Já chodím s kamarádkou s práce, ale jestli si nebudu moc vybrat tak budu chodit se svědkyní. Je to blbé, protože každá bydlíme na druhém konci Prahy, ale určo se to bude muset nějak udělat, jelikož já i kolegyně měníme práci, takže už spolu chodit nebudeme. Ale kolegyňka mi pomáhá i s přípravama, bude mi dělat dekoraci na stůl, už to máme trošku vymyšlené, něco na způsob jako mám v albu´.
Já si myslím že svědkyně která tě zná nejlíp, proto jí asi i chceš, tak by ti dokázala dobře pomoct nebo maminka!!!!
Mousa,určitě si vyber podle sebe!Ty šatičky budeš mít oblečené přece ty,tak se v nich musíš cítit pohodlně a krásně ;-)
Gandy,já se zase nemůžu se ségrou shodnout na volném dnu...Máme obě moc práce a každá už bydlíme jinde.Sice obě pracujeme v Praze,ale na šatičky se chci podívat na Kladně nebo v Buštěhradě.Výzdobu mi bude dělat druhá sestřička.
Aha.Já taky nejsem na extravagantní...Spíš bych chtěla něco takového,jako mám zatím v albu příprav.Ve skutečnosti to možná bude jiné,podle toho,co mi bude.
ale jo jde to, si predstav ze v tady u nas v Holandsku napad snih a jsou z toho vsichni v soku. Hrozny kalamity, prestaly jezdit autobusy, auta nemaj zimni gumy....no des. Tak me to docela pobavilo. Napadlo 10 cm a jsou vyrizeny!!!!
hele, deti z baraku, ty uz jako naky mas jo? spis prijed dokud deti jeste nemas. Nejhezci to tu je v breznu a dubnu, vse krasne kvete.MIn. rok jsme byli v Keukenhof a to je fakt krasa. No tak zatim cau.
Ahojky holky,
už máte vybráno kde si necháte dělat svatební koláčky?? Já vůbec nevím. Nemám představu, aby to zas nebylo moc drahé a bylo to dobré.
Kolik bychom si jich měli nechat udělat když budeme mít cca50 lidí????
Gandy, taky vubec nevim. Asi bude nejlepsi obejit par curkraren, ochutnat tam a pak kde to bude nejlip chutnat a nebude drahy, tam objednat. nebo od nekoho sehnat tip. Ale ja taky zatim zadny tip nemam, takze netusim. Ani nevim dorty kdo nam udela atd.
Gandy,o počtu představu nemám,ale my je budeme péct s maminkami sami...Mám doma nějaké recepty,takže se některý nejprve vyzkouší a pak se udělají na svatbu :-) Obě maminky jsou šikovné a já peču děsně ráda,takže si myslím,že se to zvládne.Nebudeme jich dělat moc,protože budeme péct ještě nějaké řezy a tak...
Ahoj Marinko!
Teď jsou spíš vánoční přípravy,než svatební...Ale mám vyhlídnuté malé skleněné svícínky na svatební tabuli...1 ks za 9,-- Kč v ikee a do toho budou malé zelené svíčky.Teď jen mít čas tam zajet...
Jojo,chci do zelena...aby měl přítel radost :-) A mně se to taky líbí.Ubrusy budou bílé,ale bude větvičková výzdoba.
Právě,že ty svícínky nejsou ani drahé a dají se použít i při jiných příležitostech.
Ahoj aajko, já jsem teď byla pořád na praxi a nedostala jsem se vůbec na net, je to hrůza, nic nestíhám.. A to se blíží Vánoce! Prstýnky jsou doma a jsou krááásné!!! Už máme i návrh oznámení, dám ho na chvíli do alba, zatím nechci, aby ho viděl někdo z rodiny. Tak za chvíli jukni a pak to smažu..