Květen 2010 Praha a okolí

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
ahoj nevestinky, tema Kveten 2010 nam admin zamknul, tak zakladam nove :-D Okoli je siroky pojem, tak se kvetnovky pridejte :-D 8-)
Profilova fotka
jajinka: 162 cm
koukam, ze jste vsechny zdrhly na obed:)
mate vsechny doprovod na zkouseni satu?
Profilova fotka
Já chci jít sama nebo max. s dvěma kamarádkama... jenže jsem chtěla, aby to bylo překvapení, to že se konečně berem.. :-D
maurinka_takze oficialne nikdo nic nevi?
Profilova fotka
NE hihihi :-D řekla jsem jim, že to bdue někdy příští rok.. ale že tak brzo, to nikdo neví, se posaadí na pr*el :-D nepsala jsem, bo jsem měla práci...
ja ted zmizim na obidek...lip mi to pak utika, kdyz chodim takhle pozdeji...my uz jsme to rekli, ale ty reakce:( zadna hitparada...
Profilova fotka
ja chodim se svedkyni.... maurinka: byt tebou tak si nekoho sebou vemu, jednak na hodnoceni a aby te fotila... tak pred kamaradkama to datum nemusis rikat ;-) kdyz budes volat do salonu a objednavat se na zkouseni taxe na datum ptaj... takze pak bys jim ho ani nemusela pred holkama rikat ;-)
Profilova fotka
Teda vy jedete-nestiham =-) No, pritel sem sam od sebe nechodi-to mu jen obcas neco ukazu (vetsinou fotky), ale nechci, aby vedelo cele beremko jake mam saty a pred nim bych to tajila... Proste by mi to prislo blby. Vlozim zase ty co jsem si nevybrala. Ja zkousela fakt jen dvoje a to ty druhe jen proto, ze mne ukecala pani ze salonu ;-) Gem-nejaky hezky korzet?
No tak jste najednou všechny zmizely... :-D tak si přečtu pokračování třeba zítra po škoušení šatů..aspon Vám budu moci napasat dojmy. :-) mějte se krásně..pa
Jé tak vy jste sem přece jen něco napsali...já obnovuju a obnovuju a nic jsem neviděla...dobrý sluni, já se ptala, páč dle fotek vůbec nebylo poznat jak si vysoká...:-) já jdu taky se svědkyní...
Teda lucy já to trochu chápu...taky jsem přemýšlela jestli je sem vůbec mám dávat..ne z obav, že by někdo běžel a zamluvil si je taky, beztak nebudu jediná, kdo se v nich bude vdávat...ale spíš proto, že si tady lidi dělaj, že si vybírají cizí fotky a pak si je jako vzory dávají do svých alb. Ptala jsem se jedný holky, z jakého salonu jsou její šaty a ona mi napsala, že je našla v nějakých albech jiných uživatelek a tak si je zkopírovala...a tohle se mi fakt nelíbí..to tu můžeme točit dokola to samý a to není žádná inspirace. A k tomu bych ještě nechtěla, aby měl někdo moje fotky u sebe v albu.
Článek se načítá
Profilova fotka
jajinka23: tak jsem zpět a koukám, že to tady frčí ... kolik salonu hodláš celkem navštívit ?
Profilova fotka
Jaji-u mych bude vetsinu odrazovat prave ta cena...Takze tohle mne nechava relativne v klidu, ale ten duvod co mam mi staci... ;-) U nas jsem chtela jit vybirat se svoji nej kamaradkou (=svedkyni), ale bylo to tak narychlo (rozhodla jsem se ten den rano) a tak z ruky (250 km), ze u toho nemohla byt. Fotku mi udelala pani v salonu, tak se na ne temer denne koukam x-) Maurinko-zavoj jsem si zamluvila s satama najednou. Mam je v barve slonovinova kost, tak nemuze byt bily. Dlouhe jsou krasne, ale mam hoooodne vyrazne saty, tak pak ten zavoj musim mit kratky a i bizu nevyraznou... Jo a pestynky mame opravdu z bileho a cerveneho/ruzoveho zlata. Ja k tomu jeste 3 brilianty. My tyhle barevnou kombinaci neplanovali, ale na zivo byly nadherne, tak jsme se zamilovali. A kdyz jsme zjistili, ze to je rucni prace... x-) x-) x-)
Profilova fotka
jajinka: ale mam na sobe boty se 7 cm vysokym podpadkem :-D jinak by mi byly vsechny saty dlouhy....
zatím 12 ale zítra jen asi 6 a ted už mažu na kosmetiku...mějte se. Papa
Profilova fotka
sluni: jukla jsem do Tveho alba, moc hezke saty jsi vybrala !!!!
Profilova fotka
petulik: diky ;-) nejsou to finalni saty, ale je mozne, ze u nich zustanu... zalezi, co bude za saty v novy kolekci v listopadu.... :-)
Profilova fotka
sluni: je to studio v Praze 5 ? oni meli nebo maji ted nejakou akci - levnejsi pujcovne ?
lucy222_myslela jsem, ze mam vybrano, ale meli ho pouze v kremove :-| nevzdavam, hledam dal:)
jinak,nekdo tady nakousl tema bot...myslite, ze je hloupy mit na svatbu boty bez podpatku...?
Profilova fotka
gemny: ted jsem si vsimla, ze mas termin svatby 1.5., to je moc hezke datum .... kde vas oddaji ?
jde mi hlavne o to pohodli, nikdy jsem nenosila podpadky a vazne se bojim i 2cmetrovyho, ze se zritim nekde v pisku nebo tak....balerinky svatebni by se mi libily:)
Profilova fotka
vcera jsem na bazarku videla prekrasny bily balerinky, i kdyz nemam jeste saty, stale o nich premyslim, dokonce i velikost byla spravna. Muj chlap je vysoky - 195 cm, ja mam 165 cm, takze ani vysoky botky me nezachrani :-)
petulik79_poslu ti do IP, jaky se libi mne:) pokusila bych s nimi domluvit vymenu maslicky za bordo:) a ty mi posli ty, co se libi tobe:) na vymenu:)
Profilova fotka
jdu je hledat, samozrejme jsem si to neulozila :-o
ja vsechno cpu hned do zalozek:) pak mam pulku v praci a pulku doma:) a pak sedim doma a neco hledam a vetsinou zjistim, ze to mam jinde..
Profilova fotka
to znam moc dobre ... ty Tvoje botky jsou nadherny a verim, ze budou i pohodlny, predstava toho, ze jsem cely den ve vysokych botach, HRUZA
Profilova fotka
tak jsem Ti poslala do IP odkaz na ty me premyslela jsi treba o satech napul bile / bordo ?
petulik79_jeste nejsem rozhodnuta..nechci, aby mi to nejak zkracovalo nohy nebo abych nevypadala jako nejak smajda:)

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?