Ahojík všem!
Jelikož s přítelem plánujeme svatbu na toto datum, chtěla bych se spojit s ostatníma nevěstama (i ženich tu je vítán) a prožívat s nimi před/svatební přípravy. Tento datum ještě nemáme zamluven ovšem uvažujeme o co nejbližším zamluvení, protože je to před termínem 9.9.2009 a to je očekáván nával a když už 9.9.2009 volno nebude bojím se aby bylo volné "naše" datum 5.9.2009... Svatba bude v okrese Chrudim. Pomalu obhlížím kapely a svatební šaty. Jak jste na tom vy??? Co už máte co naopak ještě ne? Kdy, co a jak plánujete? :-)
Hezký den Renata ;-)
já jsem optimista a věřím, že to bude dobrý celej den......tak v úterý už bych řekla, že bude předpověď jasná, tedka se může ještě lecos změnit, studená fronta může být rychlejší, nebo pomalejší a hned je to jinak
Ja si rikam, ze 27° proste nemuze byt spojenych s destem. ja sleduju stranky ceskyho hydrometeorogickyho uradu, jako prvniho zdroje - http://www.chmu.cz/meteo/om/tyden/tyd... a tam ta sobota zatim neni :-|
no to doufám....
Aci.... jak je po těle ? Já už to nějak nezvládám..... je toho na mě už nějak moc, udělat tohle, tamto, onohle, a do svatby je pět dní..... už dva dny kudy chodím, tudy brečím :-(
aci.... tak to jsem na jednu stranu ráda, že to nezažívám jen já, ale vím, že ty stavy jsou hrozné.... chvílema bych nejradši svatbu zrušila a odjela někam hooooodně daleko :-S
http://www.in-pocasi.eu/predpoved-poc... tak holky já nevím tady je tohle CHMU ma slejvaky a meteopress ma 23 stupnu a přeháňky... v tom aby se prase vyznalo :-|
wwru: vydrž ještě dva dny, ono se to nějak vyvrbí :-) tedka je furt brzy...no každopádně si myslím, že bude spíš chladněji - kolem těch 20 stupnu, než vedro....taka si začnu shánět něco na sebe :-( nic nemám na šaty :-(
Snad jim to počasí nejvyde, tak jako většinou a bude hezky! :-) Nemusí být hic, stačí ať neprší :-) Já jsem si pro jistotu pořídila už bolerko na šaty!! ;-) Už je to neskutečně kousek že???
Ahojky, tak já bolerko přes šaty mám, ale krajkové s 3/4 rukávy, takže to mě moc nezahřeje, ale podle toho, jaké mi bylo úděsné vedro na zkoušce si myslím, že těch 20° bude akorát..... mě se ta předpověď , co poslala werunka líbí - Ústecký kraj, tak mi to vyhovuje :-)
No, to máte holky pravdu....já bych horko taky nechtěla! Jeden den jsem zkoušela šaty když bylo asi 28 stupňů a po 5 minutách mi tekl pot po zádech! A to jsem ještě nebyla vůbec nervózní....Budeme se modlit, ať je to tak akorát :-) Hlavně ať nelije, to je fakt! A co jinak holky, máte už hodně nervy??? Já zatím nijak extra ne :-) Ale to asi přijde....Jsem už totiž doma, mám ode dneška 3 týdny dovču, tak mám na všechno hafo času!! :-D
no já mám nervy akorát v zaměstnání :-( ze svatby ne, tedak přes víkend jsme spoustu věcí dotáhli,a le onos e to zhorší v ve čtvrtek a v pátek, co budu s mojí mamkkou, ta mě vystresuje dokonale.....
Ahoj holky, byla jsem relativně v klidu,ale přečetla si vaše povídání a už je tady potvůrka jedna, nervozita...o víkendu byla rozlučka se svobodou, hlas hledám ještě teď, nevím, kam mi utekl, ale luxusní akce to byla, chvílemi jsem napočítala přes 70lidí:-)))a kdyby přišli fakt všichni, tak ná tam těch 100 bylo:-)))))))))))
A je fakt, že to počasí už bohužel nijak neovlivníme, já budu doufat, že bude fajn...a když zaprší, tak doufám, že jen lehce,teď v sobotu před bránou lilo a lilo, ale navečer to ustalo a bylo fajn, příjemné teploty, nepotii jsme se (i když já teda pak večer a to asi i ostatní, když jsme pařili jo, v sokolovni bylo tepleji) a já skákala z pódia a tak:-))))))ale pařilo se, nad ránem jsem to ukončila, byla jsem KO..ale užila jsem si to prostě bombastiky, a představte si, dostali jsem, kromě všech krásných dárečků i koňa:-))houpacího koňa, dětičky, co tam byly se na něm střídaly jak na běžícím páse a je nádherný..a když jsem se holek ptala, proč koňa, tak prý chtěli čápa, ale toho nesehnaly:-))Dnes chci doladit krabičky, tomboly, poděkování rodičům a dodělat překvapení pro ženicha..uff...jdu na to, zastavím se ještě. pa pa
tak jsem hledala na netu další stránku s počasím a tam je, že v sobotu 5.9. bude 24 až 29 stupňů, místy přeháňky a oblačno! No, hlavně ať nelije! Já měla v sobotu taky rozlučku a i když nás bylo jenom 6 holek, fakt to stálo za to :-D