kaj :-D :-D :-D to viš, je to pro ni nové.. sice už sníh zažila loni, ale to si asi moc nepamatuje :DDDD
ted brouzdám po googlu a okukuju koupelny, obýváky, ložnice a pod. a slintáááááááááááááám O víku se chystáme do Hornbachu a prý budem i utrácet, tak se těšííííííím :-D :-D
:-D :-D :-D Káji tak to je přesné...na farmě,... jenže já žádnou farmu nemám
hele a holky kolik vám na farmě nasněžilo? A taky tam musíte odhazovat sníh? Aby vám neumzli zvířátka a taky aby nezmrzly maliny. :-D
Ywi, tož musíš jí pořídit spešl rukavičky ;) aby ji to nezáblo a to pak bude trajdat že jí domů nebudeš moci dostat. Budete vybírat dlažbu a obklady??? Já sem stále ponořená do té kuchyně - a tápu :-D)
Marky, nn na farmě nesněží - ale máme tu podzimní dekorace jako dýně apod ;)
Ywi, nnn my sme hodné - my vás bít nebudeme :-D
Kaji až my budeme utrácet za vybavení :;)
jojo taky si myslím.. ona tomu přijde na chut.. kor když pak vytáhnem saně :DD Ještě ale soba by to chtělo :-N
tak já už mám v kuchyni naprosto jasno.. tak uvidíme jestli to pak tak bude i v reálu.. Zítra asi pojedem do Rychnova, je tam prý velký koupelnový studio, tak jsem zvědavá :) Včepak Ivi tápeš v kuchyni???
to mi připomíná, že mám na sporáku slepici na paprice a v troubě kuřecí roládu.. :)))
jinak dnes je opravdu happy day, snad to nezakřiknu
evi: další šmírák?! ach jo - co ty lidi z toho mají?! 8-(
yw: já jsem tu, přišla jsem z velkého nákupu - byla jsem nakoupit už do domečku základní potraviny...takže jsem se zdržela :-D
já makááám x-)
ywi, no uspořádání, páč .... prostě pod oknem máme radiátor a když tam bude, tak tam údajně nemůže být myčka a někdo ji tam navrhne, jiný ne ... musím se na vše ještě mrknout. jinak ještě máme domluvenou návštěvu u lidiček co jim jeden truhlář dělal kuchyni (o kterém uvažuji)
evi, jako fakt jo ]-( ]-( ]-(