browneye: Ahojky, tak už mám foto zařízené, předtím mě foto mělo vyjít 171 kusů 1170 a nyní budu mít 426 kusů za 860, tak alespoň něco pozitivního, jen se teď nemůžu dočkat, pak si budeme dělat plátno do obýváku, je to moc krásné.
Ahojky holky, tak jsem tu s tím odkazem, aby jste měli představu, jak to vypadá. Nechala si to dělat jedna holčina, co se vdávala u nás v Mostě a hodně mě tím inspirovala.
http://www.beremese.cz/album/view.php...
Browneye: Objednávám vše přes net do jednoho fotolabu v Mostě, je to pohodlné.Dej si do vyhledávače Fotolab Fotosvět 3 a jukni tam na plátna. Jsou tam i ceny všechno.
xvitk101:Fotoalbum jsem měla ještě před svatbou, ale nemám fotečky :-D Pořád na ty profi čekám, snad už zítra :-) i s videem....a jedno jsme dostali taky jako svatební dar :-D A ty, už máš?
Lien: Děkuji za info....
browneye: Máš teda trpělivost! Já chtěla vybrat album až podle fotek (styl a velikost), mám fotky i DVD s videem, ale album zatím ne. Žádné se mi totiž moc nelíbí, ale objevila jsem jedno moc pěkné (cena též - 700,- Kč, ale obětuju to), ještě ho zajít koupit :-) Jo a včera jsem byla v Tescu a maj tam docela pěkný z recyklovanýho papíru, tak se pro něj dnes asi stavím.
Si říkám, že je zatím čas. Co jsem tu tak četla v diskuzích, tak jsme ještě docela rychlé - někdo nemá album rok :-) My se stěhujem, tak absolutně nestíhám...
ahojky, nějak nám to tu umřelo, co? Zrovna, když jsem ráno přišla do práce, říkám si, tak už měsíc... Jinak nemám ještě jediný doklad - pouze zažádáno o občanku. Co vy a kdy budou fotky browneye? ;-)
občanku taky ještě nemám, prý až 16. :-(
no Brow sem tam nějaké fotky upravuju, chjo jim to taaak slušííííí... mě štvě :-D
teď jede do 19. na dovču takže na netík asi jen tak ěnco nedá a hlavně dokud nebudou dokonalé tak je nikam nedá... takže holky strpení... :-)
jinak už máme rozestavěný baráček...resp máme založenou stavbu a včera jsme zjistili, že asi zabijem projektanta... :-( ale to je na dýl, dneska to budou chlapi řešit, tak jsem zvědavá s čím manža večer přijede...
Ahojky holky, taky se těch fote nemůžu dočkat, Browneye nás napíná. Jinak já už nějaké ty doklady mám hotové, občanku a řidičák mám, pojištovnu mám taky vyběhanou, jen čekám, až to přijde. Taky jsme si udělali radost a koupili jsme si chatičku, je tam sice hafu práce, ale je krásná.
Kajka_37: Jůj, no vy se máte baráček ;-) neboj problémy se vyřeší
Ahoj Lien, chatičku? jéé a pochlubíš se? :-)
jen vyčkejte, fotky jsou fakt parádní :-) i když ani nevím stli je sem chce dát :-D 8-) kdyžtak vám natajno jednu pošlu :-)
kajka: no pošli ;-) ale pssst
musím se pochlubit mám už doma novou kartičku pojištěnce :)
teď je prý výhodné kupovat nemovitosti, my plánujem za cca koupit v Pze byt...
Kajka_37:Zkusím sem dát nějakou fotečku do svatebního albumu. Je celá dřevěná má nahoře pod střechou dvě ložničky a dole je obývací místnost, kuchyňka a špajzka. Je světlá, zrovna se pracuje na nátěru na hnědo.Jink se taky hlásím o tu tajnou fotečku.
Lasinek: Teď je na koupi nemovitosti opravdu nejlepší doba. Určo nějakou chatičku pěknou seženete.