leni, zavidim ti, ze muzes takhle v klidu jist.. ale doufam,ze u me se to brzy taky zlepsi.. Hlad by byl ale chut neni vubec... porad se mi tak nejak ze vseho zveda zaludek, ale uz je to malinko lepsi.. ;-)
Dneska jsem byla na prvnim ultrazvuku a videlala nase mimi... :-D Dokonce tam tak nejak poskakovalo.. :-N
marketko, ahoj, dari se fajn. Tedy snazim se vse brat tak jak to je... Mimi mi dava poradne zabrat a navic porad mame trictrvte domku v rekonstrukci, takze taky zadna sranda, ale vse se pomalu dava dohromady a je to mnohem lepsi...
A co Ty a co u vas noveho?
marki, co se deje? Ze by treba mimi??? Co na to doktor?
Ja letim 4.10. na tri tydny domu a tak se moc tesim.. A hlavne nasi to porad jeste nevi a tak to bude velke prekvapko.. ;-)
leni, bude to super... dnes jsem srdicko jen videla, ale pristi stredu bych mela jit na poslech srdicka, uz se nemuzu dockat...
Uvidis sama az drobecky uvidis na vlastni oci jak se tam melou, jak srdicko tluce... Je to moc krasny a porad na to musim myslet.. x-)
andy já právě nevím, zkoušela jsem si TT a byl negativní. u pana doktora jsem byla, říkal, že vyčkáme. Budu se objednávat na Ultrazvuk, tak uvidíme co to bude.
No to budou vaši určitě moc rádi x-)
Ahoj Verko, dekuji... :-D A co u Tebe noveho?
Marki, ja temto vecem az tak moc nerozumim a kdyz muj doktor prisel na to, ze tehotna nejsem, tak mi injekci dal a je pravda, ze pak uz jsem zadne dalsi problemy nemela a jen muj cyklus byl cca 35 dni, ale na to mi rekl, ze je vzdy lepsi,pokud je cyklus delsi nez kratsi...