My co jsme byly Nevěsty z Liberce 2007

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Jelikož už nejsme aktuální nevěsty a na Liberci se moc nescházíme a na koníkovi ještě taky ne, zakládám toto téma, kde se nám možná podaří obnovit kontakty a možná i naplánovat nějaký srazík. Takže Silente, Nejbe, Radusaondra a všichni ostatní co jste k nám patřili nebo se chcete přidat, rychle sem
Profilova fotka
Tak co ta Raduš, žádné zprávy??
Profilova fotka
nene, prckovi se nechce na svět, hold se má u mě dobře x-) A to bylo furt keců, jak porodím dřív :-p
Profilova fotka
Dnes mi přišla od Radky sms... má dceru Veroniku - vážila 4kg a měřila 52cm. Ještě jednou Raduš gratulujeme :-)
Profilova fotka
Jé gratulujeme
Profilova fotka
Koukám, že informace se šíří rychle :-D Tak jen dodám, že se malá narodila ve 13:26 :-D
Profilova fotka
zdar děcka, tak nás dneska pustily. Jen v rychlosti: Verunce se na svět nechtělo, tak mi v soboru asi v osm dali půlku tablety na vyvolání. Do hodiny kotrakce hned po třech minutách. A pak to šlo rychle, nestihly jsme ani klystýr ani epidural...prostě za 4,5 hodiny byla Verunka na světě. Hodím rychlou fotku do alba a až bude trochu čas, dám si s tím větší práci 8-) x-)
Profilova fotka
Raduš: vítejte doma, kde mám hledat fotečku??
Profilova fotka
http://www.modrykonik.cz/album/album....
Profilova fotka
včera jsem musela jít nakrmit a pak už jsem na PC nešla, páč přijeli naši 8-)
Profilova fotka
Ený od Sil na tom byla špatně, měla epileptické záchvaty, ale snad už je vše v pořádku
Profilova fotka
no tak to budu držet palečky, aby byla malá v pořádku
Profilova fotka
tak jak? Nějaké novinky? Jak se všem daří holky? 8-)
Článek se načítá
Profilova fotka
ale daří se celkem dobře, snad dodělám v lednu školu, teď nakupuju na vánoce a pomalu vymýšlíme co Kubovi k narozkám, budem mu zařizovat pokojík, tak to berem půl na půl a co je tu nějaké další miminko na obzoru? mmch, Verunka je krásná, vždycky zkouknu fotečky
Profilova fotka
http://www.facebook.com/#/album.php?a...

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?