Terko neboj, casem to zase doroste. A nebo si tiy kratke tak oblibis, ze nebudes chtit jinak.
A nemysli, z ekdyz je to na minule strance, ze se ta fotka nejak zamluvila ;-)
ale to jo, já měla krátké už dřív a je to lepší na údržbu :-N ale tož jirka je prostě zastánce dlouhých a kdo se s ním má furt dohadovat :-D i když nakonec včera večer uznal, že se mu to fakt líbí ;-)
jj, až budu mít fotku tak vám určitě dám vědět, nejspozději příští víkend, kdy máme sraz s holkama z MK.... vypadá to nějak podobně : http://nd01.blog.cz/835/608/147277e2c...
jinak prtěti už asi ani nebudu moct říkat "malej", protože už má dvě kila :-N já jsem přibrala celkem zatím jenom pět x-) ale roste jako z vody, takže se dost možná vyklube už dřív..... :-)
a jak moc sis to nechala teď zkrátit? dyť na svatbě jsi měla solidně dlouhé, pokud si vzpomínám =-)
dej pokoj, už tak sotva funím s tím břichem, jsem ráda, že ještě nějak moc nepřibírám, to už by bylo úplně na pytel... jak se člověku změní těžiště tak aby si dával pozor - a nepřepadl v předklonu na čumák :-D
Malej je teda kus chlapa a ty si malý drobeček. A ty vlasy vůbec nejsou krátké, je to normální délka. Například mě to delší jak pod ramena nikdy nenaroste, takže můžeš říct Jiříkovi, že máš moje nejdelší vlasy. :-D
Ted to mam asi jako na fotce tady v pase, ale vic sestrihane, tak to musim kazdy dne myt a foukat, jinak vypadam desne.
Zkusim najit nejakou fotku, ale prijde mi, ze jsem proad fotila a nebyla focena, coz mi zase tolik nevadi. Nejak se ted enrada fotim, jak jsem pribrala.
Náhodou máš dokonalý a módní rozcuch. Co já bych za to dala, ale po veškeré mé snaze se mi vlasy připlesknou k lebce a žádný objem. Buď ráda, že je máš takový neposedný. :-D
Ja mam predevsim vlasy individualisty. Delaji si, co chteji. Ze to zrovna nekdy vypada pekne, to je nahoda.
I kdyz pokud jde o ruzne takove ty vec jako oci, zadek, nohy a tak, tak myslim, ze vlasy jsou jedny z mala, s cim jsem v zasade i spokojena :-)
no se mi teda zdálo, že na svatbě jsi je měla úplně megadouhý..... =-)
hele by mě zajímalo, co je s digginou.... ta už má to prtě beztak taky doma a ani nedá vědět...
Ahoooj holky!
Žádný prtě doma nemám, pořád jsem 2 v 1:-D.....to bych vám určitě vědět dala, ale ještě měsíc mi zbývá:-)....nemáme pořádně nic nachystané, takže doufám, že si prcek v břiše ještě nějakou dobu poleží :-). Já teda přibrala o hooodně víc, už to ani nahlas neříkám:-D, ale je mi to jedno, hlavně, ať je mimís v pořádku.Ale s tím pupkem, jak píše fender je to už někdy fakt síla....ani nevíte, jak moc se těším, až si zase budu moct oblíknout něco normálního, co nebude v pase na gumu:-). A ještě vedra mě vytáčí, jinak bych byla úplně v pohodě. Co je tady nového?
my o vlku......! no to je dost! x-)
diggi já vím ÚPLNĚ PŘESNĚ jak moc se těšíš na normální oblečení :-D kdyby bylo na mě a věděla jsem, že je malej v pořádku, tak rodím hned zítra :-D a to mně zbývají ještě necelý dva měsíce, ty už máš před sebou jen jeden, to už je za pár ;-)
jinak nevím jak moc jsi dočítala, petardice už má doma malou Lucinku x-)
no to se rozumí samo sebou, že krásnou x-)
btw když jsme si všechno krásně naplánovali - dokoupit obývákovou stěnu a ze stavebka poplatit nějaké dluhy - tak se nám sse.e auto, budem muset pořídit nový... takže stavebko padne na něj, žádné snižování hypotéky, mně trefí 8-(
Chjo, no soustrast. To zname. Jakmiel ma clovek pocit, ze enjak vse bezi, jak ma a funguje, tak se neco poto.
My ted auto nemame. Ceske sjem prodali v CR a tady casem koupime s volantem vpravo. Zatim nevime, jestli koupit spis levnejsi jen k popojezdeni tady nebo neco bytelnejsiho, aby to dojelo az do CR.
no my to budem muset nějak pořešit, potřebujem jezdit minimálně ostrava - VM a teď s prtětem budem potřebovat s sebou tisíc věcí vždycky... a já budu potřebovat dojíždět sem tam do práce.... takže úplně to vypustit bohužel nemůžem :-S
Hlavne velky kufr, at se vleze kocar a dalsi nezbytnosti. To nase byvala lagunka byla idealni auto, ta by vydrzela na dve deti, mzona i tri bychom narbvali vzadu do sedacek.
každopádně.... teď máme ford mondeo combi a v něm jsme se byli i schopni přestěhovat, když jsme se před rokem a půl stěhovali x-) takže buď zase forda combika nebo možná ještě VW passata combika.... ještěže už jsou dneska u každého auta parkovací senzory :-D bo parkovat s takovou pětimetrovou lodí teda není nic moc... jednou si koupím peugeota 107 nebo tak něco :-D :-D :-D :-D :-D
Ja se nenaucila s nasi lagunou combi ani se senzory, myslim, ze to neni o delce auta, ale o umeni. Teda u me. A proste k chodniku jedine, kdyz bylo msito na dve az tri auta.
Jestli vás to uklidní, tak my dneska objednávali pračku. A auto je u nás taky na pořadu dne, zatím se dohadujeme jen v teoretické rovině. Tom kombíka nechce, protože neumí parkovat. A nenechá si to vysvětlit, že je to jen o zvyku. ]-(
Tak to je take roztomile.
No, ja, jak neumela parkovat, tak sjem ejzdial jen tam, kde jsem vedela, ze zaparkuji. Takze velke parkingy, k nasim (zahrada) a podobne :) A mela sjem i problem zaprkvoat pred barakem samozrejme.
Ale ted jsem si dala predsevzeti, ze se naucim s angl. autem fakt parkovat.
Jako kdyz Martin pred asi peti roky vybiral auto, tak vlastne vybral to combi, protoze jsem kdysi mezi reci placla, ze pro deti urcite kombika, aby se vse veslo. A to bylo v dobe, kdy svatba a deti byly malem scifi :-)
právě.... no my jak teď byli nakupovat tu výbavu před tím měsícem, tak jsme tam nacpali postýlku, matračku, celou trojkombinaci kočárku (podvozek, hlubokou korbu, sporťák, autosedačku), vaničku plus dalších milion věcí kolem... to jsme byli teda zatraceně rádi, že máme tak velkej kufr :-D