tak to jste spolu fakt dost dlouho na svatbu. a s bytem to znám,kupovali jsem ho před necelýma 2 rokama.Ale bohužel bez příspěvku :-(
máš album?podívala bych se na tvé představy, jdu to obhlídnout
no jasně,to jsi ty s těma kalama,já je chi taky a už jsem tu jednou psala,jak mě všichni u nás od kal odrazují,že je to pohřební kytka.já si to nemyslím a jsem ráda,že tu je tolik nevěst se stejným názorem ;-)
Mám koukni na ně - my to taky budem mít bez příspěvku. Protože ho budem kupovat do konce tohohle roku. Příspěvek je jen pro manželé a nebo páry, kteří mají spolu dítě. No neva - to se nějak zmákne - taky se jdu podívat na tvé album jesli nějaké máš :-)
Aha - já jsem tě špatně pochopila - oni te totiž vyšli nějaký ty příspěvky pro mladý od státu viš?
No, moje máma mi řekla, že mi svatbu chce zaplatit - jenže to já zas úplně nechci - jen tak trochu přispět.
Album jsem zhlídla - ty první šatky jsou fakt hezký.
Už máte zamluvenej termín?
ty první jsou mé vysněné.už vím,kde je mají tam pojedu jako první.Jsem do nich fakt blázen.Ale uvidím,třeba na mě budou hrozný.
Termín zamluvený mít nemůžeme.u nás to teprve někdy v prosinci vypíší.pak hned volám.
Jak jste na tom vy?
Já dneska volala na matriku a mám ho přeběžně zamluvenej. Musím tam do čtrnácti dnů přijít a zamluvit na pevno a ty všechny oficiality. Jenže se nechci vdávat na radnici, ale venku pod širým nebem u zámku - tak to musím ještě nejdřív dohodnout na zámku a pak půjdu na pevno zamluvit na matriku a přitom vypláznu 2000 na víc za to, že nebudu mít svatbu na radnici - což je docela síl :-o a
ok Karlových Varů
taky chci zámek, u nás se oddává na zámku ale v hrozné místnosti-maličké,...tak taky chci jestli nám to udělají venku,ale zatím ani neodpověděli na dotaz. tak mám vyhlídnutý další zámek s krásným rytířským sálem - když to u nás nevyjde (a jak je u nás znám,nevyjde!) taky za ten zámek se sálem chtějí 3000! asi je to všude
No to já ještě nevím co mi na zámku řeknou - tam jsem ještě vůbec nebyla - tyhle prachy chce matrika. Jsem zvědavá co řeknou na zámku - jestli mi naúčtujou za to, že se chci vdát na nádvoří - tak na to kašlu, protože to by bylo už asi trochu moc - je to normálně veřejně přístupný místo - tak snad nebudou nic moc chtít