No a já prudím,co naděláš. :-D :-D :-D
Nechala bych to na Martince,i s novým názvem,je po nás dvou asi nejvíce přispívající,co,Sabi?Snad jsem na někoho nezapomněla,nerada bych si dělala další nepřátele. :-D :-D :-D
Martinko,jsi zakladatelka,tak se snaž. :-D Se přiznám a vy to určo víte,že jsem v názvu udělala chybu,ale nějaká dobrá duše to opravila,takže díky. :-D
To se poddá Bety.... Vy jste mršky:) M2 něco napadlo, ale to je jenom na zasmání, teda pokud je to k smíchu :-N
Nové hrdinky, Milanovi fanynky co snědly pralinky :-p
Já se z vás picnu,každopádně to nechám na vás. :-D Já jsem tak štastná,že tu pindu porazil,jééé,to je krása. x-)
Jinak abych nezapomněla,Ivana vypadala skvěle,se mi moc líbila a Linda taky,ale ta se mi líbila vzhledem celou dobu.Honzík se nám taky vylízal a Dan ač ho nemusím taky vypadal dobře.Veronika jen potvrdila,že je kravka,co dodat,Marcela byla zase boží. :-D A Marcy jsem vůbec nepoznala,já myslela,že je to nějaká Pelánova přítelkyně. :-D :-D :-D
já to završím,myslete si o mě co chcete,ale podobné reality show mě baví a bavit budou.Všem vítězům jsem to přála,všichni byli moji favorité.
Lepší zůstanou! :-D