Zdravím všechny, které jste si také vybraly termín 12.6.2010. :-) Pojďte si popovídat o tom, kde se budete vdávat, co už máte zařízené, co všechno plánujete atd... ;-)
tynah: ja jeste nevim.... radeji bych mela otevrenou, ale zaroven chci mit silonky, tak nevim.... musim se podivat jestli prodavaji samodrzici bez tech spicek, zkratka aby nebylo videt ze mam silonky
edith: původně jsem je taky nechtěla a považovala jsem je za zbytečné, ale pak jsem je objevila docela levné a řekla jsem si, že to mi už ceny svatby výrazně nenavýší a budu je mít na očích celý život. A mohou se znovu použít při výročích :-D
já bych radši boty s otevřenou špičkou, mám nohy dost rozťáplý, takže se mi dost blbě shání, abych se do nich vešla - zavřená špička zatím prohrává.
Vývazky budeme dělat doma sami. Ale když vlezeš do jakéhokoliv obchůdku na netu se svatebními dekoracemi, tak jich najdeš spousty. Nebo koukni na aukro nebo na fler.cz - tam je taky spousta doplňků na svatbu.
teď mají v obchodě Punčocha 50 % slevy na punčochy i samodržící. Za 150 jsem si jedny bílý koupila i kdybych je pak nevyužila. Šaty mám světlou slonovinou kost a punčochy jsem viděla jen bílý ani šampaň :-( Je pravda, že bílý punčochy si už v životě neobleču jen na svatbě. Hlavně ten podvazek se mi víc líbí na punčoše než holý nožce ;-)
Mrsblack: jj dík. Na fler už jsem taky koukala asi tam oslovim jednu slečnu. Podřebuju fialkový vývazy a u jedný jsem je viděla, vyjde to asi na 4 Kč jeden, což je dobrý. Některý v těch obchodech se mi moc nelíbí.
holky, ja dneska udelala prvni fyzickou cokoladku, vypada to super, až je dodělám všechny, tak to vyfotim a dám do alba.
jinak stuzky jsem kupovala na internetu a ve svadlence
dobré ránko :-) mašličky a jiné blbiny jsem kupovala přes net chybí jen vlizelín a pro ten až budu mít cestu kolem pojedu do Lipenců mají hotam o dost levnější :-)
no, do destniku se mi taky fakt nechce..... asi to necham na posledni chvily a pripadne ho budeme muset koupit no.... navic ja mam obrad venku,takze pro me by to byla hodne velika zkaza :-(
jestli bude jako loni máme se na co těšit. 12 jsme seděli na zahradě a slavili až do noci v tílkách :-) druhý den jsem byla jako červená jak selátko :-)