Červenec 2006

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
jsou tu nějaké nevěstinky které se chystají do toho praštit v červenci přístího roku??
Profilova fotka
no snad ne ;-)
Taky bych někdy chtěla být trošku mladší,ale zas na druhou stranu mi stejně každá hádá míň,než těch mých 25 :-)
Profilova fotka
iris___ já bych zase chtěla vypadat o něco starší... Mě bude 24, ale nedávno jsem si šla koupit šaty kamarádce na maturitní ples... Prodavačka na mě hned na tykačku a jako vybírala mi samé růžové s kanýrama a já jí řekla, že jako fakt ne... a ona na to, že se krásně do tanečních hodí, tak jsem jí pak řekla, že mám tanční dávno za sebou a že to je na maturiťák, ale ne můj, že ten už mám taky za sebou... prodavačka zčervenala a ani nedutala... myslela si, že je mi 17.... I když jdu s přítelem tak mi nikdo netypuje 24, ale max 20. Dělám vše proto vypadat starší, ale už jsme to vzdala a říkám si, že budou doby, kdy budu chtít vypadat mladší a ono už to třeba nepůjde... takže díky za to, že na náš věk nevypadáme, ne?
Profilova fotka
No Iris i Sonepko, oni nektery si darky davaj, ale spis to tu slavi o tom Mikulasi. Taky to nechapu. Daj diteti darky jako Mikulas a misto certu maji "Cerneho Petra" a pak vanoce a oni jen spolecne vetsinou jedi. Jen malokdo tu slavi vanoce jako my v CR - s darkama pod stromeckem. Takze proto tu vazne v tech dnech nebyvam. Mymu priteli se vanoce v CR mooooc libi, hlavne to ze je u nas vzdycky uz snih a vanoce se snehem to je fakt nadhera. Takze hodne lyzujem a ty darky si dame taky samozrejme. Sonepko, dik za omlazeni :-)
Profilova fotka
Sonepko, tak to je fakt problem, vypadat mlade!!! Kolik by za to jiny holky dali, vypadat mladsi nez jsou a ty si snad stezujes? ;-) No stejne jsme stari tak jak se citime, takze nejaky rok narozeni....na ten kaslu. Nekdy mi je vevnitr 15 a jindy taky 50 (kdyz jsem vyrizena).
Profilova fotka
sandra81___ mě to nevadí, že nevypadám na roky, které mám, ale jen mě někdy otráví ty reakce prodavaček a tak... Spíš jde jen o momentální situaci.... Jinak samozřejmě jsem ráda, že vypadám zachovale :-) :-) :-) :-) :-)
Hihihihi...něco podobného psala včera v zářijovkách i Macinka :-D Vypadáme prostě mladě,ale to není na škodu.Snad nám to vydrží.
Profilova fotka
No prave, o to jde, aby ti rekli v 50ti letech ze vypadas na 30. To je pak panecku poklona. Nebo kdyz je ti 16 a nekdo ti rekne ze vypadas na 20, tak to jsem taky jeste mivala radost. Holky dnes mam svat. oznameni hotovy!!! je super (dvojjazycne vypada vyborne), takze jdem rozesilat at vim do 3 tydnu kolik Holandanu tam muzu ocekavat!?
Sandro,to je super,že jsi s ním spokojená,že se oznámko povedlo!!!! ;-) Už jsem se stihla se ségrou lehce pohádat ohledně výzdoby svatební tabule...ségra je vyučená kuchařka/servírka,takže na to má papír...ale absolutně nesouhlasí se zeleno-bílo výzdobou,prý se to na svatbu nehodí,prý je to jak na myslivecké hody...jenže...ona to bude myslivecká svatba v lovecké chatě,takže si myslím,že se to hodí :-D :-D :-D No,ale ona mi to stejně nazdobí podle mého přání.
Profilova fotka
iris____ mám taky hotelovku a.... bílo zelenou tabuli jsem ještě nepřipravovala, ale dle mého názoru na barvě nezáleží, pokud se ti líbí, tak to neřeš a udělej si jí po svém.... tradiční barva svatby je růžová, ale mě se taky nelíbí, takže moje barvy budou modro bílá....
jasně,že si to udělám po svém...mně se ta kombinace líbí a fakt se to hodí...jinak mou oblíbenou barvou je modrá :-) budou bílé ubrusy,zelené a bílé ubrousky,zelené svíčky a větvičky...
Profilova fotka
iris___ uvidíš sama... já myslím, že když to zkompletujete... tak to bude super..... Miluju modrou a proto bych tak chtěla ladit i mou svatbu, ale vše se bude odvíjet od šatů.... aby se netřískalo..... :-o
Článek se načítá
to je jasné...ale má vysněná kytka se k zelené moc nehodí,vzdát se jí však nechci :-) tak uvidím...kdyžtak buou ty růžičky jen bílé se zeleným "lupením" přítel bude mít zelenkavou uniformu a do nich buď bílou,nebo smetanovou košili - podle barvy mých šatů
Profilova fotka
iris____ já budu mít kaly se zeleným podkladčem, taky bych se jí nechtěla vzdát... tak uvidíme... taky se mi líbí oranžová, je to taková teplá barva, na svatbzu by mohla být taky hezká.... tak uvidíme..... jistě to sladíš dobře....
Profilova fotka
Tak barvu svatby to jsme teda jeste vubec neresili. Myslela jsem ze to bude na tom kdo to bude pripravovat. Je mi to i docela jedno, v jake barve to bude, hlavne aby to dobre a upravene vypadalo. A jestli to bude zelena nebo fialova...nevim no, to nejak neresim. Nebo myslite ze bych musela? to na bude preci delat ta restaurace komplet ne? nebo jak to vlastne je teda?
Profilova fotka
sandra81___ Když jsem vždycky připravovala tabuli a vlastně nevěsta se ženichem přišli objednat restauraci, tak jsme dohodli jídlo pití, a všechny ty věci okolo a samozřejmě, zda mají nějakou představu o barvě.... Nevěřila bys, kolik nevěst chtělo svou kombinaci barev a dohlíželo na to.... Chtěly aby jim to ladilo všechno s doplňkama atd..... ale samozřejmě to nechávali i na nás s tím, že jim na barvě nezáleží
Profilova fotka
Aha, no tak uvidim no, jeste jsem to takhle moc definitivne na zamku kde bude obed jeste nedomlouvala. Zatim mi prijde pro nas nejdulezitejsi kolik lidi tam bude, protoze od toho se bude odvijet to, jestli bude obed na zamku (do max. 70 lidi) nebo pak nekde jinde, kdyz nas bude vic. Doufam ovsem ze ne, protoze na zamku na nadvori je to krasne. Az se me zeptaji na barvy tak uvidime no? Sama takhle nevim jeste....
Profilova fotka
Ahojky holky, tak jsem byla v sobotu si zkoušet šatičky. Musím vám říct že jsme byli asi ve čtyřech salonech a já si vybrala jen jedny, nebo jen jedny mi seděly. Ale byly opravdu super. Sice nebyly bílé, ale šampaňo, ale svědkyně i ta paní tam říkali že mi hrozně padly. Jak šité na mě, vůbec nic by se nemuselo upravovat. Mají vlečku, ale ta se bohužel nedá odepnout, to je takové jedné, co by mi na nich vadilo, ale jsou super. Fotku dám, až stáhnu foto do PC, neměla jsem nějak časík. No byla jsem z nich uchvácená. ´JE v nich i trošku růžové, tak to je super, protože do růžova chci svatbu, no uvidíme. Po novém roce ještě zajdu se podívat na nové kolekce, ale pak bych se rozhodovala asi mezi 4 šatičkama, no to bude rozhodování.... Jinak musím říct že ochota některých žen v salonech to je teda síla. Ještě jsem se s tím nesetkala, ale bylo to děsné. Šlapaly po šatech, šaty měly špinavé, no prostě hrůza, tvářily se na tebe jak na debílka. No je to síla. ]-( A co vy?? Jak pokračují přípravy??? :-D
Profilova fotka
gandy___ ahojky, já ještě salony neobcházela... nebo spíš, ještě jsem nidke nebyla.... A jak vyprávíš, bude to teda síla.... já jsem hrozně nerozhodný typ... ale ono půjde spáš o to, jaké Ti padou a budeš se v nich cítit, že???? No, ale už se na to moc těším....
Ahojky! Já jdu na šatčky zítra,pokud do toho nepřijde něco nečekaného :-S Beru s sebou ségru a jsem zvědavá,co mi padne.Těším se,ale trochu se bojím,že mi nebude nic sedět.
Profilova fotka
Iris, tak hodne stesti se zkousenim. Ja vam tak zavidim, ze furt muzete zkouset!!! tesim se o to vic na cestu do Cr, po vanocich hned razim do salonu!!!
Sandra81,díky.Snad najdu něco hezkého :-) Jinak jdu zkoušet poprvé.A pak zajdeme za odměnu na pizzu :-D
Profilova fotka
Tak z toho začínám být docela nervózní.... většina solónů se tváří...:-( prej mám přijít cca 2 měsíce před svatbou, no to je teda krásné....
Profilova fotka
Sonepko: No to je blbost, kort kdyz se vdavas v letnim mesici. Urcite bych uz byt tebou obchazela salony a nedala na jejich kecy. Byt ja v Cr tak asi ani snad nic jinyho nedelam :-) Myslim, ze ty nove kolekce jim prijdou v lednu a pak bych urcite na tvym miste sla definitivne na ostro zamlouvat! I ja jdu, tak hura. :-)
Profilova fotka
sandra___ Neboj já se nenechám odradit.... spíš čekám až nám potvrdí salón a pak hurá na to..... už se docela těším... Dneska jsem narazila na jeden malý salón a tak jsem se tam šla mrknout... a myslela jsem, že jsem v minulém století..... Šaty tam měli z 80.let... samé kanýry, kraječky, třpitky... fakt to, co bylo moderní před 20 lety..... takže jsem koukala a paní na to, že šaty stojí jen 3 000,- no nasmála jsem se a řekla si, že sem už nepůjdu :-)
Ahojky nevěstinky, taky jsem si myslela, že počkám až na konec ledna, a pak půjdu zkoušet, že to bude stačit. Pak jsem si jednou řekla, že se podívám, protože se mi o tom pořád zdálo. :-) Nakonec jsem si šaty vybrala a zamluvila a nelituju. Navíc prý nové kolekce nechodí v lednu, ale v prosinci, a prý do toho salónu, kde jsem si vybrala, tak tam nevěsty volaly už několik týdnů, kdy jim nová kolekce přijde a hned pak přišly a šaty zamluvily. Fakt jsem docela koukala. Moje šatičky jsou taky z nové kolekce, mají je tam 14 dní, prostě paráda.. Sonepko, rozhodně bych nechodila až dva měsíce před svatbou, v tom mém salónu paní říkala, že třeba září, už má skoro plné :-.
Ahojky holky!Mám šaty!!!!!! :-D V prvním salonu nebyla paní moc ochotná,prý mám přihít až 3 měsíce před svatbou,nic mi nenabídla,neporadila,výběr taky veškerý žádný...no prostě jsem si tam připadala,jako že obtěžuju..Ale ve druhém salonu jsem narazila na moc ochotnou paní,věnovala se mi,první šaty,které jsem oblékla mi padly , nakonec jsem je hned i zamluvila :-D Krásně sedí a mooooooc se mi líbí.Jen budu mít spodničku + 2 sukně (na fotce jen jedna sukně) a budu mít krátký závoj.Zkoušela jsem i jiné,dalo se z čeho vybírat :-) Byla jsem moc spokojená.
Ahoj Iris, koukala jsem ti do alba, moooc ti to sluší. Akorát nechápu, jak budeš mít dvě sukně? :-)
Díky :-) Aajko,bude spodnička,na ní jedna tylová sukně a pak ještě ta vrchní tylovka,takže budu víc "vystlaná",bude to bohatší a nebude to tak dlouhé :-)
Aha, tak to jo, tomu já moc nerozumím, já budu mít prostě spodničku a na ní šaty...

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?