Pár dní jsem tu nebyla a koukám, jak se diskuze pěkně rozjela......takže stručné odpovědi na vaše otázky - věkem jsem tu bezkonkurenčně nejstarší (viz. můj nick), že už nebudu slečna mi opravdu nevadí, stejně mě všichni oslovovali jako paní;povolání : sekretářka v obchodním oddělení firmy kde je to samý elektrikář a programátor ( původně jsem zemědělská laborantka - dost velká změna oboru); obřad máme také ve 14:00 hod, potom čas na focení a přejezd na hostinu (cca od 16 hod), od 18 hod hudba, tanečky, raut i pro další zvané; závoj mít budu ale jen krátký po lopatky,pod drdol, abych neměla pocit holých zad. Ufff :-)
Dnes jsem byla na zkoušce účesu - kadeřnice mi vlasy pracně žehlila a foukala (mám je kudrnaté), výsledek je vynikající :-)
A konečně máme prstýnky! Zlatník to stihnul!
azeret: ještě je čas aby ti zmizel. To je opravdu PECH...já mám prasklý koutek, že už mi to vlezo i trochu do tváře. Na pravé straně se docela rychle hojí ale ta levá strana... :-x
koci: no po pravdě jsme ještě malďounká a bude mi trochu trvat než si na to zvyknu, ale určitě to zvládnu ;-)
Mili: do jakých barviček jsi se nechala líčit, máš výraznější líčení nebo jen decentní??? Jak dlouho ti to trvalo???
Dobrýtro holčiny, tak já Vám taky napíšu něco o sobě.
Pracuju jako finanční kontrolor, je mi 32 a vdávám se hlavně proto, abych už nebyla slečna. :-)
Obřad máme v pravý poledne, budu mít středně dlouhej závoj a pompadurku na kapesník a další "nezbytnosti".
Včera jsme s mým nastávajícím trénovali "první manželský polibek" a trvá na tom, že to bude tak trochu "po francouzsku". :-D Říkala jsem mu, že to bude na fotkách vypadat blbě, ale jinak si mě prý nevezme. :-. Tak Vám nevim, asi se začnu smát jako tele, až na to dojde. :-D
Jakou pusinku plánujete Vy? Dlouhou, krátkou, francouzskou nebo snad štípanou???? :-x :-D
Ahojky, pusinku jsme ještě netrenovali, zatím jsme zkoušeli jen první tanec, ale v tom se musime taky ješlě zlepšit
Já bych to viděla na něžnou obyčejnou pusinku, třeba čtyřsekundovou ;-)
Holčiny, to mi dáváte po ránu, my jsme ještě netrénovali ani tanec a ani pusinku =-)
Pořád si ale dělám legraci z toho jakou jsme si dali úplně první pusinku...bylo to dost směšné, tak možná předvedeme i něco takového :-D Jsme srandisti a ukazujeme naše první políbení skoro všude, kde je dobrá nálada :-D
Tady u nás ve Varech hrozně moc lije...doufám, že holčiny, které se budou vdávat tento víkend budou mít lepší počasí... je i pěkná zima. To mi je opravdu moc líto...
Čauky holky,
tak dle nejnovější předpovědi počasí by v sobotu 20.6. mělo být mezi 23-25st, polojasno, bez deště (jestli to vyjde - tak to bude úžasný - ani vedro, ani zima, hlavně bez toho deště - já nemám bílý deštník - pro jistotu musím nějaký sehnat
Jinak jsme netrénovali ani polibek ani tanec (ale ten tanec musíme!!)
A mě je 31, jsem na MD (jinak mám vystudovanou hotelovku, ale pracovala jsem v kanceláři jako asistentka a zástupkyně supervisora v jednom nakladatelství), mám 2 holčičky a asi proto se berem
závoj ještě pořád nevím (asi nechám vyniknout účes), a místo pompadurky si vezmu bílou větší kabelku, nebudu ji mít s sebou na obřad, ale pak během dne mi bude někde viset na židli nebo tak
tak holky, tak mně za chvilku začíná ten svatební maraton, jsem dnes poslední den v práci, takže odteď až do soboty řeším pouze svatební záležitosti ... ;-)
Pusu a ani tanec netrénujeme, to první snad zvládneme bez přípravy, to druhé bude problém - Martin není žádný nadšený tanečník a u mě vázne koordinace pohybů, tak to vidím na nějaký ploužák kdy mu budu viset na krku :-) , o víkendu něco zkusíme :-D.
S tátou bych měla trénovat pomalou chůzi - oba děláme dlouhé kroky a chodíme rychle a ostatní se bojí abychom k oltáři neběželi :-)
Kabelčičku budu mít malou, jen na doklady a kapesníky, na obřad si ji brát nebudu
Já nemůžu uvěřit tomu, že zatýden už bude náš velký den!
Dneska jsme se byli ještě podívat na svatbu v kostele, kde budeme mít obřad - svatba byla nádherná, ale bodím se, abych to ustála! Nevěsta začala u slibu brečet - to je moje noční můra :-(
Taky dneska myslím na Danču - u nás dneska bylo pěkně - vítr a docela chladno, ale krásné sluníčko! Tak snad se jim to vydařilo!!!
Jo a s těma oparama. Hodně na ně trpím - když jsem měla před cca 3 týdnama - kdosi mi poradil B-komplex forte - do 3 dnů byl opar pryč (a to nemívám žádný prcky. tak jsem se radovala, že to vydržím do svatby bez oparu - omyl - mám opar přes půl rtu! Je mi to už jedno! Stejně s tím nic nenadělám.
Ahojda! Miláček se mi odjel loučit se svobodou a já jsem doma samotinká :-( Teda s Elinkou :-) Je to neuvěřitelný, jak to uteklo! Pořád mi to připadalo zaě dlouho, psali jsme si tu, jak budem týden měsíc přes svatbou nervózní a už zbývá jen týden :-) Taky jsem Danču vzpomínala, snad se jim všechno vydařilo jak chtěli.
Také jsme chtěli vyrazit " na čumendu" - známý měl dnes svatbu tam co my za týden, okouknout co a jak, jenže to moje zlato bylo včera na podnikové pařenici takže dopol. byl trochu "mimo provoz" a samotné se mi nechtělo nikam lítat.
Opravdu už máme jen týden do svatby ?!?! Dnes jsme tvořili zasedací pořádky do aut a ke stolu, nezdá se to ale byla to fuška rozesadit 22 lidí tak, aby to bylo průchozí u nás obou :-)
to mi vykladej zelvi, ja musela usadit 70 lidi a navic to vypada, ze jich budu muset dat ke kazdemu stolu o dva min nez jsem puvodne myslela, tudiz budu muset vsechno delat znovu :-|
My teď ještě řešíme zda se do sálu vejde dalších cca 25 - 30 lidí kteří jsou zvání na tanečky a raut, musíme dát znovu echo do restaurace aby pro ně nechali stoly a místa k sezení a zároveň aby bylo místo pro hudbu a tanec :-|
nas ceka schuzka v pondeli s reditelem restaurace, jeste taky vunec nevime, jestli se nam vse vleze tak, jak planujeme..snad to klapne...achjo, uz se nemuzu dockat, az bude vse doresene...to bude konecne relax... ;-)
Ahojky vespolek dvacítky, tak se Vám musím pochlubit, co se mi přihodilo. V pátek večer jsem dostala opravdu hodně zlou střevní chřipku. O detailech se nebudu rozepisovat :-) , každopádně v sobotu ráno jsem na tom byla tak špatně, že jsem sotva mohla dojít na WC, jak se o mě pokoušely mdloby. Takže jsem skončila v nemocnici na kapačkách. Neumíte si představit to zoufalství, na víkend jsem měla naplánováno tolik věcí, který jsem chtěla zařídit a místo toho jsem ležela jako lazar v nemocnicic a bylo mi opravdu hodně zle. Dneska už je to o něco lepší, ale pořád ještě ležím s teplotou, piju hořkej čaj, jím suchý rohlíky ... No, řeknu Vám, co víc si přát týden před svatbou?! ... :-( Na druhou stranu je lepší, že mě to nepotkalo o týden později. :-|
Přeju Vám všem, ať Vás nic takovýho nepotká. Ne nadarmo se říká, že zdraví je to nejdůležitější.
lenu: to je mi moc líto... taky jsem pořád v nervech ať se něco nestane. No, čekla jsme, že na mě dojdou ony dny zrovna přes svatbu, ale dostala jsem to včera. No, vypadám hrozně a je mi jako vždy špatně. Radši nemyslet jak by to vypadalo za týden.
Jinak už miláček naplánoval svatební minicestičku :-) Takže jediné co mě momentálně trápí jsou takové pocity nejistoty - jsme věřící, takže rozvod nepadá v úvahu no a tak je to něco opravdu v každém případě na celý život.. No a taky jak budeme zvládat společnou domácnost a tak... Ale snad to přejde..
Kocatko: já jsem si ty svoje dny posunula tak, abych měla o svatbě klid a místo toho přišla ta střevní chřipka. :-)
Nejistotu pociťujeme asi všechny, věřící i nevěřící, ale je pravda, že Ty to máš o něco složitější. Tak Ti přeju, ať nikdy nelituješ svýho rozhodnutí a hlavně hodně tolerance v manželství, protože to je to nejdůležitější. Všichni přeci máme svý chyby ...
Jéé, já jsem nějaká přemoudřelá, co? Jsem zvědavá, jak dlouho to manželství vydrží mně ... :-D :-D
Víte co jsem si včera uvědomila? Že je hrozně důležité nechat tomu druhému svobodu řešit věci podle svého. Tím myslím, že každý má trochu jiný životní rytmus a řeší věci jinak. Třeba my jsme se hádali kvůli svatební cesty, pořád jsem to už chtěla mít najisto a tak a miláček vypadal, že nejradši ani nikam nepojede. No, nakonec to dostal za úkol on vyřešit jak chce a helemese, krásně a zodpovědně to vyřešil docela včas. Ty hádky byly zbytečné, kdybych ho nechala dělat věci jeho rytmem :-)
No, teď jsme zase přemoudřelá já... ale je to těžké nechat lidem kolem sebe svobodu a nemyslet si, že mám patent na všechno...
Ale je fakt, že po tom, co udělal ty státnice jsme jak čerstvě zamilovaní :-)
Jo a jenom jako perličku... Všem jsme dopředu říkali kdy máme svatbu a těm co jsou zváni i na raut jsme to zřetelně naznačili s tím, že ještě oficiálně přijdeme s oznámením a výslužkou.
Včera jsme volali jednomu z rodiny (blízké rodiny), potřebovali jsme něco a on dělal překvapeného, že vůbec nějaká svatba je a že mu nikdo nic neřekl a s oznámením jsme nepřišli tak myslel že není zvaný a něco si už naplánoval.. Takže nepřijde ani do kostela... No, takže tam se máme..
Obřad - to je největší strašák! Nechce se mi snad ani věřit, že to může být nejkrásnější den v životě (samo kromě mimča):) Děsně moc se těším, ale ještě víc se toho dne bojím!!!