Červenec 2006

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
jsou tu nějaké nevěstinky které se chystají do toho praštit v červenci přístího roku??
1
60
61
Profilova fotka
Ahooooj, tak jsem konečne tady. Trošku začínám diskutovat na ModryKonik, ako snažilka, tak jsem vás trošku zanedbala. Ale dneska jsem doma sama, tak jsem celá(skoro)vaše :-D :-D :-D
Profilova fotka
čus, já už taky chci být snažilka, ale to si ještě počkám, my jedeme dnes odpo do jižních Čech, kde máš muže?:-)
Profilova fotka
Manžílek jel dát na auto tažný a pak s tátou na chalupu zanýst nějaký matroš na předělávaní koupelny. Jak se jinak máš? Jižní Čechy?? Co tam jestli se můžu zeptat
Profilova fotka
jinak o.k., doléčila jsem zánět spojivek a jsem nachcípaná, ale už to neřeším, to je furt něco :-) jedeme do Malíkova nad Nežárkou, což je kousek pod Jindřichovým Hradcem, kámoši tam každoročně pořádají takovou slezinu, budou tam hrát kapely, nebývá tam moc lidí, ale zato je to fakt super, akorát že budeme spát ve stanu, tak doufám, že zítra nelehnu...a co Ty jinak? :-)
Profilova fotka
No dovča byla super. Byli jsme týden na chalupě na Vysočine. Konečně jsme viděli manželova malýho bratránka(je i v albu) a celkově si to užili. Až na to počasíčko, to bylo hezký dva dny a pak se už zatáhlo a chcalo a chcalo :-( . Pak jsme jeli ješte na týden na Slovensko a tam bylo taky prima. Samá návšteva, každý chctěl vidět novomanželé a taky skouknout video... Byla jsem se po několika letech podívat na mojí starou školu, byli jsme na výletě na Pustý hrad ve Zvoleně, oslavovali... A pak pác a zase do práce. Já ví práce šlechtí člověka, zmoří však i koně...nebo tak nějak :-p
Profilova fotka
to já už bych musela být šlechtična, my máme teď v práci takový psycho, že jsem z toho úplně hotová...ale naštěstí už nám to tu zatím bouraj, tak to jsem šťastná, třeba i někdy budeme normálně bydlet, už si to celkem zasloužíme a kde ty vůbec pracuješ bielanevesto? já v kanclu....
Profilova fotka
Ahojky, konečně jsem doma z práce. Tak ses ptala Cechti kde pracuju...No napovím ti že je to největší závod na výrobu aut v ČR ;-) :-D ...Ale nedělám v kanclu jak ty, ale běhám po výrobní lince a dávám(nejen já ;-) )dokupy škodověnky :-p :-S . Néžeby mě ta práce nějak oslovovala, ale na výběr moc nemám. To kdybych si moihla vybrat, tak bych dělala asi profesionální dohazovačku :-o :-D ...to nic, to ze mě mluví jen přepracovanost Ale kdybych si mohla vybrat, tak bych si asi založila nějakou svatební agenturu, to by mě bavilo. Organizování svateb, výběry šatů, prstýnků...no nejsou lidi, nejsou prachy, vždyť to asi znáš :-( Tak páček, snad zítra, jestli mě neklepne pepka :-S ;-) :-D Ps- jak bylo v Malíkově nad Nežárkou???
Profilova fotka
čus, v Malíkově bylo skvěle, fakt paráda, pohodička, kámoši a krásné počasí, co víc si přát? tak to musíš mít dost náročný v práci, ale my máme teď taky celkem mazec, vůbec nevím, zda tam vydržím, ale zas jsem líná hledat něco nového, tak kdyby mi někdo dohodil něco lepšího :-) jooo zařizování svateb by mě taky bavilo, tak si založíme dohazovací agenturu a svatební zároveň :-)a ty kámošky kdyby se alespoň vdávaly, ale furt nic, ach jo, už jsem překecávala i bráchu, ale ten se do toho taky zatím moc nežene...
Profilova fotka
Konečně tady. Jsem momentálně doma na PN. Se mám, ale zatím jsem sem nestíhala vůbec chodit. To víš, vařit manžílkovy a tak... Jooooo to by sme mohliu dát dokupy takovou agenturu, seznamovat a zároveň oddávat :-D :-D , to bych hned provdala i ségru. Jenže ta je zatím v Anglii, říká, že anglánům jde jen o "TO", tak nic moc. Ale jak jsem už asi psala tak v dubnu se mi vdává kámoška a v říjnu teta manželova... Jo a taky jsem byla v pátek s kolegy na posezení v Dětenicích, a tam kolega požádal svoji polovičku o ruku... Jinak co novýho u vás holky červencovky?? My mimí zatím nic ;-( , v úterý jsem dostala po vyvolávačce MS, tak teď trpím :-( . Jdu zdlábnout něco hodně sladkýho a nezdravýho :-D :-p :-D ...zatím pa pá
Profilova fotka
čusík, máš novou fotku :-)já beru HA do prosince, takže zatím nemožno, jinak mám manžu mimo ČR, myslela jsem, že si budu užívat, ale zatím nestíhačka, prudí mě tchýně, asi mě brzy uvidíte v TV a na titulcích novin s názvem první tchýňovražda v Čechách, si myslím že by mě nezabásli a pochopili mé důvody a ještě nařídili vysoké odškodné... já teď dohodila dva páry a zatím nemám info, tak doufám, že už řeší jen sami sebe a příští rok bude konečně nějaká svatba:-) pa pa
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
tak co tvoje agentura bielanevesto? u mě to krachlo hned na začátku, oba pánové jsou opravdu neskutečný hovada...moc gratuluju k početí, už jsem ti to tu někam psala, ale asi jsi to neviděla...to máte super že budete mít mimí rok po svatbě, třeba to trefíte přesně na den :-)
Ahojky holky,dá dobrala HA před Vánoci a teď už to necháváme na přírodě :-) Jinak jsem moc a moc spokojení manželé a užíváme si to ;-)
Článek se načítá
Profilova fotka
čauky, iris, tak to jsme na tom se vším stejně :-)my se budem příští týden stěhovat, už se nemůžeme dočkat...
Profilova fotka
Tak jsem sem konečne zavítala :-D . Cechti moc děkuju za přání, jj akorát se nám to mimí povedlo, termín mám sice 1.7. ale kdo ví :-D . Ta agentura krachla i u mně jelikož jsem na PN a nos vystrčím z domu tak akorát 1 týdně :-| Tak ať se i vám brzo zadaří ;-) :-) Iris, tebe tiež ;-) :-D
Profilova fotka
Ahooj červencové nevěsty... co nového u nás.. DO ROKA A DO DNE.. otěhotněli jsme v říjnu.. vánoce byly veselé.. teď si zařizujeme hypoteční úvěr a budeme se snad do dvou měsíců stěhovat do vlastního bytu z pronajaté garzonky ve sklepě (suterénu) rodiného domku.. a v červenci se nám narodí holčička už do rodinného hnízda... Moc stránky beremese nestíhám navštěvovat, jsme ostuda... přestěhovala jsem se plynule do Modrého koníka.. ale to Anička taky, viď ;-) Papáá a ať se vám ve vdaném stavu daří jako ten první půl rok, anebo ještě lépe! x-)
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
čus bus, tak moje dohazovací agentura i přes různé peripetie úspěšná :-) bielanevesto, jak dlouho už jsi doma? se vám to blíží, co? a už máš všechno zařízené, koupené? my to teď máme čerstvě, takže babyno by mělo být v únoru :-D iris: co vy? letos jsme se dočkali dvou svateb kámošů, ale ti blbci to mají ve stejný den, takže budeme mít celkem fofr :-D mějte se moc krásně, čus téra
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Ahoj ahoj červencovky :-D Asi sme už všetky presťahované na Koňovi, že? No však už sme všetky oslávili 1.výročie svadby :-) A po niektoré tým najlepším sposobom-PORODOM :-D Nakoniec som porodila 7.7.2007 dievčatko Natálku 8-) :-D x-) .Tiež pekný dátum a bolo to skoro do roka a do dňa!!!!!!! U mňa to dohadzovanie akosi nevyšlo :-p Akurát sa mi asi tri kamarátky zasnúbili ale svadba je v nedohľadne. Vydávala sa akurát moja kamarátka, ale tej som bohužiaľ na svadbu nemohla ís´t lebo ju mala 30.6. čo bolo deň pred mojím vypočítaným TP. Cha keby som vedela, ako to bude u mňa prebiehať tak by som tam určite išla a aj by som neporodila. Princezná robila trošku drahoty. Ale chvalabohu už je medzi nami a ja som za ňu strašne vďačná :-) :-) :-)
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Ahoj děvčata tak sem píšu po strašně dlouhý době - jak píše biela nevesta asi jsme všichni na konovi a sem už nezbývá čas - taky jse porodila mimíse a to 12.9.2007 takže o zábavu je postaráno
Profilova fotka
Uf tak mi to dalo práce to tu nájsť :-D Chcela som len mrknúť či nie je niečo nové a tu pusto prázdno,ale ako už bolo poznamenané všetci sme sa presťahovali :-D
Ahojky, po dlouhé době nakukuji a koukám, že tady už se to hemží (nebo právě kvůli tomu spíš nehemží) miminkama. :-D tak teda nahlašuji, že minulý týden jsme oslavili 1.narozeniny našeho Lukáška a v srpnu nám k němu přibude sourozenec. Trošku jsme to vzali hopem :-D tak doufám, že se z toho v září nezblázním, ale už se docela těším, bude to fofr....
Profilova fotka
Favi tak to je rychlovka x-) Gratlujem k dvojnásobnému maminkovství ;-) :-)
Profilova fotka
Ahooj.. tak se pomalu blíží druhý rok.. nejlepší je, jak jsme se s nevěstou Aničkou potkaly a jsme obě tu i tam na koníkovi a ještě máme holčičky obě 7.7.2007. :-)) Letos se chystáme na společný slavnostní oběd v restauraci. Loni to nešlo kvůli šestinedělí, ale letos si to užijeme, doufám.
Profilova fotka
Teda Favites, jsem si myslela, že to bereme s miminkama hopem, když jsme se minulý měsíc začli snažit, ale Ty jsi to vzala teda bleskurychle.. přeju hodně sil a pevných nervů a pak dej vědět, jak se Ti daří a jestli to jde zvládat!
Profilova fotka
Koti jj, stretli sme sa aj tu, aj sme porodili ten istý deň a ešte sa aj snažíme o druhé mimí naraz :-D Inak my sme minulý rok slávili v porodnici páč deň pred naším 1.výročím sa narodila malá :-)
Ahoj holky, tak my máme dnes 2. výročí,slavili jsme ale už v sobotu pořádnou večeří a dnes mi manža donesl krásnou kytku.Jinak se nám narodil 12.11.2007 syn Tomášek x-) A jako asi všichni jserm na koníkovi ;-)
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ahoj ženy, letos jsme to výročí třetí vůbec neoslavili. Byla jsem u mami na zahradě s holkama (ještě nám 28.2.2009 přibyla druhá holčička..) asi si začneme dělat hezké a klidné večery až budou mít holky víc rozumu a až je někdo bude chtít aspoň ten jeden večer pohlídat. Ale všem červencovkám dodatečně hodně štěstí ke třetímu výročí v rodinném životě!
Profilova fotka
Všetkým červencovkám všetko naj k 3. výročiu svadby x-) :-D
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
Ahoj.. necelé 4 roky od svatby a my už čekáme třetí miminko.. :-) Anička to ví! A nikdo jiný tu k nám nechodí? =-)
1
60
61

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?