, screening taky dopadl dobre, zitra jdu zase na kontrolu, doufam, ze bude videt co to je:) Jinak se me ted vyrasil pupik uz, behem 3 dnu asi, hlavne vecer me to prijde dost znatelny:)
@stastnanevesta no místo ještě nemáme.. zatím jsem ráda, že jsme domluvili datum a zamluvili restauračku.. zítra přítel zamluví fotografa (kamaráda).. no a pak bude následovat místo obřadu a místo rautu. Obřad bychom chtěli někde v Brně... takže budem ještě přemýšlet... nevíte někdo, kdy je možný si vzít vlastního oddávajícího, nebo je to jen na domluvě s příslušným úřadem?
@zuzkka88 my máme možnost mít vlastního oddávajícího,ale nevím,jak to chodí
@gia_asi máš pravdu. teď jsem se tu dočetla,že za měsíc budeš maminka podruhé,gratuluju :-) kde bude svatba?
Zásnuby byly krásné :) byly ve Valdštejnské zahradě v Praze, takže romantika! Fotili jsme se a já chtěla vyfotit přítele se synem, tak sem popošla do předu a Jarda začal štrachat v taštičce, najednou vytáhl krabičku, klekl si a zeptal se :o)) bylo to fakt krásný x-)