Datum svatby 12.6. 2010. Popovídáme si?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Zdravím všechny, které jste si také vybraly termín 12.6.2010. :-) Pojďte si popovídat o tom, kde se budete vdávat, co už máte zařízené, co všechno plánujete atd... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
keila: my na prstýnky teprve vyrazíme. Květinářku nemám, ale taky mám chuť tam nejraději zajít. Potřebovala bych se s ní domluvit a případně něco předpřipravit.
Odpovědět
Profilova fotka
prstýnky máme zadané do výroby, měly by být příšt týden. V květinářství už jsem byla se pozeptat, na polovinu dubna mám domluvený termín na delší sezení, kdy probreme všechny možné a objednám. Teď začínám řešit dort- moc nevím, kam se tady u nás obrátit, tak sháním kontakty.
Odpovědět
Profilova fotka
Já květinářce zavolám příští týden, ale mám už konečně jasno, jakou chci. mrsblack: také aktuálně řeším dort. Už mám pár tipů, kam se obrátit, tak to oběhám. Ale řeším dilema, zda bude dort čokoládový nebo marcipánový. Ten marcipán nemusí chutnat všem. Já osobně bych úplně nejraději 3 patra pařížského dortu. Ale nevím, jestli to jde dát do 3 pater. Ale pařížák miluju a myslím, že chutná celkem hodně lidem. Jaký chceš ty?
Odpovědět
ještě, že květinky neřeším dala jsem mamce fotky jaké chci a doufám, že mi je vyrobí. Jen den před svatbou pro ně musíme do velkoobchodu :-) Dort jsem dneska také řešila a zatím to vypadá, že mi ho budou dělat v jednom pražském hotelu :-) za zaměstnaneckou cenu. Takže by jsem se mohla vejít do 2000 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
zatím moc nevím. Kamarádka měla dort, který byl na pohled obyčejnější, ale byl chuťově fantastický. A druhá zase měla dort s marcipánem, který na pohled vypadal naprosto luxusně, ale chuťově to byla suchá buchta s minimem krému a tlustou vrstvou suché polevy, každý s v tom jen porýpal, protože se to skoro nedalo jíst. Tak radši asi budu vybírat dort podle toho, z čeho je, než jak vypadá - když už to stojí takový prachy, tak ať to lidem aspoň chutná. :-D Moje hranice na dort je 1500,-, víc nejsem ochotna investovat. Tak nějaký dvoupatrák - ovocný? Čokoládový? zatím nevím.
Odpovědět
Profilova fotka
mrsblack: tak to je přesně ono. Proto se docela marcipánového dortu bojím. Navíc já třeba marcipán miluju, ale spíš takový ty figurky, bůhví jak chutná tenhle potahovanej, každá cukrárna ho dělá jinak a prostě si myslím, že marcipán nechutná všem. Tak asi půjdu spíš do čokoládového. Já třeba miluju dorty typu pařížák, míša atd. - nadýchané s čokoládovou náplní, tak bych jedno patro nechala udělat na tento způsob a další třeba oříškové. A asi půjdu také jen do dvoupatrového, na hostině nás bude 20 a ti co přijdou na raut, těm už se dort nedává, ne?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj prosím mrkněte se mě na fotky. Mám tam nové fotečky z dnešního zkoušení. Moc díky
Odpovědět
Profilova fotka
barus: můj názor - víc ti sluší šaty jednodušší,v exlusive seš moc načančaná a zbytečně tě rozšiřují, vera jsou určitě lepší, ale nejvíc se mi na tobě líbí ivana 1, mám pocit, že ti sednou nejlépe (jen ta šněrovačka by se musela nějak upravit). A mě se teda líbí i ty, u kterých píšeš, že nebudou - proč?
Odpovědět
Profilova fotka
barus: mně se také nejvíc líbíš v těch ivana ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, barus: exclusive jsou krásné, ale mám stejný názor jako mrsblack. Mě se líbíš v těch ne se závojem i v těch ivana ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, barus: já jsem pro pro ty první, nebo ty s tím závojem... ty Ti sedí na fotkách krásně, jen bych dala jiný závoj...
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsem si konečně domluvila schůzku s květinářkou. Hurááá. Takže další věc alespoň částečně vyřešená. Teď řeším, jak nazdobit auta. Sice pojedu v úžasném autíčku, ale když máme všechno na jednom místě, tak v tom autě pojedu fakt chvíli, tak se mi moc nechce vrážet do toho moc peněz. Asi to vyřeší břečtanové srdce. A nebo jen nějaká mašle z organzy a tylu. Jak to vidíte vy?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Keila: já jsem na tom stejně, pojedu v autě asi tak 5 minut an obřad a 10 minut z obřadu na hostinu, takže to taky nepřeháním. Mám koupenu kytku na přísávkách (přes Aukro za pár korun, mám v albíčku), k tomu jen šerpu na zrcátka a na ženichovo auto a tím to končí. Dohromady investice tak za 400,-. :-D Nechce se mi investovat do živých kytek, jednak je to docela drahá záležitost a jednak může být vedro a na té kapotě to moc dlouho nevydrží.
Odpovědět
ahoj: tak já jsem dneska objednala dortík :-) a dokonce se vejdu to 2000 :-) konečně další starost za mnou.
Odpovědět
Profilova fotka
lakys: to je super ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
mrsblack: přesně. Živé kytky také nechci, je to drahý a pro nás na ten kousek cesty hodně zbytečný vyhození peněz. Panenku ani náhodou. Možná to nakonec vyřeší jen vlizelínová mašle - obrázek jsem teď přidala do alba. Nebo zkusím udělat nějak to srdce. A tuhle mašli dám ženichovi. Taky se chci vejít do 500,-. :-D A ostatní auta, co pojedou s vámi zdobit nebudete? Já dost přemýšlím, že ne. lakys: máš objednaný krásný dortík a cena je pěkná. Já dort vyřešený stále nemám. Jsem zase přesedlala na řešení něčeho jiného. :-D
Odpovědět
kdyby bylo vše tak jednoduché jako zařízení dortu. Holky už jste přemýšlely nad hudbou na obřad ???
Odpovědět
Profilova fotka
lakys: to je jasný... vzhledem k tomu že to máme venku, tak si tam nehodlám pouštět hudbu z rádia, takže jsem si to poladila a budu mít housle ;-) :-D
Odpovědět
housle jsou dobrý tak yjsem nad nimi přemýšlela, ale pak jsem si řekla, že kvůli 10 minutám to řešit nebudu. Ve viničním altánu mají mají docela dobrou aparaturu takže je hudba docela dobře slyšet jen nevím jakou vyberu.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, tak včera mi dorazila krabice s věcmi na výzdobu všeho - auta, stolu i svatebčanů :-) - vývazky, organza, tyl, ubrousky... lakys - ten dort je krásný - máte objednaný přesně tento? na obřad budu mít hudbu z CD, mám už téměř vybráno, vypadá to na Hallejujah, Čajkovskeho, potom Bryan Adams na panovu flétnu. Líbí se mi taky ta ústřední melodie ze Zorra (Mark Antony a Tina Arena I want to spend my lifetime loving you) nebo duet Ramazotiho s Anastaciou I belong to you.
Odpovědět
mrsblack: díky za pochvalu, jo jo bude přesně tento včera jsem se na tom domluvila s cukrářem že to zvládne :-) . Na Hallejujah jsem přemýšlela taky. Jen se stále nemůžu rozhodnou či klasický svtaební pochod nebo nějakou alternativu .
Odpovědět
Profilova fotka
lakys: klasický svatební pochod jsem zavrhla, nějak už to mám moc ohraný a hlavně to mám spojený s americkými filmy :-) tak radši volím alternativu. A na žádný svatbě, co jsem byla, zatím svatební pochod neměli. Výběr je tak široký a oblíbených písniček máme spoustu, takže vyběr nebyl jednoduchý.
Odpovědět
Profilova fotka
lakys: dort je úžásný a cena super :-) vůbec zatím netuším kde dort seženeme :-(
Odpovědět
tynah: díky, taky jsem netušila odkud budu mít dort nechtělo se mi za něj dát 5000 a více tisíc a taky jsem nechtěla pro něj jet 50 km za Prahu a pak mi dal přítel kontakt na paní z interkontinentalu , že ji mám zavolat a domluvit se, ale kde k ní přišel to radši ani nechci vědět :-) ne to víš, že vím, zjistil, že tam dělá manželka kámoše a bylo :-) dort bude za zaměstnaneckou cenu
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, písničky na obřad také řeším, už mám něco postahované, tak vybírám. Ale horší je to s písničkou na první tanec, nemáme totiž s přítelem žádnou vyloženě naší. :-S Takže fakt nevím, co si tam necháme zahrát... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky: první tanec asi vůbec neřeším. Jinak zatím taky nevím co se bude hrát... vypadát to na melodii z Foresta, brala bych jí hned ale na bráchovo svatbě taky zazněla, tak nevím :-(
Odpovědět
taky první tanec neřeším, nechávám to na kapelníkovi co nám přichystá za překvápko nejspíš to stejnak dopadne jako medvědí tanec a to se v podstatě dá aplikovat na všechno.
Odpovědět
Profilova fotka
Písničku na první tanec si chceme vybrat sami, ale zatím ještě nevíme, "svoji" písničku jako keila nemáme, ale máme tam pár srdečních záležitostí, tak uvidíme. Ale nechci to nechat na kapele, tolik jim zase nedůvěřuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No já bych radši něco veselého, rychlejší. Ale nevím, jestli mi na rychlejší přítel přistoupí, když na nás budou všichni koukat. :-D Kamarádka měla když si báječnou ženskou vezme báječnej chlap a jakpak se to na parketě pak pěkně rozjelo. Ale tu už dát nemůžeme, i když bychom docela chtěli. Takže nevím...
Odpovědět
Profilova fotka
keila: to je docela dobrej nápad :-D :-D :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?