já šaty ještě nemám,teprve se tak rozkoukávám na netu ale po zkouškách vyrazím.mám akorát obavy aby měli tak malou velikost,mám 34 a to budu ráda když mi bude.
Berunko, 34 je v pohodě. Loni jsem scháněla šaty s kamarádkou, co má 34 a měla takový výběr, o kterém jsem si já mohla nechat zdát. A to nejsem ani nijak silná, mám něco mezi 38 a 40, ale velký prsa, cože je při výběru svatebních šatů dost velkej hendikep, jak jsem zjistila. 8-) Ale nakonec se zadařilo a jsem mooooc spokojená. :-)
Ahoj Sandro a máš je v albu? Jak vypadají? A už jsou na 100% zamluvené? Já ty svoje mám už od prosince. Šla jsem se jednou nezávazně mrknout a už to bylo :-)
Ahojky!Tak jsem tu na chvilku...já se šla v prosinci taky nezávazně mrknout a hned jsem zamluvila :-) Souhlasím s AAjkou,velká prsa ztěžují výběr,ale i tak jsem našla pro sebe ty pravé.
Souhlasím s Iris, není co závidět. Já třeba nemůžu sehnat skoro žádný oblečení, všechno je mi těsný, rozevírají se knoflíčky a je to prostě otřes. Zvlášť v dnešní době, kdy se všechno dělá tak akorát na modelky velikosti 36 a menší. Ale ve svatebních šatech to vypadá hezky, ale taky to bylo celkem štěstí, že jsem sehnala vyztuženej korzet, kterej pěkně drží a ani tam nejsou ramínka a nemusím mít podprsenku. 8-)
Berunko, taky muzu prsa zavidet, ale v sikovnych satech prsa muzes mit! Chce to jen dobrou podprsenku a saty ve kterych se ti ty prsa budou dat "nadhodit" a uvidis ze sama se pak muzes divit.
Aajko, saty mam sice na fotce, ale na net se mi je nechce davat. PRijde mi to tu moc verejny a nechci aby me v nich kdekdo videl. Snad to chapes. Ale mejlem ti je rada poslu jestli chces. A tobe Berunko treba taky, uvidis ze saty dovedou s prsama delat divy!!!
Berunko, jo myslim, ze tuhle kolekci Marysbridal ma salon Adama v PH nebo tak nejak. Salon Renata pobocku v PH nema. Pak taky jeden salon v Plzni Ladys, ale myslim, ze jak pise Iris, v PH je salonu fakt asi hodne a tak by jsi tam nejake takove podobne saty mohla sehnat. Hodne stesti!
Ahoj, tak jak pokračujete? My jsme toho tento týden stihli dost. Máme zaplacenou rezervaci v restaruraci, vybrané menu, objednané prstýnky a zamluvené místo na večerní raut. Máme z toho radost a čím víc se toho zařizuje, tak se začal zapojovat i miláček. Už se taky hrozně moc těší. Jinak mi v jednom zlatnictví bylo řečeno, že už jim dodavatelé avizovali navýšení cen zlata, tak jsem si pospíšili a s prstýnkama se budu doma kochat už za 3 týdny :-D .Tak mi taky napište, jak jste na tom.
Ahoj spionko, my zatím máme restauraci, místo obřadu, kameramanku a foťáka. A v sobotu si jdu zkoušet šatičky. Jsem objednaná do Andělského svatebního studia a pak ještě asi zajdu do Adiny. Přijede mi maminka a budoucí švagrová tak vezmem foťák a vyrazíme. Už se straaaaaaašně těším. :-D Co ty, už máš šatičky?
Tu malou velikost ti závidím. Já mám tak 40/42 a větší prsa. Jo a taky měřim asi 165cm ;-( Když se nadělovala ta ideální postava, tak se na mě nějak nedostalo........ :-| Ale snad něco seženu