Nazdárek holky.. dneska jsem nakoupila mašličky na vývazky.. bílé se zlatým okrajem a červené.. sem zvědavá co z toho stvořím :-D Mamina na mě koukala jak na blázna, prej to ještě neviděla víc barev jak jednu.. ehm, stará škola :-N
katus přišlo mi od adminů tohle Ahojky,
foto z tvého profilu bylo smazáno, protože nesplňuje pravidla fóra v bodě: \"Použij prosím jenom své aktuální reálné foto (ne foto tvého dítěte, osobnosti, zvířátka ...) jinak bude smazáno\".
Více zde:
http://www.modrykonik.cz/forum/show.p...
x_woman:ono je to tak,že teď momentálně jsem zaměstnaná a hledala jsem místečko,chtěla jsem jedno určitý,ale pořád mi řikali ať se ozvu další měsíc,že teď nemaj místo a já potřebovala už nutně změnu tak jsem se začala poohlížet i jindem jelikož jsem s tím prvním co jsem chtěla nepočítala.Nakonec jsem si našla úplně jiný místo,dala v dosavadní práci výpověď a slíbila,že nastoupím od ledna a ten týden s emi ozvali z toho mýho vysněnýho prvního!!
Hlavně já jsem musela počítat s tím,že s platem půjdu hooooodně dolů,..... :-( :-( :-(
monnca: a co to tve vysnene mistecko? prece si to muzes jeste rozmyslet... :-) pokud by te to bavilo vic, tak bych nic neresila... ;-)
smardik: to je blby s tou foteckou... furt lepsi nez ruzovy "nic"... :-|
Ahooj holkyy, tak jak víkendujete?? :-) jinak včera můj Peťka donesl od mamky super děrovačku rohovou a srdíčko a tak...a vlnkovaté nůžky...tak ještě koupit papír a pak se můžu pustit do dělání těch jmenovek na stůl...jinak jsem slyšela v rádiu , že zámek Milotice na svatby plně obsazen do října 09