20 červen 2009

Zobraz úvodní příspěvek
Ahojky všem holkám a příznivcům brms,hledám ty které se budou vdávat 20.6.09,tak pište,pište
1
86
87
Profilova fotka
Azer, nerozčiluj se :-) Já myslím, že to máme všechny podobně. Tady ta diskuse byla vždycky spíš o plánování svatby než o pokecu jako takovým. Tak si třeba pokecáme na jiných tématech ;-)
Profilova fotka
Jo jo, lepší než rozčilovat se, je napsat nějaký příspěvěk :-) , většinou sem nakouknu ze zvědavosti jestli někdo nezahlásí nějaké novinky :-) .Občas o někoho "zakopnu" v jiných tématech, to je pravda .
Profilova fotka
Teď v sobotu se mi ženil bráška:) Taky to měli krásný a úplně se mi vybavil náš den! Je krásný, když člověk může vidět tak šťastný den těch dvou lidí x-)
Profilova fotka
V rodině dvě svatby v jednom roce - to je paráda! Každý máme ještě jednoho svobodného sourozence ( naši svědci), tak jim to taky třeba někdy oplatíme :-) Nestačím se divit, kolik holek plánuje svatbu rok dopředu, soudím tak podle nových témat, my jsme se asi chtěli vzít moc a hned tak jsme to vzali docela hopem, nebo že by to bylo naším věkem? ;-)
Profilova fotka
No, myslím, že naši na tento rok opravdu nezapomenou :-) Mamča furt říká, co udělala špatně, že jsme jí připravili tak perný rok :-) Ale teď už si může odpočinout. My jsme plánovali taky svatbu dost dopředu. 2 července jsme si řekli datum a ten jsme dodrželi:) Ale plánovat, chystat, domlouvat, .... jsme začali "až" tak v listopadu
Profilova fotka
Máte pěkné fotky i z druhé svatby! K tomu plánování - nápad, že se vezmeme byl koncem ledna, svatbu jsme začali plánovat či řešit až v půlce února, to jsem se vrátila z lázní, chtěli jsme červen a vyšlo to, i když některé fáze přípravy byly dost zrychlené. Zdejší diskuse mi hodně pomáhaly, byly jste o kus ve předu.
Profilova fotka
:-) Byly jsme trošku blázni ;-) Ale stálo to za to! Je super, že nám to všechno všem vyšlo!!!
Profilova fotka
jééééééé ahoj všem škoda že jsem to prošvihla musím si to tady přečíst všechno, my jsme měli svatbu 20th of June 2009 v Opavěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Profilova fotka
Ahoj Luci:) To se můžeš přidat i teď - jen je to tu trochu mrtvý:)
Profilova fotka
Zdravím Lucii a přeji příjemné počteníčko :-) Máš pěkné svatební fotečky.
Profilova fotka
Všem půlročním novomanželkám přeji příjemné svátky plné lásky a pohody :-)
1
86
87

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?