2.8.2008

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Chcete se taky některá vdávat v tento den? :-D
Profilova fotka
ahoj Hani, nádherné fotečky x-)
Profilova fotka
to je ted zmen jak blazen! a i ty ikonky tady, vzdycky koukam, ze kde to sem :-D :-D
Profilova fotka
Jee ahoj Kati :-) dekujeme ;-) tve jsou taky super - teda hlavne ty saticky x-)
Profilova fotka
Jo šaty byly úžasný se mi je nechtělo vůbec vracet - slza ukápla ;-( :-)
Profilova fotka
Kati, a jaka byla dovca?
Profilova fotka
...no to verim, to ukapla malem i me ;-( :-D
Profilova fotka
Dovča byla super, jsem přiletěli dnes v 17 hod tak se teprve spamatováváme :-), byli jsem si dát v naší svatební restauraci mojito probrat dovču a ted jsme se vrátili domů a já jsme samozřejmě na BRMS - jen díky tomu jsem se z dovolený domů těšila ;-)
Profilova fotka
Jo Hani máme úplně stejné pocity taky pořád něják nedávám, že už se to nikdy nevrátí, ale bylo to tak nádherný že mi to asi tolik ani nevadí, ale takových příprav a během jendoho dne je to fuč, ale hlavně že to vše klaplo vid?
Profilova fotka
tak to je klasika :-D takovy abstak na beremese, co? :-D :-D Roman se mi vzdycky smeje, ze uz tady zase sedim a "datluju" :-D no co uz...
Profilova fotka
a kdeze ste to vlastne byli?
Profilova fotka
no však neboj přejde srpne všechny naše nevěsty se vdají tak to nějak vše proberem tam i zpět a přestane nás to tu bavit :-( budou tu nové a krásné nevěsty a co my tu :-D
Profilova fotka
Na Djerbě x-)
Článek se načítá
Profilova fotka
no co my tu? budeme dal plkat :-D
Profilova fotka
Jee, tak tam jste ted meli krasne teploucko :-) ja primo miliju horko, slunicko a more :-)
Profilova fotka
NO já mám taky ráda teplo, ale to co tam bylo za teplo to se ani nedalo. Jsme se chodili v noci koupat aby jsme to přežili :-D
Profilova fotka
Kati, muj manzel zrovna prisel celej vykoupanej, tak se mu musim jit venovat :-N na jednu stranu rada, na druhou stranu te nerada opoustim :-) :-D
Profilova fotka
joj, tak to uz muselo byt mega-vedro :-D
Profilova fotka
jo tak se jdi manžílkovi věnovat a zase někdy tady tak papa a moc nevyvádějte :-D :-D :-D
je holky vy taj toho naklabosily:) ja mam taky trosku problem s prijmenim, vim jaky mam novy ale nejak mi to ke mne nesedi :) minule na me nekdo volal prijmenim a ja vubec nereagovala!!!! ale jinak ok. obcanku mi dela mamk a a pas budu muset udelat tady na ambasade :(
Profilova fotka
Ahoj holky, kdepak všechny jste?!? Nějak nám to tu upadá :-S :-(
Profilova fotka
Ahojky tak jsme se vrátili z líbánek a jsem konečně na netu:) dovolená byla krásná, od soboty máme svatební video, udělal nám i krásný klip na naši písničku a já u něj pořád brečím asi za 50let až to pustím tak budu také brečet jak to bylo krásné:)no já dnes zvedala telefon a zase se představila starým jménem no nějak mi to nejde:( co vy jste tu někdo?
Profilova fotka
holky, tady je mrtvo - to je škodaaaa ;-(
ahoj holky. je eimee ja si ani nevsimla, ze jsi zpet, teda vsimla, protoze jsi pridala fotecky ale ne na diskuzi :) pridej nejake fotky z libanek :) my porad cekame na video bude asi az v zari, segra nam ho vyzvedne a priveze 22.09 az sem pojede, tak jsem zvedava! ja uz si zvykam na jmeno uz se dokonce podepisuju novym, ale predstavovani je fakt divny novym prijmenim :)
Profilova fotka
deni zapoměla jsem kabel na foták tak dodám příští týden, ale už mám plné album:( :) video už máme týden a pořád u něj brečím přijde mi to taaaak dojemné:) udělal nám asi tříminutový klip a chci ho dodat do alba tak snad se to povede. to jméno to je těžké, pořád jsemnenatrénovala pěkný podpis a je to strašná čmáranice :-D
je ty ubrecenko :) ja uz se taky tesim na nase, to by bylo super, kdyby nam taky udelal klipek :) tak ho tam hnedka dej at mame na co koukat :) to ja se podepisuju jak kdyz to je tiskacim jak mi to nejde nacmarykovat :)))
Profilova fotka
HOLKY, KRÁSNÉ MĚSÍČNÍ VÝROČÍ:-) :-x
diky miney a vam taky:) dneska jsem si na to vzpomnela a psala manzelovi :))) to to leti, ze :)
Profilova fotka
hmmm, i my jsme si vzpomneli. x-) Fakt to utika!!! eimee, tak to tam nejak dodej!!! Ja to chci videt. x-) x-) x-)
ahoj tuli, uz jsem te tu strasne dlouho nevidela:( uzivas si manzelskych povinnosti? mark me vzal na vecu tak jsme meli romanticky vecer :)
Profilova fotka
tuli to je pravda kde porad jsi?my včera trošku slavili zašli jsme si na kafičko doma si dali portské:) tuli manžel na tom pracuje ale vše mu trošku trvá má toho moc: ) ale už je video zmenšené stačí jen ho dát jako adresu na beremko no a to je na dlouho:) dneska ho dokopu:) jak si užíváte manželství?

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?