No tak buďte v klidu, je to snad zázrak ale ve Zlíně se to taky nedrží, chvilkama sněží ale jinak jen prší. Zato vedle ve Vsetíně mají kalamitní stav, a je to jen za kopcem, nemluvě o Karlovicích kde jsme byli v pátek ještě na hřiby. Tam jsou dokonce odříznutí od světa, nemají tam žádné cesty, elektriku, prostě nic.
sakra malá se probudila.
Marky, ty sem prostě nemůžeš chodit, páč jakmile se připojíš napíšeš tak malá se probouzí - to má radar??? Fíha, no já taky říkala - min týden jen v triku, bylo to na kraťasy a žabule a za týden taková změna 8-(
a právě z toho důvdu máme kotel na tuhá paliva a krb. Páč když nepůjde elektrika tak si zatopíme v krbéčku a místo vaření na desce si opečeme špekáčky v ohni ;-)
Ivi však máme pozastaveno, v pondělí se domluví co dál... měli teď zalívat druhý věněc a dělat už střehu... holt se to o týden pozdrží no... hlavně nic neuspěchat....
no u nás fakt nic, prostě jen zima jak sviňa, teploměr právě ukazuje 4 stupně
jo Ivi - ale až přijdu jak na to tak jí ten radar odpojím :-D , naštěstí si teď jen vykládá, má tam asi kocoura, tak tam do něj hustí, slyším ji přes chůvičku
dneska máme vítání občánků.
jo k tomu vítání občánků.
Minulý měsíc nám přišla pozvánka a já ji rovnou vyhodila do koše. Věděla jsem že Laďa by tohle už asi nerozchodil, jsem ráda že jsem ho vůbec ukacala na ty křtiny. No a minulý týden psala jedna maminka na koňovi, že byli na vítání občánků tady ve Zlíně a prý jim město dalo 2000. No tak jsem řekla Laďovi že se ho neptám a že tam prostě půjdeme, těch 20 minut potom rozdýchá. Tak jsem volala na město, že kamarádce už přišla pozvánka a nám ne, takže co a jak. Ještě ten den jsem jim potrvzení o účasti odevzdala a dneska máme nástup.
Ywi, tak to je naprdačku :-p že je mokrej :-( a zkoušeli jste s malou stavět huhuláka? Ten by držet mohl ;)
Marky, max roubík, na uši sluchadla a na oči šátek :-D) hi hi hi, takže Béďa ji dělá společnost? A co Chilli? Už je hodná???
Jééé to vám musím říci, sem začala tak týden učit Bessýka k noze, sedni a lehni :) tak k noze /ke mě/, sedni umí krásně, ale to lehání tedy fláká :-D 2x se jí to povede a pak 3x nic. Ale musím být důsledná. Trénujeme to každý den tak 30minut ;)) a dostává pamlsky, pikotky tak jí to baví :-D a dneska dostane za odměnu těstoviny s masíkem x-))
Kaji, však já vím že si psala na fb že máte pozastaveno, ale já to myslela že raději stát než něco zanedbat :-)
Kdepak máme dneska Evíka??
No Chilli už je zase hodná. Jen je teď zase nemocná takže nás dneska čeká nejen vítání občánků ale na 5 hodin i veterina.
Ivi já jsem zase takový antiradar na Evulku, vždycky se tu míjíme, já jsem se tu s ní nepotkala ani nepamatuju.
ivi pro sárinku je sníh e eee.. když jsem jí ho dala do ručičky, tak se na mě podívala jako co si to dovoluju.. hi.. ale ona tomu zachvili přijde na chut :DDDDDDD
ivi hlavně to chce vydržet.. oni se to pejsci naučí.. ;-)