Ahojík všem!
Jelikož s přítelem plánujeme svatbu na toto datum, chtěla bych se spojit s ostatníma nevěstama (i ženich tu je vítán) a prožívat s nimi před/svatební přípravy. Tento datum ještě nemáme zamluven ovšem uvažujeme o co nejbližším zamluvení, protože je to před termínem 9.9.2009 a to je očekáván nával a když už 9.9.2009 volno nebude bojím se aby bylo volné "naše" datum 5.9.2009... Svatba bude v okrese Chrudim. Pomalu obhlížím kapely a svatební šaty. Jak jste na tom vy??? Co už máte co naopak ještě ne? Kdy, co a jak plánujete? :-)
Hezký den Renata ;-)
Taky přeju všem vydařený svatební den! Poradila bych, ať se nestresujete, je to úžasný den a i nějaká ta nedokonalost se ztratí. Je to tolik zážitků a emocí. Zrovna jem koukala na prezentaci z naší svatby a říkala jsem si, jak bych si to zopakovala. Nervozní jsem byla hlavně ráno, pak jsem se uvolnila a moc jsem si to užívala.
Takže si to fakt užívejte a prožijte ten den naplno!
Ahojky holky, tady už přestalo pršet..jdu do sprchy a spát, snad je vše připraveno, držím nám všem palečky..ať se vydaří a neprší..Moc si to zítra užijte...A pevné nervy...(já jsem nervozní a chvílemi mám pocit, že mi je už všechno jedno:-)))
Tak na zítřek..dobrou noc...
soni... tak pocitově jsme na tom stejně :-)
Holky, držím všem palečky...... samozřejmě také sobě... a až to půjde, dejte vědět, jaké to bylo :-)
Pa pa a držte se !!!!!!
Ahoj, zdravim vsechny novomanzelky, doufam, ze jste si svatebni den uzily stejne jako ja, bylo to moc krasne, jen je skoda, ze to tak rychle uteklo :-)
ahoj holky, tak už se také hlásím jako čerstvá novomanželka :-) Bylo to úžasné, moc jsme si to užili a vůbec se nám nechce do té reality všedního dne :-)
Ahojky holky..dřív nebyl absolutně čas..bylo to super, bomba, prostě skvělé..janekx:se nám ty naše svatby hezky proplétali..jezdili jsme proti sobě...atd na silnicích potkávali vaše povozy:-)))
Soni, taky jsem si to rikala, kdyz jste projizdeli... akorat nevim, jestli vas bylo tolik nebo jestli tam byla jeste nejaka jina svatba :-) v nezatkach jsem byla rada, ze jsme se na tu pazdernu vlezli, bylo nas tam nejak moc... a navic ty kone
Janekx:bylo nás dalo by se říct, fakt strašně moc:-)))))jiná svatba tam v sobotu na úřadě nebyla, ptala jsem se..proto jsme mohli rozhazovat i lístečky:-))a kudy jste ke kapličce jeli?Bavili jsme se s mojim, jestli tam nebylo hodně blata atd...
Z te tocny na pazderne v nezatkach jsme sli v pruvodu pesky a blato tam prekvapive nebylo, ikdyz v patek sklidili nekolik rad kukurice x-) a u te kaplicky je to vydlazdeny, takze taky v poho. A za celej den nam vubec nezaprselo, ja jsem byla tak rada!
Ahoj holky,tak koukám, že pusto prázdno..to jste všechny odjely na svatební cestu??Já jsem dnes byla v práci a musím Vám teda napsat, že ten návrat do reality je fakt hoodně tvrdý (teda u mě byl..)ale ještě se můžu těšit na svatební cestu do Paříže a doufat, že si odsud nic nepřivezeme...jako prasečí či jinou chřipku a 20. opět nástup do školy..a už je to tady, zase člověk pofičí v tom stejném vlaku..ale byla to nádhera..opravdu..pořád vzpomínám a doufám, že vzpomínky zůstanou napořád takové krásné...
Mejte se moc fajn...
Ahoj holky, moc, moc Vám to všem slušelo:-)a počasí fakt vyšlo...Já byla v práci minulý týden jen čtvrtek, pátek a teď doma ležím, nemám neschopenku, mám dovču, ale nemůžu se z toho dostat, asi jak jsem po svatbě vypustila se starostmi, tak na mě ty nemoci skočily:-((a to jedem příští týden do té Paříže..musím se dát dokupy..tak to nehrotím a fakt odpočívám..a šéf už dnes volal, že lehl i kolega, co mě zastupoval, takže asi budu muset do práce, ale já mám tu výhodu, že můžu i z domu, tak to nějak zvládnem...
Ahojky holky, tak jsme zpátky ze svatební cesty, Paříž byla nádherná a počasí skvělé..moc jsme si to užili, jen to bylo náročné chtít všechno vidět, takže příště asi už bude spíš leháro u moooře:-))Mějte krásné dny S.
ahojky, zdravím! My jsme byli hned od úterka po svatbě v Turecku. Bylo nádherně :-) Na 8 dní, pak jsem ještě měla do konce týdne volno - taky jsem se léčila, taky na mě všechno asi dolehlo a sklátilo mě to :-) A od 21. jsem už zase v práci :-) A co, jak se holky cítíte jako vdané paní?? :-)
Ahojky kamu:člověk si to tak ani pořádně zatím neuvědomuje,co?V pondělí to už bud měsíc..síla...mno návrat je rušný a tady jsou v práci všichni zase nemocní,tak doufám, že to nechytím znovu, to už by bylo nad moje síly...Ale pořád se ještě představuju starým jménem..nejde mi to:-)
Tak to já jsem si už Soni celkem zvykla....zvedám v práci telefony, takže už mi to i jde :-) Ale je to zatím takové zvláštní, až mi běhá mráz po zádech :-) Ale užívám si to! Jinak taky zatím vyřizování všeho možného...ale ten den bych si klidně zopakovala!! :-)
ja tez ;-) a zvykam si na podpis novy, teraz uz som ale zase cela pomylena lebo hned po svadbe sme vybavovali hyposku a kedze nemam este nove doklady, vsetko slo na stare meno :-( takze sa tvarime ze sme slobodni =-)