Zdravím všechny, které jste si také vybraly termín 12.6.2010. :-) Pojďte si popovídat o tom, kde se budete vdávat, co už máte zařízené, co všechno plánujete atd... ;-)
Ahoj holky, jsem tu po hektickém víkendu na kukajdu a jsme zase o krůček dál. Hudba na obřad definitivně rozhodnutá, ale na názvy skladeb jsem antitalent, takže bohužel nemám co prozradit 8-)
Taky pořád přemýšlím co ještě zajistit, snad nic důležitého, jen nějaké drobnosti ;-)
Co nemám určitě je deštník, pořídit - nepořídit? :-D
12. bude sluníčko, to je tutovka, ale kdyby náhodou :-| , asi přeci jen pořídím..
Hezký, klidný večer :-)
ahojky.
janei: já mám šaty spíš než šampaň slonová .. košili jsme vybrali světle fialovou a kravata je fialovo něco...Mně se právě nelíbi ty šampaň košile ( přijde mi to jako zapraný), tak jsme volii tuto variantu. Bílá košile k těm mým šatm vůbec nešla.
janei: já mám šaty šampaň - a ženich bude mít lehounce růžovou košili a starorůžovou kravatu. Na samotných šatech mám ale růžový pruh, takže volba byla jasná. Ale do šampaň košile bych také nešla z těch samých důvodů, co píše tynah. ;-)
holky, já mám taky krémový šaty a manža ke mě vůbec nebude ladit,ale mě to nevadí.... bude mít černej oblek, bílou košili a černou kravatu. Zpočátku jsem nechtěla věřit že si to fakt chce na svatbu vzít,ale vypadá to fakt moc pěkně, takže u nás takhle.... krémovou košili bychom určitě taky nevolili, vypadá jako zažloutlá
holky resim kytku na auto. Bude z karafiátů. Včera jsme se dozvěděla že budu mít bílý auto a teď mám tři varianty výzdoby a nevím pro kterou se rozhodnout aby to nepůsobilo lacině:
1) fialový tyl, bílá kytka
2) bílý tyl, fialová kytka
3)bílý tyl, bílá kytka přes kterou by byly na drátkách připevněný fialkový perličky.
edithn: anebo bych spíš udělala světle fialový tyl a fialové karafiáty, ať to nezanikne ani jedno.
Já na černém autě budu mít jen bílou šerpu. Pojedu luxusním Astonem Martinem, takže ten už sám o sobě nepotřebuje zdobit. :-D
asi nebudu kombinovat dve fialovy... myslim ze nakonec skončím u třetí varinaty. Bude to čisté a ladit k mý kytičce v ruce... taky nechci nějak přezdobovat.
ahojky mám dotaz co si myslíte o písničce Lou Reed - Perfect Day . má krásnou melodii a text jen si ji vybavím vždycky ve spojitosti s transpottingem, myslíte že je vhodná na gratulace ?
edith: fialový tyl, bílá kytka :-)
lakys: písnička je krásná, na gratulace si myslím, že může být. My máme jakou druhou písničku U2 With or Without You , když se podíváš na ten překlad ideální to není, ale já tu písničku prostě miluju :-D
edith: varinata 1, když máš to bílý auto :-)
Ahoj holky, tak já byla včera u vizážistky a dopadlo to vcelku pěkně, nechala jsem si udělat kouřový líčení - dost výrazný, ale pak jsem ho zkusila nafotit a na fotkách to vypadalo, že jsem jen lehce namalovaná. To je něco, jak ty fotky zkreslujou. Ale nakonec tam půjdu ještě jednou. Rozhodla jsem se, že chci výraznější řasy a stíny spíš jemnější. Tak jdu znovu příští čvtrtek. Tak snad to konečně bude 100% ono. :-)
keila: ja pujdu na nalepení umělých řas a líčení už bych k tomu chtěla jenom decentní... mě nesluší když jsem zmalovaná, nejlíp se cítím když mám výrazný řasy,takže myslím že to bude vypadat super ;-) je to nějaká levná metoda a dělají to kosmetičky. Dá se zvolit délka řasů. Viděla jsem to na kamarádce a vypadá to fakt přirozeně ;-)
Já mám za sebou zkoušku líčení i účesu (v albíčku), ale nakonec budu mít jiné šaty, takže se mi to moc nehodí, tak teď nevím, co s tím :-| Už nemám sílu to řešit. Holky jak to budete řešit s připínáním vývazků? Budete je dávat vy před obřadem nebo jak? Nevím jestli je všechny stihnu (bude mraky svatebčanů...) a ještě jeden dotaz - šaty budou krémovo zlaté - jakoupa košili a kravatu manžílkovi, poradíte? Aby to nebylo zase moc vyblité... hodila by se třeba bordo košile a kravata smetanovo zlatá? Nebo myslíte, že by to bylo blbé :-(
edithn: já se právě také lépe cítím, když mám výrazné řasy. Stíny si nikdy sama nemaluju, takže na to u mě nikdo není zvyklý. Ale bylo to hezké, slušelo mi to. Ale chci ty stíny zjemnit a řasy naopak pořádně zvýraznit. Tak jsem zvědavá, jak dopadne druhá zkouška. Ale těším se, holčina je fakt šikovná!
ladik: my budeme dávat vývazky u nás doma před tím než vyjedeme na obřad. Kdo nepřijde k nám domů a nepojede v koloně, má smůlu. Před obřadem už nic takového řešit nehodlám. Budu mít svých starostí dost. ;-)
ladik: vývazky budeme připínat u nás doma a rozhodně to nebudu dělat já. Pověřím tim nějakou tetičku.
Košily bych dala bílou a bordo kravatu. Já mám taky krémový a manža má bílou košily.
Tak holky díky za rady! Máte pravdu s vývazkama. Asi bych se z nich sama picla :-D Košili ještě zvážíme...pořád mi ta bílá přijde moc bílá a krémová jako sepraná :-| zas aby ta bordo nebyla moc křiklavá, i když asi nee. No ještě uvidíme...
ještě ke koloně - kolik aut v ní budete mít? A budete mít všechna auta nazdobená? Díkes a pa
Ahoj holky, tak dnešek je jeden z termínů, který jsme zvažovali, no a je nádherně. Takže za 14 dní bude také moc pěkně. :-) Už je to fakt za dveřmi.
ladik: v koloně zatím počítám s 6 auty vč. mého a ženichova, ale jestli ještě někdo bude chtít jet, budu ráda. Zdobit chci všechna auta taftovou stuhou a buxusovými kolečky do oken. Tak uvidíme.
14 dní.... :-)
My budeme mít asi jen 5 aut i s mým a ženichovým, protože skoro všichni jsou od nás z vesnice a přijdou pěšky, protože bude svítit sluníčko a bude krááásně :-D :-D :-D
V pátek se mě ozvala vizážistka, že bude bohužel muset zrušit moje líčení, protože ve stejný den jde taky na svatbu a nebude mít na mě čas :-( :-( Docela smutný jednání... :-S Tak nevím, co s tím budu dělat |-|
Doufám, že už se nic jinýho nestane...
Ahoj, tak my žádnou kolonu mít nebudeme. Všichni pujdou pěšky, jen babičky a ty co hůř chodí převeze řidič. Fotit se pojedeme odpoledne asi nejpíš koňma do zámku.