katy: nooo tak jeden nikdy neví že? :-D :-D
ivi: no jak jsem zjistila, tak ani v hrobě nemáš klid.. pokud za tebe rodina nezaplatí pronájem po nějaké době.. já nevím jestli to bývá na 10let apod. tak pak ten hrob suše vystěhují a nabídnou jinému.. to je síla co? :-(
holky vy tu děláte ale chutě :-N uplně slintám, jdu si uvařit brambory a ohřeju květák ze včera a ještě tam mám salátek z cukety a okurky, tak si jdu dát do nosu..
Ivi: nějakou čoku nebo tatranku nebo zákusek? Posledně si P. v obchodě taky vydyndal, že má šílenou chuť :-D
pand: tak já už plné bříško a ani jsme se neubryndala to jsme šikulka co? :-N
Pandi, tak to ví snad každý že musíš platit za hrob. U nás je to běžné, ale je fakt že my jsme na vesnici a tam se příbuzní o své starají!
Jemu chutnaj ty oplatky na styl čokopims ;-)) musím jít pa
ahoj holky,
konečně jsem se zastavila, nějak jsem už včera neměla chuť mýt nádobí tak jsem ho teď myla skoro půl hodiny
jinak s těmi zlými sny, já jsem dostala kdysi k narozeninám od kamarádky lapač zlých snů a pořád ho mám nad postelí ať se ke mě dostanou jenom ty dobré ;-) většinou teda funguje
Ahoj holky,
dneska se mi nic nechce :-D
pand: ty nic neznáš, to je takové chlupaté kolečko od inků co se zavěsí a jemnuje se to lapač důchů nebo zlých snů :-D
Ziglit je čistit, už hold dlouho jsi v Praze a pak neznáš místní výrazy ;-)
ahoj holky, dneska jdu k zubaři tak jsem ještě doma :-)
pan: katy má pravdu takové kolečko (já mám průměr asi 12 cm) vypletené sítí a uprostřed je kulička, má to zachytit zlé sny a pak z toho vedou 3 šnůrky po kterých mají k Tobě jít dobré sny, obšas jsem to viděla i s nějakým peřím, mají to v takových těch ethno shopech :-)
katy: tak to neznám ani já a to jsem v OVě :-N
musím ještě nas poštu, přišel mi balík - první vánoční dárek pro H. ;-)
Pardon , neslo mi to posilat vubec a pak se to asi poslalo dvakrat :-) Tak zdravim tuplovane :-)
Jija : uz vanocni darek ?? Teda ty jsi v predstihu !! A copak si objednala ??
Katy : ja to taky neznam :-)
Jija: už te´d vánoční dárek? Jsi jako ségra ta taky nakupuje už v září :-D a pěkně mě mateš! Si říkám, jupí už ti to v práci funguje a ty ještě doma ;-)
Lin: ty jsi kousek od Prajské a neznáš, navíc ségru máš v Hlučíně, Jija je už skoro FM ;-) vám budu muset sepsat výkladový slovník :-D
Neznam . Katy , neznam !! Fakt :-) Se omlouvám :-) Napravím sve nedostatky :-)
Segra tam bydli tak maximalne mesic tak to jeste nestihla pochytat a ja od ni jeste taky ne .
katy, lin: no já začínám vždycky už tak v září a jsem nervozní když na začátku prosince nemám všechny dárky nakoupené a zabalené ;-), nesnáším totiž návaly v obchodech a dělat věci na poslední chvíli :-)
objednala jsem H. přes MMB korbel na pivo s plechovým víčkem, akorát že jsem myslela že je to půl litr a ona je to jenom třetinka, ale to nevadí, určitě se mu bude líbit :-)
lin: všechno nejlepší k svátku :-)
Lin: také se přidávám ke gratulaci :-)
Jija: to je hezký dárek, bude ho používat nebo ho někde vystaví? My tak jednou krásný koupili tatíkovi, ale nepije z něj, má ho na poličce
katy: no u nás se nikdy takhle nemluvilo jako je ziglit apod. To je nějaký polský výraz??? :-D :-D :-D a lapač duchů opravdu neznám :-| a to se kupuje kde? Můžu si to koupit, nebo to musí být darované?
asi si začnu dělat slovník... to už se pak s M. vůůůbec nedomluvíme.. to jeho důle apod. :-D
lin: taktéž se připojuji ke GRATULACI!!! :-)
jija: jenom třetinka jo? :-D :-D :-D ale já si myslím, že se mu to bude líbit, neboj ;-) tak at ti to dobře dopadne u zubaře.
holky to chce ostravsklý slovník, my jeden doma máme - kvůl H.
pan: v nějakém takovém tom ethnoshopu jak tam jsou takové rádoby africké věci a tak
korbel je na koukání, H. chce udělat sbírku
mizím k zubaři, čau
Jija : papa
Fyrat litat .
To znamena ze ji chytis za ocas zatocis s ni a pak s ni flaknes o neco co ti prijde pod ruku :-) TAk mi to kdysi rikali holky co tam bydli :-D :-D
furtek= vrátka
lače= papuče
kobzol=brambor
keta
čemu=proč