Víš tohle jde úplně mimo chápání, ty sny. Možná trochu ukazují, z čeho má člověk podvědomě strach, ale o tom, že bych si ušpnila šaty jsem ještě nikdy nepřemýšlela
Holky ta psychika dělá s člověkem velké divy.A čím víc se na to myslí přes den, tím se to vrací v noci protože sny jsou neodtlumené zážitky ze dne..Ale někdy je to úplně šílený- týden jsem třeba měla v kuse noční můry.A nebo se mi stalo už kdysi, měla jsem hrozný sen, ve kterém jsem brečela a cítila velkou úzkost..A nějak jsem se probrala a u mě je zvykem, že pak jdu na záchod a někdy si čistím i zuby- je to proto, že mám hnusný pocit v puse.No a jak jsem si zase lehla, tak ten sen pokračoval!!! a tak jsem to ještě zopakovala..šla na záchod atd.. a znova.Nechápu, normálně se to stát nemůže, pokračuje sen jen do té doby, než se vzbudíš a jak jsi úplně probuzená už se ti zdá něco podobného, ale nikdy to nenavazuje na to, kde se to ukončí.. :-( Takže mě nějaká vyšší moc nechala ve snu trpět a bylo to něco strašného. :-(
Sny o svatbě jsem měla když jsme to vše začali rozjíždět - termín, šaty, prstýnky.
Tak mě šaty ve snu nespadly, ale nemohla sem se do nich dostat, jindy mi zase byly krátký a koukaly mi nohy. Pak mi taky při nandavání upadl prstýnek a nemohli jsme ho najít. To sem se vždy vzbudila úplně zdeptaná.
Já teda mám, jakmile mluvím o svatbě, pěkný křeče v bříšku.
Fakt to šíleně všechno uteklo. A my měli přípravy jen od února a duben je tady. Jakmile bude tak 10dní do svatby, budu šílet úplně.
No, přesně tak jak říká popsi, pak si ještě budeme říkat, jak rády bychom to zase vrátily a chtěly si to vychutnat a užít znovu. Trochu bych to tu svatbu přirovnala k porodu, člověk se hodně měsíců těší a čím víc se to blíží, tím má víc obav a bojí se, ale přitom to chce mít už za sebou.
Popsi neboj- určo se nám oddychne jak bude obřad za nama, ale pak budem po svatbě smutnit, že jsme se tak stresovaly a neužily si ho naplno.Ale třeba to tak nebude a budem si ho vychutnávat a chtít, aby to neskončilo.Fakt nevím jak bude, ale je to adrenalinový sport- svatba- mi někdy připadá. :-D
Holky ted už to máme za pár, tak se snažme zklidnit a usmívat se a :-D :-D :-D Přece to zvládly ostatní nevěsty, tak my taky. A je třeba počítat s tím, že ten den tak rychle uteče, že možná budeme zklamamé proc to netrvalo déle, když jsme se tak dlouho snažily s přípravami. A taky ne vždycky to výjde, tak jak si představujeme.
Ahoj je tu někdo? Dneska sem až moc brzo v práci a místo abych pracovala brouzdám po netu.
Včera mě naštvala kosmetička, nejdřív si přijede z hor a má zlomenou nohu a včera mi oznámila, že na malování v sobotu se jí nevyplatí přijet (má jednu místnost u té mojí kadeřnice),ale jestli chcem, ať přijedem k ní domů. Já už takhle budu vystresovaná, abych Vše stihla a ještě se poženu po účesu nějakých ca20km, někam, kde to ani neznám. Byla fakt nepříjemná.
Ale melírky od mojí kadeřnice dopadly moc hezky.
bred, já byla včera u kosmetičky. No úplná spokojenoust to taky není, ale už to nechci řešit. Trochu se domluvím na změně barvy stínů a jinak to snad bude OK.
Co budeš dělat najdeš si někoho jiného?
Zkusím se poohlednout jindy, protože k ní domů fakt nejedu a hlavně ten její přístup mě dostal. Pak mám jednu známou, která mě líčila bratrovi na promoci a povedlo se jí to. Když neseženu profíka, tak mě namaluje ona. Ale chtěla sem to mít všechno hezky najednou. Učesat a hned namalovat a šup domů a pak už se jen oblékat.
taky jsem to tak chtěla, ale nakonec mám kadeřnici jinde jek kosmetičku. Snad se moc nezdržím na cestě a nebude velký provoz v Brně.
Jinak se ti nedivím, že už ji nechceš. Ať si trhne, když je taková.