marki, urcite pak dej vedet.
verko, snazilkovani je fajn.. My jsme snazilkovali vlastne pul mesice a bylo to.. :-N A ted mame po vsem snazilkovani, protoze je mi porad spatne a jen lituji manzilka... ;-)
marki, super, klidne napis na skypik.. jsem tam vic nez tady.. ;-)
verko, tak to uz se nemuzu dockat.. :-D a manzel jeste vic.. :-N Kazdopadne uz se nam to blizi, jeste dva tydny a to nejhorsi snad bude za nami, tedy doufam, protoze v tomhle stavu si opravdu nemohu predstavit to cestovani... :-(
prozatim urcite nepremyslim o tom, ze bych neco prodala (nejak mi to neda a tak saty, zavoj, korunka, polstarek a ja nevim co jeste je schovano)... Spis premyslim o tom, jestli to zatim zustane tam nebo si to privezu sem.. ale spis myslim, ze zatim zustane. :-D
verko, to je pravda.. jak jsi prozivala svoje prvni tehotenstvi? Jak ti bylo? Ja se na zacatku uplne plazila a opravdu jen prezivala kazdy den a v podstate jen na sucharech a trosce vody... a jen se divila jak tim zensky muzou prochazet vickrat.. :-N
andy, no já tehdy úplně v pohodě. Zvracela jsem jen jednou náhle asi uprostřed těhu :-) ale chuťajzny :-)
Už je to let, ježiši =-) Už si to ani nepamatuju :-D