22.9.2007 Ostrava II.

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj holky, tak vás vítám v druhém dílu naší diskuze :-)
Profilova fotka
katy: nooo tak jeden nikdy neví že? :-D :-D ivi: no jak jsem zjistila, tak ani v hrobě nemáš klid.. pokud za tebe rodina nezaplatí pronájem po nějaké době.. já nevím jestli to bývá na 10let apod. tak pak ten hrob suše vystěhují a nabídnou jinému.. to je síla co? :-( holky vy tu děláte ale chutě :-N uplně slintám, jdu si uvařit brambory a ohřeju květák ze včera a ještě tam mám salátek z cukety a okurky, tak si jdu dát do nosu..
Profilova fotka
Ivi: nějakou čoku nebo tatranku nebo zákusek? Posledně si P. v obchodě taky vydyndal, že má šílenou chuť :-D pand: tak já už plné bříško a ani jsme se neubryndala to jsme šikulka co? :-N
Pandi, tak to ví snad každý že musíš platit za hrob. U nás je to běžné, ale je fakt že my jsme na vesnici a tam se příbuzní o své starají! Jemu chutnaj ty oplatky na styl čokopims ;-)) musím jít pa
Profilova fotka
Ivi: oplatky ala čokopins? to neznám. pand: to jsi nevěděla? To je stará známá věc. S tím hrobem.
Profilova fotka
ivi: no ne všude to tak ale je a je to k pláči :-| papa katy: tak to jsi fakt šikulka :-) tak brambory už jsou postavené..
Profilova fotka
Pand: no jsem bych byla ostuda, mám dnes krémopvé tričko, bych chodial jako čuník :-D a ziglit to na záchodě by bylo ještě horší.
Profilova fotka
ziglit? co to je? jako čistit?
Profilova fotka
ahoj holky, konečně jsem se zastavila, nějak jsem už včera neměla chuť mýt nádobí tak jsem ho teď myla skoro půl hodiny jinak s těmi zlými sny, já jsem dostala kdysi k narozeninám od kamarádky lapač zlých snů a pořád ho mám nad postelí ať se ke mě dostanou jenom ty dobré ;-) většinou teda funguje
Profilova fotka
jija: nekecej, to bych potřebovala... jak to vypadá?
Profilova fotka
Ahoj holky, dneska se mi nic nechce :-D pand: ty nic neznáš, to je takové chlupaté kolečko od inků co se zavěsí a jemnuje se to lapač důchů nebo zlých snů :-D Ziglit je čistit, už hold dlouho jsi v Praze a pak neznáš místní výrazy ;-)
Profilova fotka
ahoj holky, dneska jdu k zubaři tak jsem ještě doma :-) pan: katy má pravdu takové kolečko (já mám průměr asi 12 cm) vypletené sítí a uprostřed je kulička, má to zachytit zlé sny a pak z toho vedou 3 šnůrky po kterých mají k Tobě jít dobré sny, obšas jsem to viděla i s nějakým peřím, mají to v takových těch ethno shopech :-) katy: tak to neznám ani já a to jsem v OVě :-N musím ještě nas poštu, přišel mi balík - první vánoční dárek pro H. ;-)
Profilova fotka
Ahoj holky, dobre ranko !!
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahojky a dobre ranko !! :-)
Profilova fotka
Pardon , neslo mi to posilat vubec a pak se to asi poslalo dvakrat :-) Tak zdravim tuplovane :-) Jija : uz vanocni darek ?? Teda ty jsi v predstihu !! A copak si objednala ?? Katy : ja to taky neznam :-)
Profilova fotka
Jija: už te´d vánoční dárek? Jsi jako ségra ta taky nakupuje už v září :-D a pěkně mě mateš! Si říkám, jupí už ti to v práci funguje a ty ještě doma ;-) Lin: ty jsi kousek od Prajské a neznáš, navíc ségru máš v Hlučíně, Jija je už skoro FM ;-) vám budu muset sepsat výkladový slovník :-D
Profilova fotka
Neznam . Katy , neznam !! Fakt :-) Se omlouvám :-) Napravím sve nedostatky :-) Segra tam bydli tak maximalne mesic tak to jeste nestihla pochytat a ja od ni jeste taky ne .
Profilova fotka
lin: tak to musíš opravdu rychle napravit :-D
Profilova fotka
Budu se snazit !!
Profilova fotka
katy, lin: no já začínám vždycky už tak v září a jsem nervozní když na začátku prosince nemám všechny dárky nakoupené a zabalené ;-), nesnáším totiž návaly v obchodech a dělat věci na poslední chvíli :-) objednala jsem H. přes MMB korbel na pivo s plechovým víčkem, akorát že jsem myslela že je to půl litr a ona je to jenom třetinka, ale to nevadí, určitě se mu bude líbit :-) lin: všechno nejlepší k svátku :-)
Profilova fotka
Ale taky umim :-) furtek, lače, kobzol, keta, čemu ... Jija : Děkuji !!
Profilova fotka
Lin: také se přidávám ke gratulaci :-) Jija: to je hezký dárek, bude ho používat nebo ho někde vystaví? My tak jednou krásný koupili tatíkovi, ale nepije z něj, má ho na poličce
Profilova fotka
katy: no u nás se nikdy takhle nemluvilo jako je ziglit apod. To je nějaký polský výraz??? :-D :-D :-D a lapač duchů opravdu neznám :-| a to se kupuje kde? Můžu si to koupit, nebo to musí být darované? asi si začnu dělat slovník... to už se pak s M. vůůůbec nedomluvíme.. to jeho důle apod. :-D lin: taktéž se připojuji ke GRATULACI!!! :-) jija: jenom třetinka jo? :-D :-D :-D ale já si myslím, že se mu to bude líbit, neboj ;-) tak at ti to dobře dopadne u zubaře.
Profilova fotka
Jo Katy a taky učím kota fyrat :-)
Profilova fotka
jinak taktéž přeji pěkné ranko :-) lin: co se učíš?
Profilova fotka
Nic se neučím . Katy mi rekla ze neumim po prajzsky, tak ji pišu , že něco umím :-)
Profilova fotka
no a co to je?
Profilova fotka
To musi prelozit Katy , at vime ze neumi jen jedno slovo :-) Katy sup , sup :-) Ale kdyz Katy odmitne preklad, prelozim ja :-)
Profilova fotka
Lin- učíš kočku ale fyrat nevím co může být :-N
Profilova fotka
holky to chce ostravsklý slovník, my jeden doma máme - kvůl H. pan: v nějakém takovém tom ethnoshopu jak tam jsou takové rádoby africké věci a tak korbel je na koukání, H. chce udělat sbírku mizím k zubaři, čau
Profilova fotka
Jija : papa Fyrat litat . To znamena ze ji chytis za ocas zatocis s ni a pak s ni flaknes o neco co ti prijde pod ruku :-) TAk mi to kdysi rikali holky co tam bydli :-D :-D furtek= vrátka lače= papuče kobzol=brambor keta čemu=proč

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?