Ahoj Katy: proč bych to měla potvrzovat, jasně jsem napsala že v úterý u nás...jinak bych to přece zrušila..všechny holky to pochopily a ozvaly se..ty jsi napsala, že dáš vědět jestli jdeš s Luckou nebo ne a neozvala ses, tak jsem brala, že jsi šla..však ta návštěva není povinná.. :-) pokud bys přijít chtěla, tak by ses asi ozvala, ne? jinak jsi zvaná samozřejmě kdykoliv jindy... ;-)
malý vstával o půl sedmé,pže ho vzbudil budík Martina, ale teď už zase usnul..vydrží ready tak hoďku
katy: zkusím si od rossmanna stáhnout prográmek a vyzvednu na obchodě..mají teď 10 na 15 za 1,49 Kč
Pan a máš na ni někde odkaz? a jakou barvu? já jsem s kočárkem spokojená, neměnila bych a už se těším na sporťák,včera jsem byla vybírat zimní fusak
Insignia je nádherná...až budu příště měnit oktávku.. ;-)
katy: to věřím :-D tak toto jste si vybrali vy? Nebo jak jste na tom s výběrem?
saly: tak to je dobrá cena za fotky ;-)
no mám starší.. je taková do šeda, tuším jemné kostičky. Odkaz nemám, leda, že bych ti na ukázku poslala jaký jako podobný, nebo ti pošlu mailem foto.
vypadá to jako toto: http://www.batolata.cz/detail.php?zbo... akorát v té šedé. Rozepínání po celé šířce boudičky. Ty novější typy mají vzadu jen malé okýnko a to jsem nechtěla. př. http://www.nej-kocarky.cz/inglesina-m...
no hlavně je praktická.. jsem musela uvažovat, jestli budem mít velké dítě - po M. tak by přes zimu nevydrželo.. ty kočárky se ted prodávají nějaké malé.. takže jsem volila tento, je nejprostornější a patří mezi nejlehčí kočárky, snadno ovladatelné a má úzký rozkol kol.. takže se s ním vejdeš všude. Já chtěla velké kola a taky ten velký košík pod kočárem a taky jsem chtěla houpací no. Takže inglesina vyhrála :-)
jojo, tos měla úplně jiné požadavky na kočár než já :-) já jsem rozhodnutá jít už v říjnu do sporťáku, tam se to dá aspoń naklopit ať malý vidí, je zvědavý a ležení na rovném nám moc nesedí a nebaví ho.Sporťák to má velký, takže s fusakem i s nánožníkem mi tam v pohodě vejde.nám malý roste šíleně.měl 50 jak se narodila teď už má přes 60cm(kočár mám 80 cm) a jdem dneska k Dr.měřit
Saly: ani nemluv, hned by se mi líbilo, kdyby mi říkalo pane, ale začneme asi s jeho předchůdcem a za 4 roky vyměníme za Insignii :-)
Pand: což o to oba bychom ji brali, ale v prasátku nám chybí ten milion :-N
Ty tušíš, zda máš na kočírku kostičky? ty to nevíš jistě? =-)
Pand: to já nevím, kamarádka by ti ještě doporučila gymnastiku na oči, prý když poctivě cvičíš zrak si opět spravíš, sama to dělá a vidí podstatně lépe, holka co ji učila si z 3 dioptrii to upravila, že už brýle nenosí a vidí jako rys!
ahoooj holky,
koukám co nového. teda ale čtu jen tuhle stránku, na víc nemám čas:-D.
Já u Saly bohužel včera nebyla, přepadla mě střevní chřipka, či co, takže i L. musel dojet z práce dřívě, jsem byla jak mátoha. ale dneska už je mi líp, tak je to fajn. ale byla jsem totálně nas... že se chystám někam konečně vypadnout z Kr.Pole a ono tohle, sakra. No takže se tam chystám jindy:-)
Pand- Inglesiny se nám taky hodně líbily, hlavně ta funkčnost jakou říkáš. vlastně máme kočárek podobný, korbička veliká, koš-no mohl být o něco větší, houpací, prostě paráda. jen jaksik nám ten kluk taky roste jak z vody, takže už od července jezdíme ve sporťáku-teda jen vyměněná hluboká korba za sportovní.
tyjo,hlenová zátka, tak do víkendu tady bude mimííííííí x-) x-)
Saly-tak to je Tomula pěkný dlouhán. Štěpi měl ve dvou měsících asi 57cm. no zarto teďka už má přes 70, jdeme 10tého taky měřit a vážit. No váha, ta bude ukazovat minimálně 10kg :-D
Kat- jj Insignia je taky heéééézký kousek :-)
Ahoj Lun,
tak bacil tě přemohl? Zajdeme za Saly společně a přibereme Dášu až se vrátí od faraonů.
Pand: jj Saly to psala dnes jakého má doma obříka ;-) jsi nepozorná!
Kat- jj, zajdem, jen já tam musím už někdy kolem 13h a nejpozději v půl 5 domů:-(. to víš je to z Kr.Pole z ruky a spoje nic moc:-(. a kdy se Dáša vrací od Faraonů?