8.8.2009

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahojky, je tu některá z Vás, která bude mít svůj velký den tak jako já 8.8.2009? ;-)
Profilova fotka
Browneye: Ahojky, no koukám člověk tu jeden den neni a tady se rozjede taková diskuze, že ani nestíhám. To je super, že ti ty potahy vyšly. S tím termínem jste měli kliku, to by bylo fakt zajímavý, mít to v jeden den. S tou Květuší, je super na nakupování těch blbůstek, jsou tam o dost lacinější, já mám výhodu k tomu to, že jsou z Mostu a že nemusím platit poštovné, mají docela dost velký výběr, řekla bych, že i spoustu věcí nemají nafocené, ale co se týče šatů, tak ty bych tam fakt nechtěla. Spoustu lidí se tam setkali s opravdu nepříjemným přístupem. Večerní šaty tam mají krásné, ale co jsem viděla svatební, tak nic moc. Já jsem zatím měla kliku, že na mě nikdo nepříjemný nebyl, ale fakt hodně známých tam bylo zklamaných a šlo jinám. Tento týden tam chci zase pro nějaké ty blbůstky skočit.
Profilova fotka
Ellena: Nemáš zač, snad tam něco vybereš, můj přítel už je ze mě hotovej, prý nedělám nic jiného, než koukám na tyto stránky a různé obchůdky a organizuji. Taky se mi o tom zdá, asi z toho už magořím, ale člověk se tak těší. Darkmadame: Ahojky, zdravím a vítám tě tu mezi námi. Koukám, že u Vás půjčování šatů je pěkně mastné. Asi bych také přemýšlela, ale bála bych se asi toho, jestli to ušijou a bude to vypadat tak hezky, jak má. A také, jestli mi budou sedět a slušet. Vybrat od oka střih, který ti padne neni jednoduchý.
Profilova fotka
Ahojky Lien, dneska jsem si obvolala i obchůdky s metráží a docela jsem měla úspěch, i dobré ceny jsou, tak se zítra nebo ve středu vydám prohlídnout si látky přímo na místo ;-) Teď hledám nějakou pěknou svatební knihu hostů, chtěla bych ji do šampáňa, ale je to docela problém sehnat...Nevíš o něčem?To by byl pěkný malér, kdyby to měli ve stejný den, já nevím, co bychom dělali ]-( Ještě, že to nemusím řešit...
lien82:Tak to jsme na tom stejně muj přítel mi taky pořád nadává že sem pořád koukám a nedělám nic jinýho podle něj je na všechno čas on by to všechno stihl měsíc před,to jsem vyděla dneska nemohla jsem už sehnat fotografa takže jsem měla pocit že nás bude fotit naš dvouletý syn :-) .Taky se hrozně těším a hlavně chci aby všechno bylo perfektní,ale nějak se mi moc nedaří .... :-( Už nic jinýho nedělám že koukám na internet na svatby a td. už nechodím ani ven s malý a to mám doma ještě čtyři hafany takže pak na mě všichni smutně koukají a chtějí jít ven a já všude vidím závoje,šaty,dorty a td :-D
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
browneye: Dá se říct, že každou chvilku někde něco hledám, takže když na nějakou tu knihu natrefím, tak ti přepošlu odkaz. Jinak k těm fotečkám, pokud máš v příslušenství program na malování, tak tam si můžeš normálně fotku do toho dát a tam to zmenšíš taky. Nedávno jsem tam na to přišla. Už se moc těšim, až sem něco přidáš. Ellena: Je vidět, že jsou všichni chlapi stejný. Já vidím Míšovo pohledy každej den. :-D Jsem na tom stejně, nejraději bych ani nechodila do práce, abych na to měla dostatek času. Kolikrát tu sedím do dvou v noci. Tento týden mám ovšem smůlu, mám celý týden noční, tak mám po vydřepávání u pc. To toho moc neudělám, po noční chrápu a pak se zase tak nějak připravuju. :-(
Holky ted to bude vypadat že jsem uplně blbá,ale chci se vás zeptat svatební kniha hostu je co? :-) Asi jsem dost pozadu proti vám :-( vdávám se poprvé :-D :-D dík za vysvětlenou :-) .....
Profilova fotka
Ahoj.Taky se přidávám..8.8.2009 ve 12:30hod. zrušili jim polední oběd ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) Jinak byl poslední čas 14:30hod. .....Jo a v Kutné Hoře... :-)
Profilova fotka
Ellena.camelia: Ahojky, je to knížka, která slouží k tomu, aby každý z hostů, mohl zapsat své přání oslavenci nebo novomanželům. Jinak také jsem to ze začátku nevěděla, ale jak pořád hledám, tak jsem to někde taky našla. Petrahvezda: Gratuluju a vítám tě tu mezi námi.
Profilova fotka
Ahojky holky, tak jsem se už konečně dostala k PC a pořádně jsem to tu prostudovala, abych byla v obraze,jak jste na tom :-D Tak jestli Vás to uklidní, tak Jirka mi taky pořád nadává, že vysedávám u netu a pořád něco studuju a jsem na beremku ;-) Takže nebojte, všude je to stejný...Prý kdyby to věděl, tak mě požádá až měsíc před svatbou ;-) No ale vy, které všechno taky zařizujete, tak víte, že za měsíc něco stihnout není vůbec reálné, natož v den jako je datum 8.8.,že???? Lien: Na látku na ty potahy půjdu nakonec příští týden s budoucí tchýňkou...Dneska jsem se byla podívat na ušitý vzorový potah ze starých prostěradel, vypadal moc pěkně...Dneska jsem si myslela, že už konečně vyberu čokofontánku, mám sice užší výběr, ale nemůžu se nějak rozhodnout :-( tak snad zítra...Do čeho budeš dávat přání? Do nějaké nazdobené krabice?A jak jsi pokročila,co je nového? Ellena: Neboj, já se taky vdávám poprvé a na začátku jsem taky vůbec nevěděla, co to taková svatební kniha je...jsou ale dva typy...jedna ja ta kniha hostů, to je to, co psala lien82. Každý napíše nějaký vzkaz novomanželům (do života), nebo to, co se jim líbí na svatbě nebo naopak nelíbí (ale to se tam moc nepíše :-D ).Některé nevěstinky to taky dělají tak, že si tam nechají nějaké volné stránky a k těm vzkazům vlepují dodatečně fotky, já si to ale moc neumím představit, jak to uhlídat, leda nadepsat, stránka pro vzkazy a stránka na fotky...A pak je svatební kniha novomanželů- to ti dělá fotograf, nebo někam doneseš fotky ze svatby a oni ti udělají z fotek knížku, svatební ;-) Petrahvezda: Vítám tě mezi námi, vybrala jsi si krásné datum ;-)
když už tak mluvíte o té svatební knize-budete si ji vyrábět samy? Napadlo mě totiž, že bych vzala svatební album (ještě prázdné) a vyčlenila tam 2-3 stránky na ty přání. Měla bych tak všechno pokupě i s fotkami.
Profilova fotka
Darkmadame: to záleží na tobě, jak to chceš mít..Co se týče domácích výrobků, tak na to já bohužel nemám nadání ;-) Já budu mít klasické album svatebních fotek, potom bych chtěla ze svatebních fotek svatební knihu a knihu hostů si někde pořídím s tím, že buď mi tam lidi budou psát jen vzkazy nebo ty stránky nějak označím a u každého vzkazu nechám místo na fotku dotyčného :-) Záleží taky, jak bude velká ta kniha hostů...Krásné mají na Slovensku, ale staršně drahé ]-(
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj holky,hlásím se do vašich řad..Máme to na plzeňské radnici..Jinak mam pořád pocit,že nestíham..zatim co přítel má pocit,že plašim:-D Zatím mám zamluvené šaty a čekají nás schůzky s fotografy..Vím kde si nechám udělat dort a hledám kadeřnictví a kosmetiku..Přijde mi to zoufale málo..Pořád jsme tak nějak ve fázi hledání..
Profilova fotka
Ahojky Lenileni, vítej mezi námi ;-)Neboj, ve fázi hledání jsme všechny ;-)a já mám pocit, že snad nedomluvím všechno to, co bych na svatbě chtěla mít :-|Je toho moc...a co se týče šikovných lidí, tak málo, jsem asi holt náročnější :-D
Profilova fotka
Lien82: Tak snad ti už konečně udělám radost ;-) Vytvořila jsem si už album příprav, ale řeknu, to zmenšování fotek v malování byla maturita :-D Jako zvětšování bez problémů, ale obráceně :-( Sice některé fotečky nejsou po zmenšení moc dobré kvality, ale tak lepší než nic, že?? :-)
Profilova fotka
Browneye: Ahojky, zrovna jsem se vzbudila po páté noční, a tak jsem to tu musela dohnat, dost jsem koukám zaspala. Koukala jsem na fotečky, hezky jsi si s tím vyhrála, šatičky jsou krásné, tyhle se mi také líbili. Je vidět, že to máš vše vymakané. já jsem si dnes koupila materiál na výrobu jmenovek na stůl, chci si s tím vyhrýt, v pondělí jdu koupit organzy na stůl a vývyzky, krabice na výslužky už máme. Na kosmetičce se pracuje. Má se mi ozvat jeden klučina, ale pokud se nezve, tak mám v záloze jeden salon. Jinak svatební fotoalbum doma mám a knihu hostů zvažuji. A na jednich stránkách si hlídám hezkou ozdobu na autíčko. Jinak v úterý si jde taťka vyzvednout nové autí, co si koupil, takže u mě je jasné, čím se povezu, celej život si na to šetřil, tak teď před mojí svatbičkou do toho praštil. :-D S tím přáním jsi mě zaskočila, nad tím jsem vůbec popravdě nepřemýšlela. Máš to ale hodnou tchýni, tak až budeš mít první kousek, tak zase přidáš foto.
Profilova fotka
Lenileni. Ahojky, vítám tě tu. Neboj se toho, že jsi ve skluzu, z toho tu máme stres asi všechny. Je toho moc a člověk nejdříve sbírá inspiraci a pak už to jde samo. Když už mám pocit, že toho mám dost zařízeného, tak napíše Browneye nějakou novinku, na kterou jsem zapomněla :-D, jako teď s těma přáníčkama. Už mi zase jedou závity na 220. :-)
Profilova fotka
Ahojky Lien: Vymakané to nemám, kéž by :-D Je tolik věcí, co člověk musí zařídit :-( Pořád ještě nemám kameramana a DJ ]-( Teď jsem trošku polevila, byla jsem v práci, tak jsem na netu vůbec nebyla...Tak aspoň tu čokofontánku jsem nám objednala :-) A jaké auti taťka pořídil a jaké barvy? ;-)
Profilova fotka
Koupil si nového Forda Focuse, kouřová metalíza a a interiér má černo-stříbrný, pomáhala jsem mu vybírat, taťka chtěl původně jiné kvůli penězům, že tohle autí stálo o dost víc, ale tamty autí nebyli nic moc, tohle bylo už takové luxusní oproti jiným. Navíc nekupuje si to na rok, řekl že tohle autí s ním dožije. Víš co se mi u Vás moc líbí, ty holubice, to bude nádherný. Tento týden jsem také neměla moc čas, ale hned v pondělí to jdu napravovat. A co se táče kameramana, vždyť jsi o nějakém psala, měl ti posílat video, nebylo to nic moc?
Profilova fotka
Tak to jste dobře vybrali ;-) Mně se ty holubice líbily tady na beremku, některé holky mají černobílé fotečky a vypadá to moc dobře ;-) Zmínila jsem se před kamoškou a jak jsem ti už psala, bylo to zařízené :-) Zítra přijdou, tak se ji musím zeptat, kolik nás to bude stát...ale tak myslím, že to nebude taková hrůza...když normálně se půjčují páreček za 800,-Kč...Ten kameraman byl hrozný, pořád do toho videa kecal a ještě to byl nějakej vidlák...no hrůza...on má natáčet a organizovat případně trošku lidi a ne vykecávat takové kraviny...Dobrý kameran, co je tu v oklí Brna je na náš termín obsazený, to jsem ti myslím už psala...Pak je tu jeden, ale ten je teda dost drahý, navíc mi dneska jedna holka napsala, že letos točí pro čt a nedělá svatby, tak nevím, pořád sháním :-( asi se podívám i někam dál od Brna a zaplatím mu cestu nebo já nevím ]-( DJ v bleděmodrém totéž...
Profilova fotka
Jen ještě nevím, jestli ty holoubky budeme pouštět z nějakého košíku nebo z rukou, možná z rukou, to bude asi hezčí...Taky záleží v čem mi je pán dá,že?? ;-)
Profilova fotka
Určitě to bude asi lepší z rukou, škoda, že tady se něco takového nesežene. :-( S tím kameramanem jsi mě rozsekla, no to už by to mohl natáčet pomalu každý, ale určitě tam je spoustu dobrých kameramanů, jen třeba o nich nevíte, chce to ještě rozhodit sítě tady od holek. Od Vás z Brna tu musí být spoustu lidí.
Ahoj nevěsty, píšu poprvé, zaujalo mě, kolik z vás si vybralo toto datum 8.8.2009, stejně jako já, četla jsem jen letmo,o čem diskutujete, a zajímalo by mě, co na to říkají hvězdy(astrologie), bude to dobrý den:-)????? A taky jste nestihly 8.8.2008....ale nakonec jsem byla ráda, když jsem viděla to vlakové neštěstí.
Profilova fotka
Ahojky, tak tě tu také vítám, že by další, kdo by se připojil do naší drbárny? :-D Na numerologii a astrologii bych z jedné strany byla zvědavá a z jedné i ne, co kdyby řekli něco negativního, pak bych asi na to pořád myslela. A jak jsi na tom z přípravami ty?
Profilova fotka
elen.z: Jinak máš hezké šatičky, ale ty náhradnice se mi na tobě líbí víc ;-)
Profilova fotka
Ahojky, Lien: koukala jsem, že máš v albumu nějaké nové fotečky ;-) No, ty účesy i líčení jsou fakt nádherný, možná něco zrealizuji :-D Elen.z: Vítám tě tu mezi námi ;-) Jinak budď ráda, že jsi to nestihla 7.7.2007 a 8.8.2008, co jsem slyšela, tak v tuto dobu bylo jedno z nejhorších postavení hvězd :-( Nevím, jak je to letos s 8.8., ale celkově je prý tento rok ideální na vdávání, prý by uzavřená manželství měla vydržet navždy :-D Je prý nejlepší postavení hvězd za 12 let...To jsem někde slyšela, ještě než jsem byla požádána....ale je fakt, že loni v prosinci, mi Kludská na jednom zábavném večírku řekla, že tento rok pro mě bude zlomový, jako že svatba atd...tak jsem si v tu chvilku říkala, že by??A měsíc a půl na to, fakt jo....Tak pozitivní zprávu jste holky chtěly slyšet ne?Ale je to fakt ptavda, nebojte, nekecám :-D
Profilova fotka
Ellen.z: Taky se mi víc líbíš v těch šatičkách do zálohy, jsi v nich taková jemnější...Ale záleží na tvém pocitu.... :-)
Profilova fotka
Ellen.z: Teď jsem si všimla, ty jsi z Brna? A kde máte svatbu a hostinu? ;-)
Profilova fotka
Browneye: Ahojky, jsem ráda, že se ti obrázky líbili. Já jsem teď nějaká trošičku víc zklamaná, do interní pošty mi teď jedna holčina napsala, že v těch svatebních šatičkách, co jsem si vybrala vypadám blbě. Nemám ani teď náladu dělat ty jmenovky, co jsem měla v plánu, rozhodně nechci v den svatby pro Michala vypadat doslova blbe. Pořád teď na to myslím a jsem bez nálady, to v nich opravdu vypadám tak blbě :-(
Profilova fotka
Lien: Ahojky, fotky dost zkreslují, takže pokud tě někdo vidí jen na fotečkách, nemůže ti přece říct na stopro procent, zda jsou šatičky dobré...Pokud mám být upřímná, tak šatičky jsi si vybrala nádherné...jen nevím, jestli se mi to zdá z fotky, nebo to je tak i ve skutečnosti, působí na mě, že ti vršek trošičku odstává...ale možná to dělá foto...Víš co je nejdůležitější, jak ty sama se v šatkách cítíš...Pokud se v nich cítíš dobře, budeš se líbit i Míšovi ;-) Měla jsi i jiné favoritky?Posílám pusu Zuzance :-)

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?