nas fotil Stepan Vrzala z Brna, meli jsme ho na cely den a bylo to fakt super! Strasne ochotny a mily a pritom jsi o nem ani nevedela ;-) :-) Ale uvidis sama
Tvoje fotecky jsou ale uzasne!!! Vypadas na nich primo skvostne ;-)
dekuji, ja jsem spokojena :) ja uz se tak tesim na ty tvoje :) to bude taky super, vy jste meli hezky? saru psala, ze ji prej cely den prselo, ale zase prselo stesti ze :) nam asi 15 min nebo tak nejak :)uz jsem byla na urade na zmenu obcanky, ale musim nejdrive dostat oddaci list! takze jsem vyplnila formulare a dala to mamce a ona to tam zanese a pak jsem ji taky dala plnou moc hlavne at vyzvedne ten oddaci list,...to je hruza. musim vse menit a nechce se mi :(
Ty zmeny me taky desi... to bude litani a litani a kor jeste ty takhle na "dalku"...
Nam fakt nekapla ani kapka. A po obrade pri foceni dokonce svitilo slunicko, az to bylo neprijemne jake bylo vedro :-)
no nam prselo asi 15 min kdyz jsme sli delat spolecnou fotku a pak bylo pod mramkem na prvni fotky a na vecerni fotky bylo zase krasne, jak bylo slunicko! fakt super vubec nebylo vedro na fotky idealni asi :)
no oni rikali, ze pry mam 15 dni na zmenu obcanky ]-(
tak nam od rano svitilo slunicko a byl paradni pecak. :-D Destik prisel az kolem 17hod. a to jen prehanka. Za chvili bylo vse i suche, vyprahla zem zapracovala. ;-)
Dnes nam prisel oddaci list a na urad jsme jeli hned dnes, 3.9. budeme mit nove obcanky. Ja konecne menim i trvale bydlite, tak toho mam vic, ale uz jsem tam taky byla. :-)
Ale na uradech me toho ceka jeste spousta ... asi jako Vas vsechny. ]-(
Také jsme dnes byli vyzvednout oddací listy a papíry od pana faráře, ale občanky jsme ještě nestihli tam zajdeme až v pondělí, dnes nám je rozstříhli:)
Koukám, že všem se to vydařilo to je super! Tuli kdy budete mít fotky?
ahoj holky,
tuli a eimee uz jsem vas tu dlouho nevidela :( eimee super fotecky a tesim se na dalsi a tuli co ty? mne da mamka zadost na obcanky, takze ok, protoze jinak bych to sama nezvladla!
u nas eimee taky chvili prselo ale asi kolem 3 hod a to jenom chvili a pak se uschlo trky a bylo modro :) mne obcanku zastrihli jeste pred obradem, kdyz jsem podepisovala papiry :)
mody marek taky nemohl vyndat holoubka,... :) jsme se tak smaly! no a to jstre teda meli den, ale vse dobre dopadlo a jste oddani :) hodne stesticka vsem :-D
Jo jo, tak uz mam taky fotecky v albu... mam jich tu ale mraky, tak se tim jeste prokousavam a budu prubezne doplnovat... myslim ze tak za mesic by mely byt kompletni :-D :-D
Ahoj holky:-)
tak nám všem gratuluju k manželství a novým příjmením:-), já se z Jeseníků vrátila teprve včera, už jdu nahrávat fotečky do alba:-) Holky, koukala jsem na ty vaše a všechny jste byly nádherné a na fotečkách je vidět, jak jste si to užívali:-)
ahoj mlade pani :-D prijmeni si pletu porad, vzdycky kdyz se me nekdo zepta nebo se mam predstavit, tak v duchu premylim co mam rict :-D a pritom moc dobre vim, jak se ted jmenuju! :-N