@bessinka tak se mnou se stejně baví jen brácha co bude vařit na svatbě, ostatní mě nějak neberou... asi je to tím, že je mezi náma věkovej rozdíl víc jak 10 let
@smudlinka10 19? Tak to jsi ještě hodně mladá :o). Mě bude týden po svatbě 24. Takže teď doděláváš školu, nebo jak to máš? Já mám státnice v červnu.. A jak dlouho jste s přítelem? My spolu byli 8.11.2010 7 let.
@bessinka jsem mladá ale mám toho za sebou asi mnohem víc než ženské kolem třicítky, nedodělávám, dělám další, teď konkrétně nástavbu podnikání. S přítelem budeme za týden 5 let
@itimich je to fakt levný, ale víš co, je to tím, že nikomu nemusím platit sociální, zdravotní, provoz restaurace atd atd ... což všechno se ti do ceny v restauraci započítává, skutečná hodnota se může pohybovat kolem 20 kč a ty zaplatíš 80kč ;-)
@bessinka jj bylo mi 14 a mu 25 :-D ale co, fakt jsem jinde než holky v mém věku a u nás to byla fakt čistá láska, sex jsme měli den po 15. narozeninách, které jsem měla v červenci, takže vydržel docela dlouho :-N :-D
@smudlinka10 tak to ti vážně přeju :o)My jsme s přítelem oba stejně staří, já myslela, že i vy. Proto jsem se divila tomu, že jste spolu od 14. Kluci (chlapi) se nechtějí moc vázat a natož takhle brzo. Takže přítelovi je 30 ?
@smudlinka10 přidám se do debaty. Když čtu, že ti bylo 14 a jemu 25, tak to zní šíleně. Ale když si uvědomím, že mímu přítelovi je 35 a mě 26, tak jsme od sebe o 9 let a vy o 11, to už není takovž rozdíl. Takže proč ne že. Občas jsou starší chlapi lepší, než deset mlaďochů ;-)
@hhanca@itimich holky já vím na 1000000000000000000%, že by kluk blízko mému věku nezvládl moji rakovinu, určitě by utekl a u P. jsem měla jistotu, že bude se mnou a to co si vytrpěl bylo šílený. On třeba přišel domů odpoledne a až do rána mě tahal pod sprchu, lítal se škopkem, převlíkal postel atd atd a ráno se zbalil a šel pracovat ( na slévárnu)... Po vyoperování nádoru a propuštění domů jsem měla 3 týdny "blicí", takže si vemte, že nic příjemného to nebylo ,všechno ustál a nikoho k tomu nepustil. Bere si mě s tím, že se ta mrcha může vrátit, měl možnost odejít ale zůstal a za to jsem mu moc vděčná. Kdyby bylo takových chlapů víc, hned by se lépe žilo ;-)
@smudlinka10 No tak to věřím, že máte úžasný vztah, když jste přestáli takovou strašnou nemoc. Tak to se držte, budu na vás myslet, aby vám už teď všechno jen a jen vycházelo ;-) . Uvidíš, že bude včechno už jen dobrý...
@smudlinka10 jj naprosto souhlasím, že to vztah posílí i prověří! Moc držím palce ať je vše OK! U nás těch testů už bylo taky víc, tak doufám, že to stačilo a teďka už bude všechno jakš takš!
Ahoj holky. Tak jsem dneska byla u babičky a dědy. Ukazovala jsem jim naše snubáky a babička mi šla ukázat jejich (už jim ani jednomu nejsou). Děsně mě překvapilo, že měli kompinaci bílého a žlutého zlata. Já myslela, že je to až vymoženost dnešní doby. A stály je 4 tisíce. A to se brali v roce 1955 - před 56 lety...
@hhanca No já na to taky koukala jak zjara :o). Proto babičku vůbec nepřekvapilo bílé zlato, prstýnky se jí moc líbily :o). Tak jsem se zase trochu poučila ...