Nevěsty z dubna 2006

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Holky naše téma byla zřejmě zrušená.
Profilova fotka
marki, urcite pak dej vedet. verko, snazilkovani je fajn.. My jsme snazilkovali vlastne pul mesice a bylo to.. :-N A ted mame po vsem snazilkovani, protoze je mi porad spatne a jen lituji manzilka... ;-)
určitě dám vědět.
Profilova fotka
andy, vydrž to přejde. Nejhůř první trimestr a bude tóčo, uvidíš :-D
Profilova fotka
andy, a v kolikátém jsi týdnu?
Profilova fotka
marki, super, klidne napis na skypik.. jsem tam vic nez tady.. ;-) verko, tak to uz se nemuzu dockat.. :-D a manzel jeste vic.. :-N Kazdopadne uz se nam to blizi, jeste dva tydny a to nejhorsi snad bude za nami, tedy doufam, protoze v tomhle stavu si opravdu nemohu predstavit to cestovani... :-(
Profilova fotka
holky dobrou noc :-)
Profilova fotka
verko, podle dnesniho ultrazvuku je to 10tt + cca 3 dny... ;-)
Profilova fotka
leni, dobrou noc tobe i mimiskum... :-)
Profilova fotka
leni, dobrou krásnou noc všem 3 :-)
leni dobrou
Profilova fotka
holky, taky na chvilku odbehnu... Prepadl me hlad a citim se celkem dobre, takze toho musim vyuzit a dostat nejake jidlo dolu... ;-)
andy dobrou noc i chuť :-)
Článek se načítá
Profilova fotka
Holky, teď jsem si vzpomněla. Víte co nás spojuje?..........no přece ty objednaný závoje :-D :-D :-D
zen no jasně, já ho mám schovaný ve skříni :-)
Profilova fotka
kal, no já ho dala do světa :-)
zen tak to jo.
Profilova fotka
holky, tak jsem zpatky... ;-) Ja mam zavoj schovany v CR ve skrini taky.. ;-)
a šaty máš taky schované?
Profilova fotka
mam je v te stejne skrini. ;-)
jé to je super. :-) a necháš si všechno, nebo to prodáš?
Profilova fotka
andy, tak co jsi miminku poslala?
Profilova fotka
prozatim urcite nepremyslim o tom, ze bych neco prodala (nejak mi to neda a tak saty, zavoj, korunka, polstarek a ja nevim co jeste je schovano)... Spis premyslim o tom, jestli to zatim zustane tam nebo si to privezu sem.. ale spis myslim, ze zatim zustane. :-D
Profilova fotka
verko, ani se neptej.. mam hrozne chute... :-N Kdyz manzel videl co jsem si vcera chystala, tak se malem zvedl zaludek i jemu... :-D
Profilova fotka
andy, no já to znám :-D
andy tak to jo.
Profilova fotka
verko, to je pravda.. jak jsi prozivala svoje prvni tehotenstvi? Jak ti bylo? Ja se na zacatku uplne plazila a opravdu jen prezivala kazdy den a v podstate jen na sucharech a trosce vody... a jen se divila jak tim zensky muzou prochazet vickrat.. :-N
Profilova fotka
marki, a co ty a vecicky ze svatby?
andy já mám závoj, kabelku, boty a bižu. Prodala jsem ozdobu na auto a polštářek.
Profilova fotka
andy, no já tehdy úplně v pohodě. Zvracela jsem jen jednou náhle asi uprostřed těhu :-) ale chuťajzny :-) Už je to let, ježiši =-) Už si to ani nepamatuju :-D
Profilova fotka
marki, tak to jo. ;-) Holky, taky se vam zda, ze od svatby uteklo hrozne moc casu? Vubec mi nepripadne, ze to jeste neni ani pul roku..

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?