Jelikož už nejsme aktuální nevěsty a na Liberci se moc nescházíme a na koníkovi ještě taky ne, zakládám toto téma, kde se nám možná podaří obnovit kontakty a možná i naplánovat nějaký srazík. Takže Silente, Nejbe, Radusaondra a všichni ostatní co jste k nám patřili nebo se chcete přidat, rychle sem
Nej - už zase začínáš s tou němčinou? :-D :-D :-D Tvé testy byly dobré :-D
Mishul - už je Kubíkovi líp doufám.....
U nás zatím klid po pěšině. Navíc potřebuju vydržet, do 17.5. ideálně :-D Termín mám "až" 18.5., takže pohoda, no ne? :-D :-D :-D
Sil pohoda, mě už měsíc dopředu všichni říkali, že porodím dřív - dávali mi den dva a já nakonec 2 dny přenášela :-), takže klid ;-)
No já na tý němčině zůstala... Potřebuju dodělat druhák, ale nevidím do dobře. Chybí mi jen ta němčina a můžu do třeťáku |-| a nejde to a nejde. Přitom úča super, jen já debil.
ahoooooj :) tak konecne mame zase doma internet, i kdyz s tou moji praci to je vzdycky trochu na stiru :( no jo
dekuju za podporu holky, uz je vazne dobre, a taky jsem si zkusila jake je to stat na vlastnich nohou, starat se sama o pejska a byt sama na byt a uver, chodit do prace a vubec...no a zvladla jsem to, prezila jsem a ted.. nejak se citim odvaznejsi, vic sama sebou jista. Dalo mi to hodne, i vzalo. Ale nejak jsem rada, ze se to stalo, clovek si uvedomi sam sebe.
Ahojky všichni x-)
Tak jen co jsem se vrátila z dovolený, byla jsem dnes v poradně a zjistila, že mám ještě habakuk dovolený, takže se v práci tenhle měsíc ohřeju jen tak 6 dní a pak jen týden v červnu.
No taky super, nějak už mě to nebaví 8-), spousta lidí pořád a na WC člověk taky nemůže když potřebuje, ale když ho lidi pustí, což mi teda moc nevyhovuje :-p :-N
Sil zatím se držíš :-D Proč vlastně potřebuješ vydržet AŽ do 17.5.? =-)
Nej máš recht, škola počká. Jen ten ročník by byl fajn ukončenej. :-p
No holky moc vám ty jazyky nezávidím. Teda hlavně ty zkoušky. Ale je vyzkoušený mojí kamarádkou, že hodně naučí chatování s cizincem, ale není to moc o gramatice a hlavně, kde na to brát tolik času. :-S
Dobrý den :-D
tak jsem zase tady, chvíli to trvalo, ale zvládla jsem to ;-) včera jsem si psala s nej, tak mi to nedalo. Trochu jsem Vás dočetla, teda to je změn. skoro všechny jste matky nebo skoromatky. to sem ani nepatřím :-S
u nás to snažení snad taky vypukne, ale na podzim mi přišli na problémy se štítkou atd., nicméně jsem dostala léky, u kterých se otěhotnět nesmí. tak to statečně odkládám. no trochu mi to vyhovuje, jsem od přírody srab a představa porodu mě stále děsí a asi se to jen tak nezmění. mateřský pudy na mě chodí jen v případě, kdy jsem u nejbe a u samíka. je to brouček, hezčí miminko jsem dlouho neviděla a nemuchlala ;-)
viz, jsem ráda, že máš špatný za sebou a přeju ti jen to nej do nového začátku.
jinak se srazíkem souhlas, čekám Vás u pece v Maškovce :-D
mish: letrox by nevadil, ten mi pomalu ale jistě zvedá hodnoty, ale musím brát ten brak Lindaxu ]-( protože mi nepracuje metabolismus. ale naštěstí se mnou aspoň začali něco dělat, 2 roky běhám po doktorech, že není možný, abych takhle ztloustla, aniž bych se nějak přičinila.
Ahoj Sid! Fajn, že jsi také zašla! Tak ať se vše co nejdříve srovná!
Radus - můj manžílek jezdí autocross a teď 8.-10.5. měl jedny závody a teď 15.-17.5. další. Takže by hrozilo, že ve chvíli, kdy bych začla rodit, on by byl nahony daleko a nemusel by se stihnout vrátit .... Ale pak jsou 3 týdny bez závodů, takže si budu moct rodit, kdy libo :-D
tak Sil vypadá to, že si vydržela 8-) Nebo UŽ?
Sid já se taky vždycky děsila porodu, pak jsme se rozhodli, že se do toho vrhnem a zatím porod neřeším. A doufám, že těšení až to co nosím pod srdíčkem uvidím na vlastní oči a budu konečně držet v náručí, bude silnější než strach
sraz bude fajn, ale asi to bude odplední cukrárna než večerní hospoda, co :-D :-D :-D
Tak koukám, že to sem nikdo nenapsal, tak aby bylo jasno...
Silente porodila včera tj. 24.5. v 6:47 holčičku. Jmenuje se Anna-Maria vážila 3610g a měřila 51cm.
Sil moooc gratuluju :-D
Já se klidně srazim, Sil nejspíš hned tak nedorazí :-D
Moc děkujeme za gratulace!
A:
Holkýý, tak prý jde hlasovat víckrát, třeba po hodině nebo tak, tak prosíme o Váš hlas, se na nás pořád jedno mimi dotahuje :-D
http://boleslavsky.denik.cz/miminka/m...
Moc díky :-D
Mishulle díky moc, toto letí ;-)
Sil - to nemůžeme dopustit, aby se někdo na tvojí berušku dotahoval ]-( ]-( - já už sem hlasovala před pár dny, když si odkaz hodila do květnovek na mk, ale když vím, že můžu častěji, tak to já budu, neboj.... :-D
já jo, koukala jsem na ty tvý chlapy, strašně ten čas letí co... :-) Letní sestřih super, i když jestli nějaký léto vůbec bude :-p
Já jedu ode dneška 9. měsíc, tak uvidíme, kdy budeme doma tři... ;-) 8-)