Zdravím všechny, které jste si také vybraly termín 12.6.2010. :-) Pojďte si popovídat o tom, kde se budete vdávat, co už máte zařízené, co všechno plánujete atd... ;-)
ahoj holky,
já včera dělala zasedací pořádek a je to fakt masakr.... snad se nebude nikdo cítit odstrčenej,ale je to fakt těžký nějak ty lidi rozesadit.... obzvlášť když z jedný rodiny je tam 15 lídí a z druhý 35 :-(
jinak včera Sex ve městě, jak už tu bylo řečeno,fakt pohodovka... líbílo se mi to,ale jednička asi trošku víc ;-)
jojo, mam upne stejny nazor, jednicka byla lepsi, ale bylo to fajnove
jinak s tema lidma to mam podobne, tak jsem to musela rozhazet, jak mi to prislo pod ruku, tak taky doufam, ze se nepozerou :-)
tak to tedy budu muset vytáhnout manžela na sex ve městě My máme oběd jen pro 19 lidí, zbytek mají od 14 :00 hod raut, já si s tím zasedacím pořádkem moc hlavu nelámala, na jedný straně máme taky miň lidí než na druhý :-)
My máme na hostinu taky jen 19 lidí, ale i tak jsem zasedací pořádek raději udělala a myslím, že se mi to nakonec i povedlo pěkně rozmístit, ale porod to byl taky. ;-)
Já jsem si teď udělala seznam věcí, na který nesmím v pátek a sobotu zapomenout, co je s kým ještě potřeba doladit apod. Mám mezi tím napsáno i prstýnky a občanky - někomu se může zdát, že to snad ani nejde zapomenout - ale já se znám. Loni jsme jeli do Alp, já si k tašce dala trekové boty a i když byly vedle, zapomněla jsem je tam a do Alp jela jen v balerínkách. :-D
Tak to mě zasedací pořádek ještě čeká, ale vzhledem k tomu, že k obědu zase tolik lidí nebude, tak to snad zvládnu (spolu s mamčou) za chvilku. Teď tisknu noviny a obávám se, aby to ta tiskárna vůbec přežila. :-(
všechno možný - my tam máme něco o nás, info o tombole, historii svatby, svatební zvyky, naše fotky z dětství a pak společné, horoskop jak se k sobě hodíme, nějaký vtípky o manželství, různý srandičky, kvíz o nás, křížovku, okénko pro děti a na závěr poděkování rodičům. Celkem 23 stran a to jsem se ještě snažila co nejvíc to smrsknout. Uffffff.....
lakys: To já právě taky, začala jsem před Vánoci, když jsem byla na pracáku, protože firma, kde jsem pracovala zkrachovala. Takže jsem si to načla, pak jsem si našla novou práci a čas nebyl, takže jsem to kouskama dodělávala po víkendech, ale na konečné podobě jsem pracovala teď několik dní vždycky až do noci. Ale je hotovo, takže už jen vytisknout a svázat. :-) I když.... to bude taky pěkná práce. A to nemluvím o tom, že tombolu mám hotovou zatím jen z poloviny. Zítra ke kadeřnici do Benešova, pak do Průhonic pro dorty, pak na opačnou stranu do Příbrami na úpravu šatů, po cestě zpátky vyzvednout cukroví do výslužek.... to se prostě nedá stihnout. Áááááááááá :-(
teeeeda, tak to je slusny.
Ja uz jsem dneska musela vyzvednout sako a kravatu pro matky pritele, tak jsem si vybrala krasnou bizuterku u toho, tak mam alespon z toho radost.
Jeste se tady picasim s tema jmenovkama a uz se to uklada do konecne podoby :-)
A devcata, jakou mate zabavu na vecir ci odpoledne?
tak co se týká zábavy, tak asi jen tombolu a večer karaoke, jestli se někdo chytí
a na dobu po obědě, kdy pojedeme fotit, máme připravenou prezentaci našich fotek od narození po současnost, ale to neberu jako zábavu, spíš jako vyplnění toho času, kdy budeme pryč
janei: tak slušný do Příprami jedem pro koláčky :-) do výslužek máme to sice z ruky ale jsou slastný a za dobrou cenu tak těch pár kilometrů objetujeme.
A to si představte - měli jsme objednaný cukroví do výslužek, protože mamině se nechtělo nic péct a včera zavolal chlap z té cukrárny, že paní odvezli do špitálu a že tedy cukroví nebude. Dobrý co? ]-(
Kdepak, to by se nedalo stihnout, máma jen objednala takový ty minizákusky (kremrolky, věnečky a já nevím co ještě) a pak jsem dohnala spolužačku cukrářku, která nám napeče alespoň 5 druhů. To se prostě může stát jenom nám. :-(
My taky máme polévku s játrovými knedlíčky a svíčkovou. Předkrm nemáme - beztak budeme nacpaní k prasknutí - hostina začíná v 16:30 a raut už v 19:00, takže jídla bude dost. :-)