22.9.2007 Ostrava II.

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj holky, tak vás vítám v druhém dílu naší diskuze :-)
Profilova fotka
Ahoj Saly, tak co včera byly holky u tebe ses ani neukázala nic nepotvrdila tak nevím zda se to konalo či nikoliv. MAlý už tak brzy bantuje?
Profilova fotka
Ahoj Katy: proč bych to měla potvrzovat, jasně jsem napsala že v úterý u nás...jinak bych to přece zrušila..všechny holky to pochopily a ozvaly se..ty jsi napsala, že dáš vědět jestli jdeš s Luckou nebo ne a neozvala ses, tak jsem brala, že jsi šla..však ta návštěva není povinná.. :-) pokud bys přijít chtěla, tak by ses asi ozvala, ne? jinak jsi zvaná samozřejmě kdykoliv jindy... ;-) malý vstával o půl sedmé,pže ho vzbudil budík Martina, ale teď už zase usnul..vydrží ready tak hoďku
Profilova fotka
Saly: no já myslela, že potvrdíš nějak čas a kde tě najdeme, ale to nevadí dorazím někdy příště. Fotily jste?
Profilova fotka
Fotky má Linda,asi je přihodí.. já se zase hrabu ve fotkách, pže celá rodina chce fotky na papíru ne na CD,tak musím dát něco vyvolat..
Profilova fotka
Saly: půjdeš s nimi do fotolabu nebo to pošleš přes net ať ti pak pošlou fotky?
Profilova fotka
saly: jj inglesinu, ale ne hluboký, ale tu dvou kombinaci.
Profilova fotka
pand: ještě lepší je Insignia - auto roku od Opla :-D
Profilova fotka
katy: zkusím si od rossmanna stáhnout prográmek a vyzvednu na obchodě..mají teď 10 na 15 za 1,49 Kč Pan a máš na ni někde odkaz? a jakou barvu? já jsem s kočárkem spokojená, neměnila bych a už se těším na sporťák,včera jsem byla vybírat zimní fusak Insignia je nádherná...až budu příště měnit oktávku.. ;-)
Profilova fotka
katy: to věřím :-D tak toto jste si vybrali vy? Nebo jak jste na tom s výběrem? saly: tak to je dobrá cena za fotky ;-) no mám starší.. je taková do šeda, tuším jemné kostičky. Odkaz nemám, leda, že bych ti na ukázku poslala jaký jako podobný, nebo ti pošlu mailem foto. vypadá to jako toto: http://www.batolata.cz/detail.php?zbo... akorát v té šedé. Rozepínání po celé šířce boudičky. Ty novější typy mají vzadu jen malé okýnko a to jsem nechtěla. př. http://www.nej-kocarky.cz/inglesina-m... no hlavně je praktická.. jsem musela uvažovat, jestli budem mít velké dítě - po M. tak by přes zimu nevydrželo.. ty kočárky se ted prodávají nějaké malé.. takže jsem volila tento, je nejprostornější a patří mezi nejlehčí kočárky, snadno ovladatelné a má úzký rozkol kol.. takže se s ním vejdeš všude. Já chtěla velké kola a taky ten velký košík pod kočárem a taky jsem chtěla houpací no. Takže inglesina vyhrála :-)
Profilova fotka
jojo, tos měla úplně jiné požadavky na kočár než já :-) já jsem rozhodnutá jít už v říjnu do sporťáku, tam se to dá aspoń naklopit ať malý vidí, je zvědavý a ležení na rovném nám moc nesedí a nebaví ho.Sporťák to má velký, takže s fusakem i s nánožníkem mi tam v pohodě vejde.nám malý roste šíleně.měl 50 jak se narodila teď už má přes 60cm(kočár mám 80 cm) a jdem dneska k Dr.měřit
Profilova fotka
saly: co jdete k dr. měřit? no ten můj se dá pak taky zvednout ;-)
Profilova fotka
Saly: ani nemluv, hned by se mi líbilo, kdyby mi říkalo pane, ale začneme asi s jeho předchůdcem a za 4 roky vyměníme za Insignii :-) Pand: což o to oba bychom ji brali, ale v prasátku nám chybí ten milion :-N Ty tušíš, zda máš na kočírku kostičky? ty to nevíš jistě? =-)
Článek se načítá
Profilova fotka
katy: hmm to máš recht :-| jj jsou tam hihi ale jsou malinkaté, že z dálky nejdou vidět.. :-D jsem se blbě vyjádřila hi hi už mi asi hrabe..
Profilova fotka
pand: to chce chroupat mrkvičku na lepší zrak nebo borůvky event. Ostrovidky :-D
Profilova fotka
jj máš recht :-D za jak dlouho to začne účinkovat? :-D :-D :-D
Profilova fotka
Pand: to já nevím, kamarádka by ti ještě doporučila gymnastiku na oči, prý když poctivě cvičíš zrak si opět spravíš, sama to dělá a vidí podstatně lépe, holka co ji učila si z 3 dioptrii to upravila, že už brýle nenosí a vidí jako rys!
Profilova fotka
katy: to myslíš vážně?
Profilova fotka
Pand: smrtelně
Profilova fotka
a kde najdu ty cviky? jsou někde i na netu? A nezačala jako malá? Aby mě staré koze to ještě pomohlo :-N
Profilova fotka
No Monika to taky začala cvičit jako straá koza, jestli to najdeš na netu netuším, zkus dát do vyhledávače
Profilova fotka
jako gymnastiku očí jo? tak zkusím
Profilova fotka
katy: máš recht.. i s těma borůvkama ;-) http://tn.nova.cz/magazin/zena/zdravi...
Profilova fotka
No vidíš že ti nekecám, možná je o to i nějaká literatura
Profilova fotka
no jsem si to musela ověřit :-D jinak mi asi odešla ta hlen.zátka.. tak uvidíme..
Profilova fotka
ahoooj holky, koukám co nového. teda ale čtu jen tuhle stránku, na víc nemám čas:-D. Já u Saly bohužel včera nebyla, přepadla mě střevní chřipka, či co, takže i L. musel dojet z práce dřívě, jsem byla jak mátoha. ale dneska už je mi líp, tak je to fajn. ale byla jsem totálně nas... že se chystám někam konečně vypadnout z Kr.Pole a ono tohle, sakra. No takže se tam chystám jindy:-) Pand- Inglesiny se nám taky hodně líbily, hlavně ta funkčnost jakou říkáš. vlastně máme kočárek podobný, korbička veliká, koš-no mohl být o něco větší, houpací, prostě paráda. jen jaksik nám ten kluk taky roste jak z vody, takže už od července jezdíme ve sporťáku-teda jen vyměněná hluboká korba za sportovní. tyjo,hlenová zátka, tak do víkendu tady bude mimííííííí x-) x-) Saly-tak to je Tomula pěkný dlouhán. Štěpi měl ve dvou měsících asi 57cm. no zarto teďka už má přes 70, jdeme 10tého taky měřit a vážit. No váha, ta bude ukazovat minimálně 10kg :-D Kat- jj Insignia je taky heéééézký kousek :-)
Profilova fotka
lun: myslíš jo? :-N jak víš kolik měří Tomík? Jsem to asi někde přehlédla
Profilova fotka
Pand- no bývá to tak :-N . Saly to psala dnes 10.16, koukni nahoru ;-)
Profilova fotka
Ahoj Lun, tak bacil tě přemohl? Zajdeme za Saly společně a přibereme Dášu až se vrátí od faraonů. Pand: jj Saly to psala dnes jakého má doma obříka ;-) jsi nepozorná!
Profilova fotka
Kat- jj, zajdem, jen já tam musím už někdy kolem 13h a nejpozději v půl 5 domů:-(. to víš je to z Kr.Pole z ruky a spoje nic moc:-(. a kdy se Dáša vrací od Faraonů?
Profilova fotka
Lun: myslím, že jela na 10 dní a odjížděla v út. Nemůžeš si vzít auto? tak já tak kolem 16 hod. nejříve dorazím tak to se moc dlouho neuvidíme. :-(

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?