Dovča byla super, jsem přiletěli dnes v 17 hod tak se teprve spamatováváme :-), byli jsem si dát v naší svatební restauraci mojito probrat dovču a ted jsme se vrátili domů a já jsme samozřejmě na BRMS - jen díky tomu jsem se z dovolený domů těšila ;-)
Jo Hani máme úplně stejné pocity taky pořád něják nedávám, že už se to nikdy nevrátí, ale bylo to tak nádherný že mi to asi tolik ani nevadí, ale takových příprav a během jendoho dne je to fuč, ale hlavně že to vše klaplo vid?
no však neboj přejde srpne všechny naše nevěsty se vdají tak to nějak vše proberem tam i zpět a přestane nás to tu bavit :-( budou tu nové a krásné nevěsty a co my tu :-D
je holky vy taj toho naklabosily:) ja mam taky trosku problem s prijmenim, vim jaky mam novy ale nejak mi to ke mne nesedi :) minule na me nekdo volal prijmenim a ja vubec nereagovala!!!! ale jinak ok. obcanku mi dela mamk a a pas budu muset udelat tady na ambasade :(
Ahojky tak jsme se vrátili z líbánek a jsem konečně na netu:) dovolená byla krásná, od soboty máme svatební video, udělal nám i krásný klip na naši písničku a já u něj pořád brečím asi za 50let až to pustím tak budu také brečet jak to bylo krásné:)no já dnes zvedala telefon a zase se představila starým jménem no nějak mi to nejde:( co vy jste tu někdo?
ahoj holky. je eimee ja si ani nevsimla, ze jsi zpet, teda vsimla, protoze jsi pridala fotecky ale ne na diskuzi :) pridej nejake fotky z libanek :)
my porad cekame na video bude asi az v zari, segra nam ho vyzvedne a priveze 22.09 az sem pojede, tak jsem zvedava!
ja uz si zvykam na jmeno uz se dokonce podepisuju novym, ale predstavovani je fakt divny novym prijmenim :)
deni zapoměla jsem kabel na foták tak dodám příští týden, ale už mám plné album:( :)
video už máme týden a pořád u něj brečím přijde mi to taaaak dojemné:) udělal nám asi tříminutový klip a chci ho dodat do alba tak snad se to povede.
to jméno to je těžké, pořád jsemnenatrénovala pěkný podpis a je to strašná čmáranice :-D
je ty ubrecenko :) ja uz se taky tesim na nase, to by bylo super, kdyby nam taky udelal klipek :) tak ho tam hnedka dej at mame na co koukat :) to ja se podepisuju jak kdyz to je tiskacim jak mi to nejde nacmarykovat :)))
tuli to je pravda kde porad jsi?my včera trošku slavili zašli jsme si na kafičko doma si dali portské:) tuli manžel na tom pracuje ale vše mu trošku trvá má toho moc:
) ale už je video zmenšené stačí jen ho dát jako adresu na beremko no a to je na dlouho:) dneska ho dokopu:)
jak si užíváte manželství?