no, jak se to vezme, zatím jsme koupili komodu do ložnice, kde mám oblečení pro malého; postýlku jsme koupili před tím měsícem a teďka o víkendu jsme ji přivezli, i vlastně věštšinu všech věcí, jen kočárek je ještě pořád u našich. smontovaná zatím ale není. a pokojíček jako takový zatím nechystáme, máme v tom pokoji pořád pracovnu, to se asi bude řešit nějak postupně, stejně chci ať prtě spí tak půl roku v postýlce v ložnici, ať ho mám pod dohledem a taky na noční kojení to bude praktičtější než běhat vedle....
Take myslim, ze na zacatku postylku urcite k posteli. prakticke a rychle. Hlavne na ta nocni vstavani.
Musis nam pak rict, ajke to je. Ja si to neumim predstavit. Jak spim pod osm hodin, jsem mrtva.
Jani, popravdě řečeno, já si vůbec nedovedu představit, jaké to bude mít dítě, někdy mě to trochu děsí, jestli vůbec budu vědět co s ním.... jak to všechno zvládnu... (zvládneme) a tak....
a spáč jsem taky, to si nemysli, o vkendu jsem nevylezla z postele dřív než v deset, pokud jsem nemusela... i když teď už si zvykám spát míň, protože malej řádí třeba do jedné a pak vstává v půl šesté....
Asi po dnešku někoho zabiju a manžel to výjmečně nebude. Byli jsme s kolegyňkama na obědě a dozvěděla jsem se, že nám na škole budou měnit okna. To už nám řekl šéf před prázdninama, takže jsme všechno zabalili, nachystali a čekali. Přes prázdniny se nic nedělo, protože se nějaké firmy odvolali. A nakonec okna budou měnit, ale až tak někdy v říjnu nebo listopadu. Takže v září zase všechno rozbalit, nachystat pro děti a v říjnu zabalit nanovo. No není to nádhera? ]-( Nicméně, mě to může být putna, já si vytáhnu svoji plechovku se zvýrazňovačema a ostatní mě nezajímá. Horší učitelky. Navíc jsem se rozhodla, že nic nebudu stěhovat ani přenášet. S tou nohou jsem ráda, že bez větších potíží unesu vlastní váhu, natož ji ještě zatěžovat. Takže šéfa asi nase.u už v září a budu v tom preventivně pokračovat celý rok. Ještě bude rád, až konečně vypadnu na mateřskou. :-D Nebo do blázince, podle toho, co dojde dřív. ;-)
Jinak, fender, překvapuje mě, že jste si malého ještě nevychovali vstávat později, to chce začít co nejdřív. :-p A neboj, to zvládnete, ono to zapadne samo a hned budeš vědět co s tím a když ne, tak ti Jirka potvrdí, že děti jsou úžasně flexibilní. Pokud s ním netřískneš o zeď. :-N
kait no to jsme si teda všimly 8-( si nemysli 8-(
super, že jste OK, a co nožičky od malé?
tipata super věc s těma oknama :-D já jsem TAK ráda, že je to za náma, brrrr.
fender: stale mame trminky, ale pristi tyden jdeme na kontrolu
nepocitam vsak, ze se jich zbavime tak brzy, i kdyz doktor vypadal, ze je to jen lehky pripad...
holky, ja ted mam tolik prace s koralkama, ani nevite kolik, ale zase kazda koruna dobra, pristi tyden zacina rodicak... nu, dane jsem si zarizovala i loni a letos sama, tak uz jsem na papirovani zvykla :-D
Kait, obdivuju tvůj elán. Malá, korálky a ještě papíry. Já ho mít, tak si pískám.
Ty okna mě zabijou, ale už mi to může být celkem šumák. Nicméně mnohem lepší zpráva je, že včera šéf přijal moji kamarádku (fender, to "dělo" jak říkal Jiřík) k nám do školy jako asistentku. Tak hned mám víc chuti jít do práce, bude zábava. :-D Dneska nám přijedou Tomovi rodiče do neděle, půjdem do zoo, mamina chce po nákupech, takže bude zase o malinko líp a žádná nuda. x-)
Asi nakonec nic extra, budou tu rodiče, to by vůbec nevadilo. Ale dohodli jsme se, že to oslavíme později, až bude všechno jisté a hotové, hlavě byt. :-D
Tak martin lezi s rymickou. Kdyz pominu, jak "trpi", tak me jeste stve, ze jsem myslela, ze v patek pujde do prace a ja ho necim prekvapim uz v patek. Takze smula. Misto toho jdu v patek na cely den pryc ja :-)
kait, tak snad to bude brzy vše ok x-)
my jsme o víkendu na jižní moravě, mám velký koníkovský saz i s chlapama x-) chtěli jsme jet zítra do karviné do jedné restaurace na večeři, ale jirka má nakonec službu, takže to odložíme až na ten daší pátek. jinak neplánujem nic, teda aspoň já ne a že by byl manžel nečekaně invenční o tom dost pochybuju :-N :-x :-D
Tak mne jako by nestacil nemocny manzel, ted se pridal Cliff. I kdyz on teda neni nemocny, on je roztouzeny. Se tu hara nejaka fenka zase a on cele dny proknuci. Jsem dnes nevyspala, protoze asi do jedne nedal pokoj. MInule ho to drzelo asi pet dni.
Ty jo, ted koukam, ze jsme tu uz naplkaly 146 stranek, to je pekne, co? Jsem si dnes chtela vic prispat, ale knukon nas nenechal. No jdu s nim ven, at muze cichat tu jeho fenku, jinak asi neda pokoj.
Janinek, to mu asi budete muset pořídit šmidlenu, jak teta jejich Vendovi, jednou ročně se někdo obětuje, podrží šmidlenu a je zase pokoj. :-p
Nicméně, na ně to platí taky, můj starej by si měl začít zvykat. ]-(
Tak jak slavite?
Ja dala o pulnoci Martinovi prani, bonbosku a dortik se svickou (jednickou). A asi neco nachystam v tydnu jako prekvapeni, az prijde z prace. Kdyz mi to ted tou nemoci zkazil.
Děvčata, už se mi to krátí, zítra nastupuju. Ale dnes jsem musela vstávat brzo na krev a to ranní vstávání mi vážně nedělá dobře.
Všem matkám gratuluju, máte kromě dětí i nádherný jména.
Výročí jsme malinko odbyli, ale my si to někdy náhodně vynahradíme, ale včera jsme se sbírali z návštěvy rodičů. Je to s nima vždycky velmi náročné na pohyb. Ale byli jsme v ostravské zoo a po těch rekonstrukcích to tam bude naprostá bomba.
No tak hlavne pevne nervy. Na ridu i na deti.
A fuj fuj na vstavani. Ja bych to zakazala. Take nesnasim vstavani.
Ja dnes Martina konecne "vyhnala" do prace, tak mu muzu nachystat to prekvapeni na vecer. Chudak, si asi mysli, jaka jsem krkavci matka, ze jsem proad chtela, at jde pryc.