Zdravím všechny, které jste si také vybraly termín 12.6.2010. :-) Pojďte si popovídat o tom, kde se budete vdávat, co už máte zařízené, co všechno plánujete atd... ;-)
lakys: no něco už jsem načrtla, ale ještě teď mám vyrážku z toho, jak mě to nebavilo. :-D No ale aspoň už konečně můžu aspoň objednat stuhy na auta.
Já vím, že to není k smíchu, ale tlemím se té záležitostí s tvou tchýní... :-D :-D :-D Fakt, tenhle scénář čekám u nás také.
keila: vyrážku jsem měla taky a děsím se až budu dělat zasedací pořádek na hostinu. Po pravdě já už se taky tlemím a zítra to jistí lahvinka vína a budu se modlit abych ji neposlala do háje. Řekla bych že ji na 100 % hráblo a doufám že to nebude horší.
edithn: máte nádherný oznámení!!!
lakys: ty perníčky jsou krásný, taky jsem se měla v plánu péct, ale teď nevím jestli mi na ně zbyde čas :-| .
My se na koláčky vrhneme týden před, babičky trvají na to, že péct týden předem je tradice. Jinak já bych to taky dělala už 14 dní předem.
Holky, neobjednávala ste některá svatební net přes net? Chci je objednat a neví odkud.
lakys: tak moje mamka včera začla péct a dnes jí chytla krční páteř... :-D :-D :-D Tak jsem zvědavá, kolik toho zvládne. Nabídla jsem jí pomoc, ale jen o víkendech a ona peče ve všedních dnech, kdy jsem já v práci. No tak doufám, že mi to pak nevyčte. :-D :-D :-D
jana.kali: no týden před je super, ale den před u nás je kravina, budu to muset zorganizovat, ať to pak všechno není honem honem. :-)
Jak svatební net přes net? Ses asi překlepla... ;-)
mrsblack: ...ty už bylas i na zkoušce účesu? je moc pěkný. Já mám jít až další pondělí a vůbec nemám představu, co na hlavě budu mít... :-S
lakys: prostě tchýně :-D :-D :-D
Ještě mě chybí definitivně domluvit kytky... a snad už je to všechno...
SLAVNOSTNĚ OZNAMUJI ŽE JSEM VČEREJŠÍ PEČENÍ VÝSLUŽEK PŘEŽILA :-) Teda holky jak jsem ráda že je to za mnou upekly jsem cca 1000 koláčů a to jsem jich potřebovala 600. Výslužky a oznamka jsou rozdaný konečně můžu zase něco odškrtnou.
lakys: bledá závist - přiznám se bez mučení :-D. Z těch výslužek mi jde hlava kolem, takže se fat máš, že si tohle už můžeš odškrtnout. Já konečně udělala zasedací pořádek v rastauraci a zjistila jsem, že jsem nahlásila při jednání o 3 lidi méně :-D ...tak nevím, zda jsem nepočítala s námi, jedno místo jsem tedy přibjednat chtěla fotografce, ale kam mi utekly ty dvě místa, to nevím. :-D No nic, už jsem to napravila. Auta už mám také vymyšlená, tak jsem konečně dnes objednala stuhy a výzdobu na auta ženicha a mého. Nakonec jsem upustila od břečťanového srdce a budou jen mašle z vlizelínu. No a konečně jsem začla pracovat na jmenovkách, takže také posun a myslím, že to do konce týdne stačí a dám si voraz. :-D :-D :-D
keila: alespoň máš zasedací pořádek. já mám jen auta a po těch všech dohadách kolem toho se mi nějak nechce pouštět do zasedáku na hostinu. Bpjím se toho jak čert kříže.
to teda byl. Abych vydržela s tchýni o rána jsem popíjela vínko a pak už mi bylo všechno fuk. Ale dřina to byla a to jsem se ani dle pověry syrového těsta nedtkla jen jsem je plnila a sundavala z plechu.
musiiv: děkujuuuuuuuu, hezky se to čte.
keila: no právě že vím do čeho jdu už u zasedácího pořádku do aut bylo pěkné dusno a to jsem se to před ní snažila utajit protože jsem to tak trochu předpokládala že do toho bude kecat. Jenže pak přišla pro nějaké věci k nám na návštěvu a akorát jsme to dávali s přítelem dohromady a bylo vymalováno.
Nevím proč, ale tchýně začala už ve středu večer a to co upekla dřív bylo prakticky na víc než jsem chtěla jinak cca 700 ks jsme pekli od 8 po 12:30 a ve čtyři už jsem měla komplet balíčky hotové v autě. Ji nak cukrátky jsem pekla sama cca 14 dní předem a to bych řekla že na ně jeden víkend padl.
lakys: takže se to za 1 den napéct dá...to je dobře. Kolik jsi vůbec těch výslužek měla? A ty žádný koláčky do restaurace na zobání neponeseš? My si všechno sladké do hotelu můžeme nanosit, takže i koláčky na hostině a rautu budou... :-)
máme jich cca 900 - 1000 pak už jsem to ani nepočítala, výslužek bylo 50. Na svatební den jsem objednala u jedné stařší paní co peče doma 200 ks aby bylo na stoly :-) to už jsem fakt odmítla péct den před svatbou.
lakys: :-o 50 výslužek??? Uf. :-o :-o :-o Já počítám tak maximálně se 30. Tak to jste si mákli teda pořádně. A teda dle fotek to byly i velké krabice. Noooo, klobouk dolů ještě jednou! ;-) :-D
Ahojky, koukám, jaký jste šikulky :-)
Já jsem pořád v práci, nemám čas vůbec na nic, tak to lepím po večerech :-(
V sobotu jsme byli v salonu se svatebními doplňky,koupily jsme organzu, kamínky, ozdoby na auto, a konečně bižuterii pro mě ;-)
ženich už má boty...takže je kompletní :-)
je toho nějak moc.... ;-)
Ahoj holky,
lakys: už jsme děla zasedací pořádek, bohužel ho musím dnes trochu předělat kvůli tetě a strejdovi ]-( Já jsem dala partnery svědků hned vedle nich...
lakys: já jsem také posadila partnery vedle svědků - a jelikož jsou moji rodiče rozvedení, budou v restauraci vedle nás sedět svědkové a jejich partneři. Máme stůl do T, takže v čele. :-)
lakys: no já jsem vždy partnery posazovala k sobě a to se týče všech na hostině. Ale pokud třeba někoho mezi těma mladejma znají, tak je můžeš rozesadit, ale kdo ví, jak na to budou koukat. Mně se nějakým zázrakem pořádek v restauraci pěkně povedl. Dokonce jedna strana je celá moje, druhá přítelova. :-)