Koukla, viděla, vše mi je jasné :-) . My zatím máme domluvený termín, místo obřadu a hostiny a fotografku. Do Vánoc už nic moc dělat nebudu, teď chci péct cukroví - peču asi 30 druhů a ve finále téměř všechno rozdám, jelikož my na cukroví moc nejsme :-D , ale po Ježíškovi se do všeho pustím :-) .
Také budeme mít na svatbě spíš kamarády. Počty jsou zatím nejasné.
Ahoj holky dlouho jsem tady nebyla ale mam novinku,uz mi prisly saty,jeste jsou na poste ale prisiti vikend si je zkusim,necham si je u mamky aby je muj nevidel,tak pak dam vedet...no jsem zvedava a trochu se obavam aby byly hezke.... :-|
Ahoj holky!!!!
Kathus, šatky máš hezké. My už máme s partnerem celkem jasno, co se týče šatiček - bude to nějaký model Mori Lee v kombinaci s vínovou. Nebo, spíš jsme vytvořili vlastní model na základě inspirace. Teď už jenom přemýšlím, zda si je ušiju sama nebo je dám někomu ušít ;-) . Také jsme si vymysleli vlastní svatební oznámení - chceme mít něco originálního ;-) .
Hezky připravuje a těšte se :-) .
Ahoj holkyyyy!!! Nějak se v posledních dnech nemůžu zastavit a už vůbec se nepotkávám se svým volným časem!!!! :-p Buď peču cukroví, nebo připravuji něco do práce nebo.... Ale mám i něco pozitivního - koupila jsem si látku na šatičky - huráááááá 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Ahojky Mirco ;-)
Já také v poslední době vůbec nic nestíhám :-( jsem furt v práci,do toho jsme měli včera a dnes inventuru,no hrůza a děs ]-(
Ani nestíhám chodit sem na Beremko :-( ale na druhou stranu,ted šla svatba trošičku stranou,páč jsou tu Vánoce :-D
sorbon Tomášek krásně roste :-) a je už hodnější, má už jakýsi takýsi režim. No jsem smutná protože u nás to nevypadá na svatbu ale na rozchod :-( jen se hádáme
smardiku ahooj, dlouho jsem tu nebyla, ale koukam, ze tu jsi ty, taxem te prisla pozdravit... ale dobre zpravy nemas! jaktoze se hadate?! :-o to bude jen prechodny, uvidis...
no a jak velkej je nadsenej z malyho? pomaha ti aspon trosku? treba jste jen oba unaveni z nove situace... to je hroznej zasah do zivota mit miminko! to ti obrati zivot naruby.. taxe pak muzou dit i prudsi reakce. ale oba jste se na mimi tesili, ne?
zabi pomáhal tak první 3dny jak jsme přišli z porodnice a já ještě byla slabá, ted na to kašle, jak něco chci musím mu říct 5krát a to má kecy. dneska byl s malým poprvé venku a to má 7 týdnů, to snad hovoří za vše ne? a včera s ním byl poprvé sám a po 20 minutách mi volal at okamžitě přijdu že to s ním nezvládá :-( a to plánované mimi na které jsme se těšili
oou, tak to je blby, to je mi lito:-( to skoro vypada, ze se tesil na panenku, ne na zive miminko. asi ho musis doma nechavat s malym tomasek casteji samotneho, aby si zvykal. a nechat je tam at se deje, co se deje. vsak on si poradi. ale musi si k nemu taky najit vztah a pochopit, ze to je opravdu zivy tvorecek, co tatu potrebuje stejne jako mamu.
zabi tak nějak, no měl dost zkreslené představy o tom co je to mít dítě, maloval si to moc pohádkově a ted je vykulený z toho že malý řve někdy i 3 hodiny, že se budí co hodinu někdy apod.jo já bych je ráda nechala spolu ale co mám dělat když tu lítá po sousedech a volá mi že jestli okamžitě nedojdu tak jde s malým k rodičům? snad dostane rozum, pokud to tak půjde dál tak mu sbalím věci a jde a to už jsem mu dneska řekla, rozdíl nebude kdyř s ním budu sama žádný - no možná jo budu klidnější. On velkej je strašněj vztekloun a já mu nedokážu vysvětlit že jak je vzteklý on a protivný že se to přenáš i na malého, že když je na mě furt protivný jsem smutná a malý to cítí a nedokážu ho uklidnit
uuuch, tak to je vazne blby. mi prijde, ze je trochu nevyzralej, kdyz si s malym neumi sam poradit. a nemate nejaky znamy, co by taky meli maly detatko? ze byste je pozvali a tomas by od nich odkoukala, jak se vas znamej chlap o dite stara? ... jinak mas naprostou pravdu, ze detatko pozna, kdyz neni mamina v pohode. a podle toho, co pises, nebude moc velkej rozdil jestli budes sama. ale moc me to mrzi. a co vubec vasi a co t. rodice? jak se k tomu stavi? tam bys nejakou pomoc nedostala? (myslim aby velkyho zpracovali trosku)
zabi právě že známe máme a kvůli nim je takový, jak byl doma se mnou ze začátku fakt pomáhal a i v těhotenství doma hodně věcí dělal at si odpočnu, ale u něj v práci mají dva tak malé dětí - jedno má půl roku a druhé je o měsíc starší než Tomášek a ti doma nepomáhají vůbec - podle jeho slov by nepřebalovali, na procházky nechodí apod, má se starat matka takže to zkouší i na mě ale narazil chlapec, dneska jsem už udělala točo s tím že jestli se to brzy nezmění budu s malým raději sama tak uvidíme. jdu spát, malý se mi ve 2 hodiny budí a pak od 5 už nespí - tak jednou za týden jo
aha!! no tak to jsou tupci ti chlapi a chudaci zensky! tak to by se teda mel T. dost rychle vzpamatovat - starat se ma matka? a od ceho je otec?! ja bych mu dala normalne pesti!!! me za tebe uplne nastval! no hlavne silu a nenech si s*** na hlavu. a dobrou noc, myslim na tebe, at se to zlepsi.
Ahojky smardik,tak to mě mrzí jaká je u vás situace :-( a není to určitý druh žárlivosti? třeba tvůj přítel žárlí na to,že už se nevěnuješ jen jemu :-| Mužský mozek tohle nepochopí,že s narozením miminka jde tak trochu všechno stranou :-.
Ale snad se to časem srovná,zkuste si o tom promluvit =-) Tak držim moooc palečky a držte se s Tomáškem ;-)
Ahoj holky. Smardiku, také mě napadlo to, co sorbon, zda se nejedná o žárlivost. Chlapi si to v hlavě srovnávají daleko pomaleji než ženy. Nedělej unáhlené závěry, i když Tě to samozřejmě mrzí. Věřím, že se vše srovná :-) .
Také všechny zdravím předposlední den v roce ;-) !!!!! Vánoce jsou téměř za námi a termín svatby se blíží. Uf, už je to méně než půl roku =-) . Naše vlákno diskuze je poněkud mrtvééééé :-|