@kaatkka Jmenovky jsem si objednala z netu bez textu a text jsme s mamkou dopsaly. Mrkni do alba, mám je tam. Jako dárečky pro hosty máme malé hrnečky se srdíčky, a na každém je ještě od nás dopsáno B a J 23.4.2011. Jsou zabalené v celofánu a ovázané mašlí. Květiny budu mít orchideje (tmavě růžové) a bílé frézii. Maminky a babička budou mít 3 smetanové gerbery. Tulipány stejně brzo uvadnou, moc bych ti je nedoporučovala. Tak ať ti jdou přípravy.
Co se kytek týče, tak my máme svatbu do oranžova, já mám kytku z oranžových a bílých kal, maminky budou mít v kytičky stejné kytky a svědkyně bude mít jednu kalu zapletenou do náramku na ruku :)
Besi, pokud se ti k vínové svatbě nehodí žádná kytka, mrkni na vínové kaly, ty jsem chtěla původně ;) Jou krásný, sice drahý, ale po promocích mi vydržely skoro měsíc....
No jo, už se to krátí :-) Vlastně už nám chybí "jen" upéct....No pořád nemám co na sebe, až se rozhodnu převlíct svatební šaty :-( Máš nějaký tip?
Ty bláho, vy už za 4 týdny, co? Máš už všechno?
@snuflinka No my budeme mít jen oběd a posezení tak do 5, pak hosté odjedou (bude nás jen 16 i s námi dvěma - jen blízká rodina), a my ještě pojedeme fotit s fotografem. Takže já šatky na převlečení nemusím řešit. Jojo za 4 týdny. No nemám došité šaty (já to takhle ale chtěla na poslední chvíli. Na druhou zkoušku jdu 29.3.), Jirka nemá komplet oblek, musíme objednat kytičky (za 14 dní), vybrat písničky na obřad a do restaurace, a vybíráme dovolenou. Chceme jet co nejdřív po svatbě. A vy pojedete někam na dovču?
@bessinka Tak to nás je sice jen 20, ale zase s hostinou a oslavou se počítá až do rána.
Na obřad písničky už máme - hudba je zajištěná a pěkná. Ale do restaurace máme sice hrubý výběr, ale ještě nám to chybí vytřídit a udělat playlist, to je fakt :-)
Těšíš se, nebo jsi nervozní, co kiksne?
Jinak na svatebku pojedeme snad na Sardinii v září a kdyby to vypadalo, že to neklapne, tak v létě nějakou last minutku
@smudlinka10 No to věřím. Tak hlavně, že už ti to sundaj, a budeš mít ruku bez sádry. Pořádně si tu svatbu užijte :o). Hrozně se těším na vaše fotky :o)
Ahojky děvčata, tak koukám, že jak se blíží svatba, tak nemáte čas psát. Já jsem zatím v klidu, ale musím přiznat, že jak to tu čtu, tak mě to pěkně znervózňuje :-N . Nemám boty, nebyla jsem ještě na zkoušce svatebních šatů, nejsem domluvená s fotografkou na informační schůzce... Ale zatím se držím, i když se mě zbytek rodiny snaží nervovat různýma poznámkama typu, kdo s kým pojede autem?, už máš boty?, musíš se mnou do města, vybrat pro mě nějaký oblečení!... takže už to všechno vrcholí. Taky už jen dva víkendy a je ten náš. :-D
@itimich Jo nám taky ještě nějaké věci chybí. Jirka nemá došitý oblek (zítra jde na první zkoušku), nemá boty, košili, nemáme zamluvené květiny, ani vybrané písničky do restaurace a na obřad. A musíme ještě zavolat fotografovi, na dort, a na matriku a vsechno potvrdit. Ty jo už jen 19 dní :o). Těšíme se moc :o). Celý víkend jsme byli na výletech - Morava a severní čechy. Bylo to super. Po dlouhé době jsme byli zase víkend spolu :o).
@bessinka Tak já už mám ženicha oblečeného i obutého (úplnou náhodou jsme koupili stejný boty, jako si koupil můj taťka). Příští pátek jdu na zkoušku šatů x-) . Písníčky naštěstí taky mámek, fotografce jsem dnes psala, tak snad se brzy ozve. Dorty sice máme zamluvené, ale musím ještě pozměnit objednávu, vše máme s ořechama a úplně jsem zapomněla, že máme alergiky na odřechy :-S . Jen ty boty pořád nemám :-| , ale do zkoušky šatů je musím sehnat.
Ahoj nevěsty:) Už se nám to blíží... nám svatební zvony odbíjí už za 15dní;) Jen se trošku bojím počasí, podle dlouhodobý předpovědi má pršet a kolem 10°C, tak snad jim to nevyjde...
Jak finalizujete přípravy? My jsme o víkendu dokoupili kravatu a košili pro ženicha, včera jsem vyzvedla jmenovky a svatební čokoládky a jediný co nám zbývá jsou krabičky na výšlužky. Ty které jsem objednala jsou dost velké, tak bychom do nich museli dát tak 1/2 - 1kg koláčků. Jak to budete mít vy s výslužkama? Kolik kousků budete do krabiček dávat? Máte některá svatba na Libeňském zámečku?
@kaatkka Ahoj, my máme do svatby 16 dní :o). Já to počasí nechávám na osudu, spíš si říkám, že bude hnusně a třeba mě to pak překvapí :o). A nějaké kouzlo mají i fotky při dešti ;-) . My jsme koupili v pondělí Jirkovi boty, košili, kravatu a manžetové knoflíčky. V úterý jsme byli u švadleny - já vyzvednout komplet šaty (foto v albu) a JIrka na 1. zkoušce obleku a vestičky. Nikde v ČB na něj nešel sehnat oblek, tak nám naštestí švadlena kývla a oblek šije. Bude ho mít 19.4. My máme krabičky takové ty normální - ne dortové, ani malé, takový ten obdélníkový tvar. No my jsme paní, co nám peče řekli do kolika to chceme výslužek a ona to tak napeče + objedná ještě 100 minizákusků a kremrole. Bude dělat asi 4 druhy svatebních koláčků plus normální cukroví plus to co objedná. My chceme na svatební stůl jen jeden talířek s koláčky, a svatební dort. Jinak nic. Takže budeme dávat kousky odhadem. A my máme svatbu na tvrzi Žumberk.
Ahojky holky, tak my budeme rozvážet výslužky den předem, aby jsme se o to nemuseli starat na svatbě. Pak by nás někdo pomluvil, že ji nedostal... Ženicha už mám komplet oblečeného, už nám chybí jen moje botky. To mi zítra zavolají z jednoho salonu, jestli je mají, nebo ne. Má jim přijít zboží. A hlavně, jestli je stihnou dodat. 15.4.jdu na zkoušku šatů. To se moooc těším. Taky už jsem si koupila prádélko na svatební noc 8-) . Ještě musíme zařídit schůzku s fotografkou a mělo by to být všechno. Teď o víkendu jsme se byli podívat na Špilberk, kde budeme mít obřad, a zjistili jsme, že ho opravují. Tak nás málem odváželi. Ještě před uzavřením smlouvy jsme se paní v agentuře ptali, jestli to tam nebudou opravovat a ona tvrdila, že se bude opravovat v jiné části, ale že se ještě pro jistotu zeptá. No a v pondělí ji partner volal a ona mu říká, že to právě zjistila. Já bych tu babu roztrhla. Musím říct, že je naprosto neschopná. Předtím jsme s ní měli domluvenou schůzku a ona si odjela do Prahy ani nezavolala. A pak se ani pořádně neomluvila :-S .
@itimich koukám,že s vama pěkně vypekla,proto je jasný,že nevolá :-|
my taky budem rozvážet vyslužky 2 dny předem doufám,že to zvládnem časově a hlavně s malou.
Dnes jsme byli na zkoušce šatů,potřebujem menší úpravy no snad už máme všechno :-) jinak chodím na solarko krom červenýho obličeje žádná změna :-) ,ted by se akorát ještě hodil nějakej pěknej víkendovej pobyt pro nás dva :-)
ahojky, tak to je tedy fakt sprostý z tý agentury, co vám udělali:(
Za jak dlouho to máte? My už jen 11 dní - snad vyjde počasí, číhám na net a koncem příštího týdne by snad mělo být okolo 15 °C a polojasno - přeháňky... No uvidíme, jak to nakonec dopadne.
V sobotu jsem si byla vyzvednout upravené šaty a den před svatbou si ještě zajedu půjčit spodničku. Šaty s ní vypadají mnohem líp.
Jak to máte s kytičkama? Vzhledem k tomu, že oba máme svědkyni, tak máme pro ně i pro maminky. Jaký je váš názor pro kytičky pro babičky? Počítáte i s nimi?
My nakonec výslužky rozvážet nebudeme a budeme je rozdávat při odjezdu svatebčanů z hostiny.
Přeji všem hodně úspěchů v posledních přípravách a ať nám to všem hezky vyjde...
@kaatkka No já mám svědkyni a Jirka svědka, ale svědkyně kytičku mít nebude. U nás budou mít maminky, a babička. My jsme právě rozdávání výslužek při odjezdu zavrhli, nechceme to tahat do restaurace. Vyzvednou si to všichni u nás až pojedou domů. Máme to jen do 6, tak je to v pohodě. Doufám v hezké počasí.
@kaatkka my to máme 23.4., snad to tam bude vypadat trochu slušně. A jak píšeš, počasí nemá být nic moc, tak snad se dočkáme sluníčka.
Na zkoušku šatů jdu v pátek a už se nemůžu dočkat. Moc se na to těšíííím.
Kytičky mám pro sebe, maminky a družičky. Pro svědkyni nemám.
Výslužky rozvezeme v pátek, aby jsme se o ně nemuseli pak už starat. Aspoň trochu si ulehčíme toho shonu.
Všem dnešním nevěstám přeji krásnou zábavu, žádné nervy a aby vám to všechno klaplo ! :-D
A samozřejmě taky oroduju.... Trošku sluníčka prosím na další sobotu :-D