kal:to jste zlatíčka, já mám snad vše zařízené, akorát mě včera naštvali v pujčovně šatů.šaty mám vybrané už od ledna, myslela jsem že si tento týden dojdu na zkoušku , a před svatbou se o to nebudu muset starat.jen si je ve středu 19.4.vyzvednu.ale oni jsou tentotýden nemocní, příští týden mají dovolenou.tak pujdu na zkoušku v úterý po velikonocích a ve středu si je vyzvednu.nevím proč nemůže jít vše jednoduše.
evulinko tak to je fakt blbé. Mě šaty budou dost upravovat, takže jsem zvědavá na výsledný efekt. Mám z toho strach, ale věřím, že bude vše tak jak jsme se domluvily.
My ještě nemáme oblek pro ženicha, o tom by se mělo rozhodnout dnes a dnes bysme měli jít zamluvit kytku.
evulinko to nejsi sama.Já tam měla být už tak před měsícem :-N , ale nejdřív jsem čekala až mi přijdou objednané boty- kvůli délce šatů a teď se tam nemám jak dostat, ale na pevno jdu zítra i kdyby padaly trakaře. ;-)
Já jdu dnes nakoupit věci na výslužky a chtěla bych si ještě objednat 1 dort, ten hlavní třípatrový v maricpánu. Snad ho ta paní, na kterou mám kontakt dělá.