Květen 2010 Praha a okolí

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
ahoj nevestinky, tema Kveten 2010 nam admin zamknul, tak zakladam nove :-D Okoli je siroky pojem, tak se kvetnovky pridejte :-D 8-)
Profilova fotka
gemny: my sme puvodne taky chteli nase foto, ale kazdej mi to vymlouval, ze koho budeme zvat, tak nas znaji a ze foto nemame davat... ale uvidime, co ve finale bude. Bracha ma kratce konicka foceni, tak se mu trebas neco podari a nebo nam pomuze neco vymyslet a udelat... ja moc v grafickych programech delat nemusim, tak uvidime... Ja moc na zrucnost taky nejsem, ale u me je to spise tim, ze nemam moc trpelivosti :-D zalezi, jak sis tu fotku ulozila... pokud sis ji stahla z alba od jiny holciny nerozkliknutou, tak ji mas v malem rozliseni... nejprve ji u ni rozklikni a pak ji teprve ukladej....
sluni01_diky moc:) asi vecer doma nejake album vyrobim, protoze mi prijde, ze kdo tu nema album, je podezrely:) ted uz jsem podezrela jenom na 50%, ale pred par dny jsem tu nemela ani fotku a to uz se s tebou pomalu nikdo nebavi:)
Profilova fotka
gemny: ale uz mas pres stovku prispevku, tak to moc podezrela uz nejsi :-D ale albicko by bodlo, pro inspiraci ostatnich :-D
Profilova fotka
gemny: taky tu nemám fotku... já se za sebe nestydim, ale nejak vzdycky zapomenu.. malokrat sem neco davam... ta slecna co tě tak sere, tam taky nemá fotku a je inkognito :D ale hrooozně jsi mě pobavila...
sluni01_ale ty prispevky jsou snad vsechny z dneska a jeste ke vsemu z tehle stranky :-D a to jsem registrovana uz nekdy od cervna...proste jsem nasla tu"svoji"stranku. ale album vyrobim, to budete cubrnet ;-) bude to pekny, cely zlaty...takovej echt gold:D
Profilova fotka
:-D :-D :-D .. bude to pěkný, celý zlatý, ještě že na to nevidim :-D
Profilova fotka
gemny :-D jenze to nikdo neviii :-D no, tak to se na to album cela tresu :-D asi si z nej sednu na zadek :-D :-D :-D si hlavne rikam, ze by me mela svatebni horecka opustit a mela bych vic makat, ale nejak to nejde :-D a do toho jeste resim nakresy na vestavny skrine :-D
sluni01_no, asi vidite, jak jsem pracovne vytizena:) si rikam, ze 1. prosince nam potvrdi termin a druhyho uz budu mit zarizenou svatbu:)
ted me napadlo, ze bychom mohli trosku odplout od svatebnich priprav malinko jinam...co svatebni cesta? kampak?
Profilova fotka
gemny: ja včera dostala trochu smutné konsttování, že stejně už mám vše vyřízené, tak nemá cenu o něčem diskutovat,,, a přitom nemám zařízené nic.. to jsou jen představy.. :-( ve své podstatě mám teoretické znalosti a bojím se, že to nezvládnu vyřídit, zařídit... btw: jakou máte barvu? Já bych chtěla žlutou nebo zlato růžovou a bílou do toho, takový mix... vy máte nějak bordo a bílá že?
Profilova fotka
gemny: vubec nevime kam pojedeme a jestli pojedeme. Mam v planu napsat cestovce, se kterou v praci spolupracuju, ze bych jim poslala kriteria a aby mi neco nasli :-D nejak toto se mi uz resit nechce :-D Jinak u nas to pujde az budeme mit vyrizeny obcanky a pasy.... Ja pas nemam a nechtelo se mi ho nechat delat na rok... takze svatebku vidim tak na prelom cerven/cervenec. a co vy? uz mate nejaky plan?
maurinka_my mame klasiku:) bordo - bila..ja mam cerny vlasy, oboci, oci...proste to ke mne jde a pak jeste si rikam 1.maj, rozkvetly tresne...puvodne to mela byt cervena, ale bordo se nam pak na vyzdobe libila vic... to kontatovani bylo od pritele? vsechno zvladnes vyridit, neboj...jsou tady totiz holky z beremka a ty pomuzou a poradi...nemyslet si to, tak uz se houpu!!! Takze hlavu vzhuru :-D
Článek se načítá
maurinka_zlato ruzovou? nemyslis staroruzovou?
Profilova fotka
sluni: já ti pošlu nabídku a vyjádřím se neboj... chci na MALEDIVY :-) na nějaký maličký Atol, kde bude jen jeden hotel, poletime tam letadylkem a můžou mi tam všichni vlézt na hrb :-p :-D
Profilova fotka
gemny: neumím tu kombinaci popsat, zní to fakt divně :) ale je to hezký, až to někde najdu, tak dám tip...
sluni01_chteli bychom hned po svatbe. hned v pondeli:) pas jsem si nechala delat letos...to jsem jeste nepocitala se svatbou:) jenom otisky mi brali na ctyrikrat, myslela jsem, ze je to otazka peti minut..no, neni..jeste jsem prijela cela rozespala, zmackana a nenamalovana s uzasnou fotkou a pani mi oznamila, ze tu fotku nepotrebuje, protoze si me naskenuje pres pc...ja myslela, ze umru, takze nakonec dobry, ze si budu muset zmenit fotku (pas). Planujeme thajsko na tri tydny, takze ted si musim vyridit ockovani a tak,a t to mam v poho...
Profilova fotka
maurinka: ten muj se obcas zepta, zda je neco novyho... a nebo vyckava az s tim novym prijdu sama... ale ze zacatku nedokazal pochopit, proc uz zarizuju veci ted a stacila jedna schuzka s fotografem, aby pochopil, ze jsou veci, ktere se musi zamluvit driv.... to vish, ze to zvladnesh zaridit, zvladly to i jine pred tebou, tak proc by si to taky nezvladla zaridit ;-) Ja si taky rikam, ze se mi neco nepodari, hlavne kdyz delam v PR, tak aby me pak nepomluvili, co v PR delam, ze? :-D :-D :-D ale holt nejaka kolize bude, s tim se musi pocitat a bejt v pohode a hlavne neresit malickosti ;-) jojo, budeme mit bordo/bila... mam tyhle dve barvy moc rada.... i sem si pohravala bila/cerna, ale paxem od toho upustila ;-)
maurinka_ok, nebyla jsem si jista, jestli to tak myslis, proto jsem se zeptala:)
Profilova fotka
maurinka: diky, casu je dost ;-) a nemas fotecku neceho v ty barve, abychom si ji dokazali predstavit? :-) ja myslim, ze vim co myslis,ale jista si nejsem :-D gemny: no, hezky to mate naplanovany... my zas tak daleko nemusime... a hlavne moc na to nebudou finance, kdyz zacalujeme svatbu, budeme setrit, abychom mohli zalozit rodinku a jeste vybavovat bytecek, do ktereho sme se nastehovali ted v dubnu.... takze je toho vic nez dost a ja bych uvitala, kdyby mi bylo tak o 5 let min, abych mela cas na mimco a do ty doby vse zaridit a nasetrit :-D :-D :-D
maurinka_to mas super, ze si takhle muzes vzit dovcu, to my cerven-pulka zari je tabu..proto potrebujeme potvrdit ten termin, abych si mohla vybrat tri tydny v kvetnu bez problemu...
Profilova fotka
maurinka: maledivy taky zni dobre... si uplne predstavuju, jak se tam valim 8-) radsi zpet do reality :-D
uvidime, jak to dopadne, ted mi prijde vsechno straaaasne daleko:)
jinak tady hodne nevesty psaly, ze je lepsi jezdit na vlastni pest, ze cestovky tam maji silene prirazky:) myslim, ze jsem to cetla i o tech maledivach:) ze je super zaridit si letenky a treba i ubytovani z CR a mas to mnohem levnejsi...nebo si zaridt letenky a vedet, kam chces zhruba cestovat a najit si ubytko na miste...
Profilova fotka
gemny: ja sem clovek, kterej musi mit jistotu, ze bude mit ubytovani apod., takze ja si radeji priplatim,ale budu mit jistotu :-) a hlavne, kdyz se neco nepovede, tak hubujesh delegata :-D :-D
sluni01_to asi jo:) my to budeme mit dobrodruzny, letime na vlastni pest, vsechno zarizuje pritel, je to velkej sikula a uz nekolikrat tam byl, takze neco zna a dela specialni libankovsky program:)
Profilova fotka
gemny: to zni moooc dobre a je super, ze mash chlapa, co neco zaridi ;-) u nas vetsinu veci zarizuju ja.... ale snad se to casem zlepsi :-D
sluni01_to u nas je ten praktickej clovej pritel...me se vetsinou nechce nic zarizovat, ale on proste rekne: hele, je to potreba, tak jdem..a ja na to: no, taak joo, no:)
Profilova fotka
gemny: tak u nas je to stejny, ale s tim, ze velim ja :-D :-D
Profilova fotka
gemny: my si taky nesmíme vzít dovolenou v sezoně :-) a ja jsem již psala, stejně na tu dovču nebude, tak jestli pojedem na svatební cestu rok po svatbě budem rádi :-)
maurinka_treba uz s mimcem:)

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?